اولین Concept Art هایه فیلم Warcraft

Cloud Strife

Loyal Member
6yvql4g.jpg

6nunb5c.jpg

همونطور که قبلا گفتم اين فيلم کاملا به با تکنولوژي CGI ساخته ميشه.درست مثل فيلم مزخرف 300 يا Beawolf .

تا جایی که من میدونم :
نویسنده خودChris Metzen هست
کارگردان Peter Jackson
فیلم تقریبا اقتباسی از WC II : Tides of Darkness هست
برای سال 2009 قرار آماده بشه
و به صورت پرده آبی هم داره فیلمبرداری میشه ...
ممنون فقط مثل 300 فيلم يا مثل بيو ولف { فانل فنتزي } ميمونه
شرمنده حواشم نبود مثل ارباب حلقه ها ميسازتش پيتر جكسون ؟

ممنون فقط مثل 300 فيلم يا مثل بيو ولف { فانل فنتزي } ميمونه
شرمنده حواشم نبود مثل ارباب حلقه ها ميسازتش پيتر جكسون ؟
پرده آبی مثل همون : sincity - beowolf - 300 هست ولی قراره یه فیلم پرده ابی با حال و هوای ارباب حلقه ها بسازه...
البته تا تموم شدن فیلم همه اینا 100 بار تغییر میکنه, همین الانم بحث هایی سر عوض کردن پیتر جکسون با مثلا Rober Rodriguez هست ...

اقا چی میگید پرده ابی کجاش بده شما فکر کنید همین فیلم sincity که به این قشنگی بود کجاش بده؟ در ضمن دیگه فکر کنم همه فیلم هایه تخیلی رو با پرده ابی البته همه چیش توی پرده ابی بسازن خیلی راحتتر و کم هزینه تره البته یه خورده تو مایه های انیمیشن میشه دیگه که به مرور زمان درست میشه

300 و Beowulf و Sincity و LOTR از نظر شیوه بصری تقریبا هیچ ربطی به هم ندارن.حالا این فیلم طبق نظرات چطوری قرار شبیه به اینا ساخته شه واقعا من نمیدونم.300 فیلمبرداری کامل شده و روی فیلمی که ضبظ شده کار کردن،Beowulf به صورت Motion Capture ساخته شده،سین سیتی هم یکم نزدیک به 300 ولی با اون چنتا فرق اساسی داره مثل شیوه ش.LOTR هم که اصلا جداس قضیه ش و من واقعا نمیدونم چرا اسمشو اینجا آوردین!هر فیلمی که توش جلوه کامپیوتری داشته باشه که یکی نیست.
در مورد CGI بودن و کارگردانش هم هیچ چیزی منتشر نشده فک کنم،اولی رو مطمئن نیستم ولی دومی رو مطمئنم،فقط یه مدت میگفتن شاید اسپیلبرگ بخواد بسازه که به نظر خیلی با اساسه(خیالتون راحت پیتر جکسونی در کار نیست)
در ضمن داستان فیلم کاملا جدا از بازیها هستش و تو Azeroth و قبل از WoW اتفاق میفته،احتمالا از دید یه ارک.

چـــــی میـــــــــگه :confused:.
درسته 70% بیشترشون CG بود ولی تو این جور فیلمها مثل: FF: AC و FF: SW حساب نمیشن ;).
فریدون باز زدی تو خاکی رفیق.....

FF ها یک انیمیشن CG هستند و CG با CGI فرق داره!
در فیلم مزخرف 300 تمام ایرانیان با این تکنولوژی خلق شده بودند.Beawulf هم کلا با این تکنولوژی ساخته شده بود.

پ.ن:دوست عزیز توهین به فرهنگ و تمدن 10000 هزار ساله ایران کم چیزیه؟که شما می گی مگه 300 چش بود؟فکر کنم اولین ایرانی باشی که .... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or