اولین DLC داستانی در سری Uncharted

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
چرا Uncharted برای اولین بار در تاریخ این سری دارای DLC داستانی خواهد بود؟

در این هفته بود N@ughty Dog اعلام کرد که قصد انتشار یک DLC برای بخش Single-Player بازی (Uncharted 4) را دارد، انتشار DLC برای بخش داستانی برای اولین بار است که در تاریخ این فرانچایز اتفاق می افتد. سازنده انتشار اطلاعات تکمیلی در این مورد را به آینده موکول کرده است.

cl7yc9da52baetzvmjlw.jpg

در مصاحبه ای Arne Meyer از ND در GameStop Expo داشته است، می گوید که ND با Left Behind تجربه بسیار مثبتی داشته است و می خواهد آن را تکرار کند.
" این ماجرا در The last of us بسیار تجربه مثبتی بود و ما فکر می کنیم می توانیم یک محتوای بسیار خوب برای Uncharted 4 هم ارائه کنیم"

Meyer اضافه می کند که ND برای مدت زمان طولانی درباره DLC داستانی برای سری Uncahrted فکر می کرده است اما تا قبل از این به نتیجه دلخواه نرسیده بوده اند.
" ما چالش بسیار خوبی برای The last of us به وجود آوردیم، اکنون تصمیم گرفته ایم پرده ای دیگر را این بار در Uncharted 4 به وجود آوریم"

لازم به ذکر است که ND اولین DLC داستانی خود را با Left Behind تجربه کرد که نظر بسیاری از منتقدان به خود جلب کرد و توانست موفقیت های زیادی از جمله دریافت جایزه بهترین بازی ماه February از طرف Gamespot بدست آورد

Uncharted 4 در تاریخ 18 March ( برابر 28 اسفند) به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

Source

آخرین ویرایش:
معرفی DLC داستانی 6 ماه قبل از عرضه بازی؟ 8-|8-|8-|

دقت کنی نه چیزی ساخته شده نه چیزی قراره هم زمان با بازی روز اول عرضه بشه گفته شده یه DLC داستانی در حد LB در آینده خواهیم داشت اگه دقت کنی LB در ساختار اصلی بازی هیچ تاثیری نداشت بلکه سوراخ های داستانی پر میکرد که نه زیاد مهم بود نه تاثیر گزار بلکه فقط دوست داشتی بدونی چه اتفاقی افتاده همین الان این هم داره به اینجوری DLC داستانی اشاره میکنه قرار نیست به داستان اصلی بازی U4 ربطی داشته باشه و خط داستانی منهدم کنه که یه DLC داستانی داشته باشه بلکه قراره یه بخشی از داستان که چیزی در موردش گفته نشده در DLC داستانی توضیح بدن کسی با تجربه نکردن LB به داستان بازی TLU ش صدمه ای وارد نمیشه اما با بازی نرکدن LB نصف عمرش بر فناست .

من احتمال میدم داستان نیتن و سم باشه در گذشته که به نظر من ربطی به U4 نداره اما ربط به خط رفتاری این دوتا برادر داره .

من که مشکلی درش نمیبینم در صورتی که مثل TLU و LB ربط مستقیمی با هم نداشته باشن بعدشم میشه این بخش بعد از بستن کلیات خط داستانی بهش رسیده باشن که اگه بخوان خط داستانی تغییر بدن یکم روی بازی تاثیر بزاره پس بهتره همون DLC عرضه کنن .

اما اگه بر عکس باشه واقعا ازشون نا امید میشم .:|

Left Behind فوق العاده خوب بود چون بنظرم یکی از بخشهای اصلی بازی بود که جداش کردن و بعداً درقالب DLC فروختن!.
درهمین راطه:

من با DLC ها به سبک RDR و GTA IV موافقم :دی

Left Behind به هیچ وجه تو بازی اصلی جایی نداشت. و اگر تو اون مقطع از بازی میخواستن اون flashback ها رو اجرا کنن و 1-2 ساعت از بازی رو اختصاص بدن به Left Behind، پیوستگی بازی رو خراب میکرد. اتفاقا تصمیم خیلی درستی بود که اون بخش از بازی رو بعدا و جداگونه عرضه کنن.

