اولینdemo بازی PES 2012 بر روی Xbox 360 عرضه نمیشود

Boss Hunter

کاربر سایت
76277.jpg

اولینdemo بازی PES 2012 بر روی Xbox 360 نمیشود.
این حرف رو آقای Jon Murphy مسئول بخش اروپایی PES گفته و اظافه کرده که دمو این بازی در تاریخ August 24 بر روی PS3 و PC ریلیز خواهد شد و گفته است که بسیار متاسفم که بگم این دمو بر روی 360 عرضه نخواهد شد و این مشکلی دو طرفه بوده است و ما سعی کرده ایم ولی متاسفانه نشد.
دومین دمو این بازی برای Xbox 360 در میانه سپتامبر عرضه خواهد شد.

من احساس کردم ! شده در حد Eleven 3 !!! یه ضربه آزاد زدم , دروازه بان تو گل گرفت ... :-&
یاد زمان کارلوس تو نوک خط حمله افتادم ! بعد 10 سال اینا بازیشون 2 زار پیشرفت نکرده . دروازه بانا هنوز کودن بودن و حتی از نسخه های قبلیم خنگ تر شدن . خط میانی تو بازی هیچ نقشی نداره و مدام توپ دست مدافع یا مهاجم هست ...
کلا فهمیدن نمیتونن شبیه ساز فوتبال درست کنن , برگشتن به مسابقات دو میدانی ...
گرافیکم که در یک کلام فاجعست ! انیمیشنا گریه ی آدمو در میاره و مضخرفترین چیزم رگ گردنه ... :-&
کلا به دوستان تو این سایت پیشنهاد میشه نه تنها نسخه ی اصل بازی رو نخرن , بلکه برای حفظ آبروی صنعت گیم و تشکر از شرکتایی که برای بازیشون زحمت میکشن , نسخه ی کپیه این فاجعه رو هم نخرن ...

• Like
Reactions: Robin
دوستانی که اطلاع ندارن..!

این بازی دوتا دمو داره که اولی رو فقط برای شناخت اولیه از گیم پلی بازی دادن بیرون و نه پیشرفت گرافیکی خاصی توش هست و نه خیلی موارد دیگه..
دمو دوم هم قرار بیاد که کامل تر هست و دروازه بان هم درست میشه..تازه بازی اصلی هم به کنار..

دستشون درد نکنه که شان لایو رو پایین نمیارند.
دموی بازی به شدت افتضاح بود

شما به عنوان یک فیفا فن انتظار بیشتری از افتضاح بودن داشتی..؟

خفه شدیم از بس توی تاپیک های PES ار روی دلسوزی! نظر دادید.اگر اینقدر افتضاحه کلا بیخیالش بشید.
شما به عنوان یک فیفا فن انتظار بیشتری از افتضاح بودن داشتی..؟
جمله ایشون رو آپگرید میکنم:
شما بعنوان یک فیفا فن اصلا دوست داشتی این بازی فوق العاده بشه..؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or