اول بازی کنید بعد جایزه بگیرید !

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بازی روز شنبه بین چه ساعاتی برای دانلود قرار داده بشه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    30
  • نظرسنجی بسته شده است .
به نظر سخت اومد:-s
ما بچه های دوران CODییما:biggrin1: کله رو بنداز پایین برو جلوف

:biggrin1:

نه سخت نیست, فقط دستتون باید عادت کنه به کنترل شخصیت بازی, همین که عادت کرد عین آب خوردن تمومش میکنید :biggrin1:

Construct Classic
یا
Construct 2
این دو موتور هم خوب هستن​

ممنون, با هیچکدوم کار نکردم.

ممنون از عزیزان بابت اطلاعاتی که دادن ;)
:
:
:
:

دوستان برای اینکه خیالتون راحت بشه که هیچ گونه تقلبی تو کار نیست شرایط رو یکم عوض کردم.

اون دوست عزیزی که اولین نفر بازی رو تموم میکنه و کل اچیومنتا رو میگیره بجای اینکه عکسشو برای من PM کنه میاد میذاره تو تاپیک همه ببین.
به نظرم اینطوری دیگه هیچ مشکلی نباشه.

موفق باشیم

اون دوست عزیزی که اولین نفر بازی رو تموم میکنه و کل اچیومنتا رو میگیره بجای اینکه عکسشو برای من PM کنه میاد میذاره تو تاپیک همه ببین.

البته بهتر بود یه کد خاصی تعیین میکردی که بعد از اتمام بازی روی صفحه نمایش داده بشه ، اینطوری فقط کافی بود اون کد رو برات ارسال کنن

البته بهتر بود یه کد خاصی تعیین میکردی که بعد از اتمام بازی روی صفحه نمایش داده بشه ، اینطوری فقط کافی بود اون کد رو برات ارسال کنن

خب سعید اینکه میشه همون سیستم قبلی .

خب سعید اینکه میشه همون سیستم قبلی .
من زیاد تاپیک رو دنبال نمیکنم ، به هر حال سیستم قبلی بهتره چون توی عکس میشه از فوتوشاپ استفاده کرد یا یه جوری بازی رو هک کرد کشید بیرون ولی کدی که برنامه نویسی شده باشه رو نمیشه به این راحتی ها به دست آورد

راستی من خفن طلبه اون دسته ایکس باکس هستم ولی حیف که اصلا وقت ندارم شرکت کنم :d

من زیاد تاپیک رو دنبال نمیکنم ، به هر حال سیستم قبلی بهتره چون توی عکس میشه از فوتوشاپ استفاده کرد یا یه جوری بازی رو هک کرد کشید بیرون ولی کدی که برنامه نویسی شده باشه رو نمیشه به این راحتی ها به دست آورد

راستی من خفن طلبه اون دسته ایکس باکس هستم ولی حیف که اصلا وقت ندارم شرکت کنم :d

باو سعید زیاد سخت نگیر ! هیچ رقمه کسی نمیتونه بازی رو هک کنه, مطمئن باش :d

حالا تو بازیهای بعدی از پول نقد استفاده میکنم که همه وقت کافی داشته باشن !:d

دوستان بازی آماده شد, امیدوارم خوشتون بیاد و اینم در نظر بگیرید کارهایی که تنهایی ساخته میشن همیشه مشکلاتی دارن.
ممنون

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

راستی اینم بگم افراد زیر 13 سال بازی رو دانلود نکنن چون بازی Strong language و Strong Se#ual Content داره !
البته میدونم اینا برای افراد زیر 17 سال ممنوعه ولی تو بازی من شدت خفیفی دارن, برای همین از 17 تنزلش دادم به 13 :d

998da25b-7342-4fd0-9842-54b29c10bf5b.GIF

آخرین ویرایش:
دوستان بازی آماده شد, امیدوارم خوشتون بیاد و اینم در نظر بگیرید کارهایی که تنهایی ساخته میشن همیشه مشکلاتی دارن.
ممنون

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

راستی اینم بگم افراد زیر 13 سال بازی رو دانلود نکن چون بازی Strong language و Strong Se#ual Content داره !
البته میدونم اینا برای افراد زیر 17 سال ممنوعه ولی تو بازی من شدت خفیفی دارن, برای همین از 17 تنزلش دادم به 13 :d

998da25b-7342-4fd0-9842-54b29c10bf5b.GIF

شک نکن خوشمون میاد>:d<
اما در موردِ گروه سنیش............=p~

ریجنش هم که یکه:دی

ممنون دوست عزیز :)

اگه میدیدم برای ریجن سنی بالاتر انقد اشتیاق وجود داره اون PlayBrid رو هم برنمیداشتم که دیگه بازی رسما 17+ شه :d
a0900e6a-0277-4683-bd54-1103f9b81cae.GIF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or