دقت کنی نه چیزی ساخته شده نه چیزی قراره هم زمان با بازی روز اول عرضه بشه گفته شده یه DLC داستانی در حد LB در آینده خواهیم داشت اگه دقت کنی LB در ساختار اصلی بازی هیچ تاثیری نداشت بلکه سوراخ های داستانی پر میکرد که نه زیاد مهم بود نه تاثیر گزار بلکه فقط دوست داشتی بدونی چه اتفاقی افتاده همین الان این هم داره به اینجوری DLC داستانی اشاره میکنه قرار نیست به داستان اصلی بازی U4 ربطی داشته باشه و خط داستانی منهدم کنه که یه DLC داستانی داشته باشه بلکه قراره یه بخشی از داستان که چیزی در موردش گفته نشده در DLC داستانی توضیح بدن کسی با تجربه نکردن LB به داستان بازی TLU ش صدمه ای وارد نمیشه اما با بازی نرکدن LB نصف عمرش بر فناست .

من احتمال میدم داستان نیتن و سم باشه در گذشته که به نظر من ربطی به U4 نداره اما ربط به خط رفتاری این دوتا برادر داره .

من که مشکلی درش نمیبینم در صورتی که مثل TLU و LB ربط مستقیمی با هم نداشته باشن بعدشم میشه این بخش بعد از بستن کلیات خط داستانی بهش رسیده باشن که اگه بخوان خط داستانی تغییر بدن یکم روی بازی تاثیر بزاره پس بهتره همون DLC عرضه کنن .

اما اگه بر عکس باشه واقعا ازشون نا امید میشم .
yahoo_22.gif

قبل از هرچیز باید بگم من به شدت از یوبی سافت و کاپکام به حاطر رواج دادن این روش متنفرم :دی.
بعد اینکه ما یا حداقل من از ND به عنوان چیزی که الان هست و نیاز به تعریف نداره توقع دارم اون چیزی که برام میپزه سولاخ داستانی نداشته باشه که بعداً با 15.99$ بخواد پرش کنه :دی. Ubisoft بود ... OK و Capcom بود مشکلی نیست، ولی ND اخه؟ اینا با هیچ استانداردی توی لول مابقی سازنده ها (ناشرها) نیستن. اینا باید کاره درست رو انجام بدن و کلاس اموزشی باشن واسه دیگرون نه اینکه کاری کنن که مثلا شرکت نوین افزاره تابناک اندیشه هم بیاد انجام بده و بگه "Okـه چون ND هم با اون عظمتش داره اینکار رو میکنه".

Left Behind به هیچ وجه تو بازی اصلی جایی نداشت. و اگر تو اون مقطع از بازی میخواستن اون flashback ها رو اجرا کنن و 1-2 ساعت از بازی رو اختصاص بدن به Left Behind، پیوستگی بازی رو خراب میکرد. اتفاقا تصمیم خیلی درستی بود که اون بخش از بازی رو بعدا و جداگونه عرضه کنن.
بهترين چپترش "زمستان" بودن اون ٢ ساعت فلش بك ارامش قبل از طوفان ميشد براي يكي از بهترين لول هاي كه ND در تاريخش ساخته.
من با اين جور DLC ها ميونه خوبي ندارم ( left behind رو نيم ساعت بيشتر نتونستم تحمل كنم :دي) فكر ميكنم بازي اصلي شروع روند و پايانش مشخصه اگر ارزشي داشته باشه اون محتوا بايد توي ديسك و درخود گيم گنجانده ميشد.

پ.ن. اين نظر شخصي ميباشد و هيچ گونه ارزش قانوني ديگر ندارد :d

آخرین ویرایش:
قبل از هرچیز باید بگم من به شدت از یوبی سافت و کاپکام به حاطر رواج دادن این روش متنفرم :دی.
بعد اینکه ما یا حداقل من از ND به عنوان چیزی که الان هست و نیاز به تعریف نداره توقع دارم اون چیزی که برام میپزه سولاخ داستانی نداشته باشه که بعداً با 15.99$ بخواد پرش کنه :دی. Ubisoft بود ... OK و Capcom بود مشکلی نیست، ولی ND اخه؟ اینا با هیچ استانداردی توی لول مابقی سازنده ها (ناشرها) نیستن. اینا باید کاره درست رو انجام بدن و کلاس اموزشی باشن واسه دیگرون نه اینکه کاری کنن که مثلا شرکت نوین افزاره تابناک اندیشه هم بیاد انجام بده و بگه "Okـه چون ND هم با اون عظمتش داره اینکار رو میکنه".

