اولین Concept Art هایه فیلم Warcraft

Cloud Strife

Loyal Member
6yvql4g.jpg

6nunb5c.jpg

همونطور که قبلا گفتم اين فيلم کاملا به با تکنولوژي CGI ساخته ميشه.درست مثل فيلم مزخرف 300 يا Beawolf .

FF ها یک انیمیشن CG هستند و CG با CGI فرق داره!
چیزی به اسم CG نداریم،یه CGI داریم که تمام انیمیشن های 3 بعدی دنیا(از پیکسار گرفته تا FF تا هر چی که بگی)با استفاده از این روش ساخته میشن.تمام جلوه های ویژه هم همینن.اصلا من نمیدونم این چیزا رو شما میگی از کجا میاری!CGI یعنی Computer Generated image حالا اگه من الان یه فیلم ضبط کنم بعد بیام با استفاده از کامپیوتر رو یه صحنه ش یه خط صاف بکشم بازم میشه CGI،کل فیلمم رو هم کامپیوتر بسازم میشه CGI.همه اون فیلماییم که اسمش برده شد توش از CGI استفاده شده و بازم تکرار میکنم که چیزی به اسم CG اصلا وجود نداره.
توی فیلم 300 هم از CGI استفاده خیلی زیاد شده ولی کاملا CGI نیست مثل هر انیمیشنی،Beowulf هم کاملا CGI هست ولی از Motion Capture توش استفاده شده،Sin City هم مثل 300،Lotr هم کمتر از همه اینا توش از CGI استفاده شده و توی 3 قسمت نزدیک به نصف مدت فیلم از CGI استفاده نشده.
البته هر جلوه ویژه ای هم دیدین CGI نیست،مثلا یه فیلم جدیدی هست که گویا پر از جلوه های تصویری مصنوعی هستش ولی همشون با دست کار شدن.

عماد جون داری اشتباه می کنی!!!

یعنی چی CG نداریم؟ یعنی وقتی میشنویم CG Movies یا CG wallpapers تو توهمیم؟

شما صحبت هاتون کاملا درست هست به جز این .... .
حالا فرق CG با CGI:

CG مخفف کلمه Computer Graphiy هست (میتونی به سایت www.cgwallpapers.com بری و ببینی) و اصطلاحا به هر چیزی که با کامپیوتر خبق بشه می گن.مثل عکس هایه همین سایت بالا .

همه انیمیشن ها هم مثل همین FFVII AC یا فیلم هایه بازی ها (CG Movies ) هم CG هستند.

ولی CGI همونطور که شما خودتون گفتید مخفف Computer Generated Image هست و اصطلاحا به تکنولوژی خلق شخصیت هایه مجازی در فیلم ها می گن.مثل شخصیت Silver Surfer در F4 که می گن با تکنولوژی CGI خلق شده.

فیلم Beawulf هم بازیگرانش بازیگران MC بودند و تصاویرشون با تکنولوژی CGI خلق شد.
این MC که می گی هم فقط مختص این فیلم نیست.تو FFVII AC هم از MC استفاده شد.اصلا الان تو هر انیمیشنی که میخوان حرکات واقعی باشه از MC استفاده می کنند.دیگه چند ساله Motion Bulder از رده خارج شده...
در فیلم مزخرف صیصد 300 هم ایرانی ها با همین تکنولوژی خلق شده بودند.

اصلا من از وقتی که برایه تحصیل امدم ژاپن دارم کلاس آموزش ساخت CG میرم.(نه CGI)
اگه به خواهی میتونم برات توضیحات حرفه ای تری بدم.

حالا نمی دونم شما چرا می گید CG نداریم.ولی حتما شما هم برایه حرفت دلایلی داری.میشه به منم توضیح بدی؟

پ.ن:عماد جون یه نگاه به امضام بکن.من اصلا کارم مربوط به CG هست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or