اولین ps3 هک شد !

xenophile

کاربر سایت
تیتر اینه که اولین ps3 هک شده ! و توی پرانتز نوشته شده که باز شدن در های جدید . مثل اینکه یک خبرایی داره میشه

تیم Ice با گروه Ps3hax متحد شده بودند تا Ps3 رو هک کنند . بعد از و بعد از نظرات اجمالی بسیار امیدوارند که Ps3 رو هک کنند . تیم Ice یک راه حل برای اجرای فایل های Self روی Gameos
کرده . روی فریم ور 2.10 . به عبارت دیگر اون ها راهی برای اجرای کدهای نامفهوم روی Ps3 کردند.

خلاصه میگن این بهترین نفوذی هست که تو Ps3 بکنن و در واقع شاه کلید رو پیدا کردند.
سایت Ps3hax هم بالا نمیاد ببینیم چه خبره .

منبع : N4G
http://n4g.com/ps3/News-101706.aspx

اینم سایت www. ps3hax.net

آخرین ویرایش:
اولین باری که سی دی روی کامپیوترم نصب کردم سال 97 بود ! fifa 98 رو تازه write شده خریدم 15000 تومن ! بره 11 سال پیش خیلی بودددددددد !
ولی 99 رو خریدم 4 تومن !!! :cheesygri یکم صبر کنید blue ray هم میاد پایین ! اول بزارین کپی خور بشه...

اولین باری که سی دی روی کامپیوترم نصب کردم سال 97 بود ! fifa 98 رو تازه write شده خریدم 15000 تومن ! بره 11 سال پیش خیلی بودددددددد !
ولی 99 رو خریدم 4 تومن !!! :cheesygri یکم صبر کنید blue ray هم میاد پایین ! اول بزارین کپی خور بشه...
خوب عزيز دل برادر بحث بحث مدت زمان ديگه...اگه قرار باشه ما 7/8 ماه صبر كنيم تا ارزون بشه هيچي ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:((:confused::(

شرمنده یعنی هر بازی PS3 از تمام فضای بلو ری استفاده ی کامل میکنن؟
یه تعدادیشون ! مثلآ Resistance انگار خیلی حجم میگرفت.چند تای دیگه هم بود که الآن یادم نیست ولی خیلی بازیها هم به خاطر انیمیشنها و فیلمهای HD بین بازی و ... حجمشون خیلی زیاده. فکر کنم Heavenly Sword هم یه حجم خیلی زیادی بابت صداگزاری گرفته بود.

توی همین دو صفحه 12 تا کارت قرمز
بعد از این پست، یدونه پست بیخودی و اسپم ببینم که فاقد بار علمی، ارزشی یا خبری باشه ... نویسنده ش یک هفته میره مرخصی

موفق باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or