بهترين چپترش "زمستان" بودن اون ٢ ساعت فلش بك ارامش قبل از طوفان ميشد براي يكي از بهترين لول هاي كه ND در تاريخش ساخته.
من با اين جور DLC ها ميونه خوبي ندارم ( left behind رو نيم ساعت بيشتر نتونستم تحمل كنم :دي) فكر ميكنم بازي اصلي شروع روند و پايانش مشخصه اگر ارزشي داشته باشه اون محتوا بايد توي ديسك و درخود گيم گنجانده ميشد.

پ.ن. اين نظر شخصي ميباشد و هيچ گونه ارزش قانوني ديگر ندارد :d

ربطی به ارزش نداره. وقتی dlc تا عرضه بازی اصلا در موردش حتی فکر هم نشده، چطور تو دیسک بازی بذارنش؟! شما هم اگه نیم ساعت تحملش کردی مشکل از dlc نبوده.
شاید بتونید با اینجور پستهایی امثال راک استدی رو خراب کنید که قبل از عرضه بازی تریلر dlc ها رو هم منتشر کرد، ولی ND رو نمیتونید ...

اما اگه بر عکس باشه واقعا ازشون نا امید میشم .:|

حالا فعلا جزییاتش رو نگفتن و نمیتونیم درست در موردش حرف بزنیم ولی بهرحال اینکه 6-7 ماه قبل از عرضه بیای همچین چیزی بگی یعنی از چندین ماه قبل تصمیم داشتی یه بخشی از داستان(حالا چه بخواد خود داستان باشه و چه رابطه و اتفاقاتی که بین شخصیتا افتاده) رو توی بازی نگی و بعدا به عنوان DLC عرضه اش کنی که این مورد واقعا روی خوشی نداره، خصوصا توی یه بازی خطی و داستانی مثل Uncharted. حالا اگه باز یه عنوان RPG بود میشد خیلی راحت تر با این مورد کنار اومد چون داستان و Lore اینجور بازیها خیلی بزرگ اند و میشه راحت از جاهای مختلفشون بدون اینکه به داستان بازی لطمه بخوره DLC داستانی در آورد، ولی توی یه بازی خطی و AA اینطوری نیست.

در کل در مورد DLC داستانی من شیوه ای که راکستار در پیش میگیره رو خیلی بیشتر دوست دارم. (با وجود اینکه زیاد هوادار بازیاشون نیستم) اول بازی اصلی رو بدون کم و کسر عرضه میکنند بعد که بازی عرضه شد و تا یه مدت ساپورتش کردن تازه میرن سروقت ساختن DLC داستانی.

دوستان نمی دونم چرا بحث می کنن...
اولا مشخص نشده استوری پک در چه برهه ای از زمان اتفاق میوفته ممکنه اصلا ربطی به ایونت بازی نداشته باشه...
اعلام زود هنگام دی ال سی داستانی هم کم کم دیگه رسم شده...
سر Tlou هم زودتر تایید شد... همین اواخر Witcher 3 هم زودتر اعلام شد... :-" :دی
بنظرم بهتره صبر کنیم بازی بیاد بعد در مورده ناقص بودن و کنده شدن بخش های داستانی صحبت کنیم! :دی
ساپورت بعد از عرضه هم بدون شک وجود داره با مپ ها و مودها برای مولتی طبق معمول خیلی ارتباطی به بخش داستانی نداره بنظرم! :دی
شخصا دوست دارم توی دی ال سی به عنوان جوونیای سالی بازی کنم!:x:bighug:

سوال اينجاست از دوستاني كه با اين DLC مشكل دارن كه ايا مگه TLoU داستانش ناقص بوده ؟!! يا وقتي كه شما اين عنوان رو تجربه كردين حفره داستاني احساس كردين ؟؟

