اولین کاری که با GTA V می کنید چیست؟

• Thread starter Thread starter aj 200
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

aj 200

کاربر سایت
سلام دوستان یک سوال داشتم و می خواستم نظر شما رو بدونم اولین کاری که با GTA V می کنید چیست؟
من خودم می خوام تو پیاده رو ها رانندگی کنم:d

اگه چیت هم همون اول داشته باشه چندتا چیت استفاده میکنم که بتونم هی همه رو بکشم:d>:)
اگه نبود هم میرم غواصی.بعدش به بازی فحش میدم که چرا انقدر خوبه و در فکر فرو میرم که آخرین ما گوتی میشه یا این؟

اولین کاری که میکنم میرم مسافرکشی میکنم و یه خانوم خوشگل رو سوار میکنم :x ماشین رو میبرم لب پرتگاه
و در حالی که چتر نجات دارم با ماشین پرت میشم پایین
:>
و به خانوم خوشگله میگم موفق باشی و بعد از ماشین میپرم پایین و چتر رو باز میکنم. هنوز تموم نشده رسیدم پایین به جناز سوخته شده ی خانوم هم تیر اندازی میکنم
>:)
این بود روحیه خشن من :d

اولین کاری که میکنم میرم مسافرکشی میکنم و یه خانوم خوشگل رو سوار میکنم :x ماشین رو میبرم لب پرتگاه
و به خانوم خوشگله میگم موفق باشی و بعد از ماشین میپرم پایین و چتر رو باز میکنم. هنوز تموم نشده رسیدم پایین به جناز سوخته شده ی خانوم هم تیر اندازی میکنم

یه دکتر برو :))
هر چی ماشین تو شهر با شه دو در می کنم

حالا چرا بسوزونیش خوشگله رو حیف نیست؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or