اولین پیش نمایش Killzone 3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

همونطور که اطلاع دارید چند روز پیش Killzone 3 اولین بار توسط مجله Gamepro رونمایی شد و چند روز بعد توسط شعبه اروپا بخش سرگرمی های سونی رسما معرفی شد.
شما می تونید اولین پیش نمایش Killzone 3 رو در صفحه اصلی سایت بخونید که دارای نکات جالب هم هست.

این بار روایت داستان کتاب آسمانی تورات در سیاره Helghan جایی که مسیر جنگ تغییر خواهد کرد

آخرین ویرایش:
آرش ميشه اين نكات رو بذاري لطفا؟
خوب Preview رو میخوندی، باشه برات میزارم:

• هیچ صحنه از پیش رنده شده ای وجود ندارد، هیچ بخش غیر قابل بازی و هیچ وعده دروغینی وجود ندارد؛ معرفی Killzone 3 کاملا ساده و خالص بود.
  • ISA ـیی که بسیاری از نیروهای خود را در بمباران اتمی از دست داد و با Helghast هایی می جنگند که درگیر مبارزه برای به دست آوردن قدرت هستند. مبارزه ای بین Helghast ها و ارتش ISA که داستان نبرد David و Goliath در تورات را به یاد ما می آورد. داستانی که ISA نقش David را ایفا می کند و با نیروهای کم به جنگ ارتش عظیمی می رود که همه امکانات را در اختیار دارد.
  • ساخت Killzone 3 دقیقا بعد از عرضه Killzone 2 و با استفاده از همان موتور آغاز شد، البته جای هیچ نگرانی نیست چون Killzone 2 هنوز هم یکی از بهترین گرافیک های کنسولی را دارد.
  • مدیر استدیو Guerrilla Games از بازی های Heavy Rain و God of War III و Uncharted 2 تمجید می کند و می گوید" من به عملکر دوستانمان در سایر استدیو های در تمام نقاط جهان افتخار می کنم و به عنوان این افتخار باید این نکته را بازگو کنم که عملکرد آن ها الهامی شد برای ما تا در همه جهات پیشرفت کنیم و یک دنباله فوق العاده برای Killzone 2 تهیه کنیم. هیچ چیزی مانند رقابت با دوستان برای بالا بردن کیفیت تاثیر گذار نیست"
  • وجود شباهت میان Killzone 2 و Killzone 3 امری انکار ناپذیر است. Killzone 2 سرشار از نکته های مثبت بود که به نظر می رسد GG می خواهد ان نکات را بزرگ تر و وسیع تر کند.
  • این بار شما روی دیگری از سیاره Helghan را خواهید دید. این بار فقط رنگ خاسکتری تشکیل دهنده بازی نیست، بلکه رنگ فسفری ساطع شده از میان درختان جنگل و تلالو درخشش برف ها چشمان شما را نوازش خواهد کرد.
  • نکته خیره کننده در ازتباط با Killzone 3 ابعاد و اندازه بازی نسبت به شماره قبلیست طوری که محیط های بازی 10 برابر وسیع تز از محیط های Klllzone 2 خواهند بود.
  • Jetpack ها نقش بسزایی در بازی ایفا می کنند. مردن Helghast ها در پشت Jetpack واقعا چشمگیر و زیباست. همچنین وقتی شما سوار بر یک Jetpack هستید می توانید از المان های Platforming بازی اسفتاده کنید !
  • سیستم درگیری تن به تن بازی به شدت زیبا ساخته شده است و سبب به وجود آمدن صحنه های قتا شگفت انگیزی شده است. شما می توانید به شیوه های مختلف Helghast ها را به زمین یا دیوار بکوبید و با چرخاندن چاقو در چشمان ان ها به صفحه نمایش خیره شوید.
  • استفاده از سیستم صدا High Dynamic Range Audio در بازی سبب خلق صداهای طبیعی و زیبا شده است.
  • Killzone 3 یکی از اولین بازی های بزرگ سونی است که به طور کامل 3D خواهد بود.
  • هنوز هیچ اطلاعاتی راجع به بخش چند نفره و Coop در دسترس نیست. همچنین GG از جواب دادن به این سوال که آیا Move هم در بازی نقش خواهد داشتف اجتناب می کند.

• Like
Reactions: LEERY
دوستان خواهش می کنم بحث رو به بیراهه نکشید. الان یکی از دوستان مشهور میاد و دوباره بحث راه میافته و این تاپیک هم سالم نمیمونه. به نظرم بهترین راه این که پیش نمایش آرش رو بخونید و لذت ببرید. در نهایت هم آرزو کنیم که بازی هر چه زودتر بیاد تا افرادی که قدر و منزلت اون رو تشخیص میدن ازش لذت ببرن.

ببخشید یک اشتباه تایپی تو پیش نمایش دیدم گفتم یک مختصر تذکری بدم
این Killzone است و همان چیزی که شما عاشق آن هستید. محیط ها ی صنعتی و ضرابخانه ها پشت سر هم منفجر می شوند
به نظرم ضرابخانه به محل ضرب سکه گفته میشه و ضرادخانه مقصود اصلی شماست. اشتباه میکنم؟

• Like
Reactions: mohsen67

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or