Left behind داستان الي و رايلي بود كه به صورت مستقيم هيچ ارتباطي با نسخه اصلي نداشت ....
در كمال تعجب دوستان DLC هاي ساخت ناتي داگ رو با DLC هاي كم ارزش امثال يوبي سافت و كپكام مقايسه ميكنن !!! DLC كه ناتي داگ ساخت يكي ار برترين DLC هاي نسل قبل بود كه ارزش بالايي داشت اين شوخي نيست يه DLC ٢ ساعته متاش 88 !!!(متاش بالاتر از DLC ءrdr كه گويا اينجا راكستار علاقه مند زياد داره و بعضي ها دوست دارن مقايسه كنن ) ...اين در شرايطي كه بازي هاي AAA كه ow هستن و چند ده ساعت گيم پلي دارن به زور متاشون بالاي 85 !!! چه برسه به يه DLC
اگر به قول دوستان
شرکت نوین افزاره تابناک اندیش lol يا هر استديو ديگه از ND ياد بگيره و بتونن DLC با اين كيفيت بسازن بسيار هم استقبال ميشه ....
حالا اين كه اين خبر 6 ماه قبل از عرضه يا 6 ماه بعد عرضه اعلام بشه چه فرقي داره ؟؟!! مهم ارزش و كيفيت اونه كه ايا مي ارزه بابتش پول بدي يا نه ؟؟!! كه فكر كنم سابقه بسيار خوب ND در ساخت LB كفايت كنه براي جواب اين سوال .....​

دوستان نمی دونم چرا بحث می کنن...
اولا مشخص نشده استوری پک در چه برهه ای از زمان اتفاق میوفته ممکنه اصلا ربطی به ایونت بازی نداشته باشه...
اعلام زود هنگام دی ال سی داستانی هم کم کم دیگه رسم شده...
سر Tlou هم زودتر تایید شد... همین اواخر Witcher 3 هم زودتر اعلام شد... :-" :دی
بنظرم بهتره صبر کنیم بازی بیاد بعد در مورده ناقص بودن و کنده شدن بخش های داستانی صحبت کنیم! :دی
ساپورت بعد از عرضه هم بدون شک وجود داره با مپ ها و مودها برای مولتی طبق معمول خیلی ارتباطی به بخش داستانی نداره بنظرم! :دی
شخصا دوست دارم توی دی ال سی به عنوان جوونیای سالی بازی کنم!:x:bighug:

یادمه سر آرکام نایت هم خیلی از ابن حرفا گفتن که قراره بازی ناقص بدن و... دیدیم هم چی شد. دقیقا بهتره صبر کنیم و ببینیم.

سوال اينجاست از دوستاني كه با اين DLC مشكل دارن كه ايا مگه TLoU داستانش ناقص بوده ؟!! يا وقتي كه شما اين عنوان رو تجربه كردين حفره داستاني احساس كردين ؟؟

Left behind داستان الي و رايلي بود كه به صورت مستقيم هيچ ارتباطي با نسخه اصلي نداشت ....
در كمال تعجب دوستان DLC هاي ساخت ناتي داگ رو با DLC هاي كم ارزش امثال يوبي سافت و كپكام مقايسه ميكنن !!! DLC كه ناتي داگ ساخت يكي ار برترين DLC هاي نسل قبل بود كه ارزش بالايي داشت اين شوخي نيست يه DLC ٢ ساعته متاش 88 !!!(متاش بالاتر از DLC ءrdr كه گويا اينجا راكستار علاقه مند زياد داره و بعضي ها دوست دارن مقايسه كنن ) ...اين در شرايطي كه بازي هاي AAA كه ow هستن و چند ده ساعت گيم پلي دارن به زور متاشون بالاي 85 !!! چه برسه به يه DLC
اگر به قول دوستان
شرکت نوین افزاره تابناک اندیش lol يا هر استديو ديگه از ND ياد بگيره و بتونن DLC با اين كيفيت بسازن بسيار هم استقبال ميشه ....
حالا اين كه اين خبر 6 ماه قبل از عرضه يا 6 ماه بعد عرضه اعلام بشه چه فرقي داره ؟؟!! مهم ارزش و كيفيت اونه كه ايا مي ارزه بابتش پول بدي يا نه ؟؟!! كه فكر كنم سابقه بسيار خوب ND در ساخت LB كفايت كنه براي جواب اين سوال .....​

اصلا DLC ای که بشه بازی ماه گیم اسپات (!) و اون متای درخشان رو بیارهخرفی واسه گفتن باقی نمیذاره! یه سری انحصاری ها از DLC بازی TLOU نمرشون کمتر بود!

کلا ناتی داگ نشون داد DLC رو فوق العاده میتونه درست کنه، و این هم تکرار همون تجربس، مطمنا هم مثل LB جایی تو بازی نبوده که بخوان قرارش بدن و اینطوری ترجیح دادن

اگر به قول دوستان
در اینکه dlc تلو به غایت شاخ بود و یک متای تخیلی داشت هیچ شکی نیست به هرصورت عموم dlc ها متاشون بین 60 تا 72 هست دیگه خیلی خوب باشه میشه 75 یا 77 و در موارد نادری مثل dlc بایوشاک میشه 80 پس میشه اعتماد داشت این dlc انچارتد هم به همین شکل باشه ولی نگرانی اینجاس با توجه به اینکه این بار اومدن قبل از عرضه خبرش دادن نکنه یه تیکه از بازی رو بریده باشن و به اسم dlc بخوان بفروشن

در اینکه dlc تلو به غایت شاخ بود و یک متای تخیلی داشت هیچ شکی نیست به هرصورت عموم dlc ها متاشون بین 60 تا 72 هست دیگه خیلی خوب باشه میشه 75 یا 77 و در موارد نادری مثل dlc بایوشاک میشه 80 پس میشه اعتماد داشت این dlc انچارتد هم به همین شکل باشه ولی نگرانی اینجاس با توجه به اینکه این بار اومدن قبل از عرضه خبرش دادن نکنه یه تیکه از بازی رو بریده باشن و به اسم dlc بخوان بفروشن
تلو هم تا جایی که میدونم قبلا تو محتوای سیزون پس اعلام کرده بودن وجود لفت بیهایند رو. اگه کلا دو سه تا شرکت باشه که کات کردن بازی و از این وصله ها بهش نچسبه یکیش ناتی داگ هست :دی

به نظر من DLC داستانی میتونه کلا بد نباشه! با زوری چپوندن هر کانتنت داستانی هم تو بازی مخالفم. مهم اینه که بازی داستان کاملی داشته باشه. یعنی وقتی بازی رو تا آخرش میری داستان کامل روایت بشه و تو خط پیرنگ اصلی داستان هیچ نکته ناگفته ای باقی نمونه. حالا اگه DLC داستانی بیاد به خورده پیرنگ ها بپردازه و داستان های فرعی رو ادامه بده مثلما چیز جالبی هست. خصوصا برای یه بازی Action/Adventure که مجال پرداخت به همه داستان های فرعی وجود نداره و فقط باید روی داستان اصلی متمرکز بمونن.

اگه یه سازنده بیاد اینجوری DLC داستانی بده خوبه. مثل همین Left Behind. موضوع LB کاملا یه داستان فرعی هست. یعنی کسی که LB رو بازی نکنه به هیچ عنوان به تجربش از بازی اصلی آسیبی وارد نمیشه و فقط اینکه در صورت انجام دادنش ابعاد بیشتری از داستان براش روشن میشه. این اصلا ایرادی نداره. ضمن اینکه اگه ND‌ میخواست LB رو بچپونه تو بازی قشنگ شاکله اصلی داستان بهم میریخت. بالاخره روهوا نمیشه آخر بازی یه کارکتر جدید رو ول داد وسط داستان! داستان نوشتن هم اصول و قواعد خاص خودشو داره.

DLC اگه اینجوری باشه برای من یه نفر خیلی جالبه. چون اول بازی مورد علاقم رو تجربه میکنم و بعدا میتونم چیزای بیشتری ازش ببینم. اگه قرار باشه یه بخشی از خود داستان رو تو بازی نزارن و تو انتهای بازی، پیرنگ اصلی ناقص بمونه. بعد بیان این بخش رو DLC کنن بفروشن این میشه دزدی. DLC مزخرف اینه. مثل MK که باید بعدا اندازه خود بازی پول بدی تا همه شخصیت هارو داشته باشی!

UC4 هم قطعا همینطور خواهد بود. تو خود بازی ND میاد داستان رو روایت میکنه و روز اتفاقی که قراره سر نیت بیفته متمرکز میشه، بعد سر فرصت توی این DLC ها ابعاد بیشتری رو بهش میپردازن و خورده داستان های بیشتری میگن. خیلی جالبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or