Bigame کاربر سایت Jan 20, 2012 #16 اولی فکر کنم اتاری بوود هواپیما - دزد و پلیس و ... اخری اکس باکس نید فور
kiansafa کاربر سایت Jan 20, 2012 #17 اولین Doom 2 روی داس آخرین Skyrim (هنوز دارم اولین کوئست ها رو میرم)
masoud500 کاربر سایت Jan 21, 2012 #18 اولین : فوتبال بدون اسم - کمودور 64 آخرین : همچنان MW3 کنسول فقط و فقط xbox. حتی دیگه pc هم نه چه برسه به ps3
اولین : فوتبال بدون اسم - کمودور 64 آخرین : همچنان MW3 کنسول فقط و فقط xbox. حتی دیگه pc هم نه چه برسه به ps3
goodarz کاربر سایت Jan 21, 2012 #20 من اولین بازی تو آتاری بود همون که یه پلیس دزده رو تقیب می کرد بعدی از رو موانع هم می پرید یا جا خالی می داد الانم فعلا بازی های گرافیک بالا رو گذاشتم کنار دارم minecraft می زنم
من اولین بازی تو آتاری بود همون که یه پلیس دزده رو تقیب می کرد بعدی از رو موانع هم می پرید یا جا خالی می داد الانم فعلا بازی های گرافیک بالا رو گذاشتم کنار دارم minecraft می زنم
Dante .D.H کاربر سایت Jun 4, 2013 #21 اولین بازی روی آتاری : ماریو !!!!!!! آخرین بازی : DmC Devil May Cry الآن : Grid 2
hellbhell کاربر سایت Jun 4, 2013 #22 اولین بازی ماریو بود تو اتاری اخری هم GoW:ascension بود . کنسول مورد علاقم ps3 بازی هم که همیشه دارم میکنم wow :d
اولین بازی ماریو بود تو اتاری اخری هم GoW:ascension بود . کنسول مورد علاقم ps3 بازی هم که همیشه دارم میکنم wow :d
barneysawyer کاربر سایت Jun 4, 2013 #23 اولینش یادم نیست دقیقا یا دوم بود یا دزد و پلیس تو آتاری آخرینش هم dlc مافیا 2 بود انتقام جیمی دستگاه مورد علاقه ام دو کنسول معروف پلی 3 و ایکس باکس 360 هستند و در حال حاظر روزشماری می کنم تا یکی از شاهکار های بزرگ امسال آخرین ما رو تجربه کنم
اولینش یادم نیست دقیقا یا دوم بود یا دزد و پلیس تو آتاری آخرینش هم dlc مافیا 2 بود انتقام جیمی دستگاه مورد علاقه ام دو کنسول معروف پلی 3 و ایکس باکس 360 هستند و در حال حاظر روزشماری می کنم تا یکی از شاهکار های بزرگ امسال آخرین ما رو تجربه کنم
Dr. Ariamax کاربر سایت Jun 8, 2013 #26 ماشا الله به این تاپیک بیدار کنا من اولین بازیم کرش 1 رو ps1 بود آخرینش هم که هنوز بازی میکنم ماینکرفته
ماشا الله به این تاپیک بیدار کنا من اولین بازیم کرش 1 رو ps1 بود آخرینش هم که هنوز بازی میکنم ماینکرفته
MOH3N_Dark کاربر سایت Jun 8, 2013 #28 اولی ماریو یا همون قارچ خور:d الانم Resident Evil:Revelations رو تموم کردم
_عرفان_ کاربر سایت Jun 19, 2013 #29 اولی IGI بود و الانم فعلا هیچی بازی نمیکنم... ولی به زودی مخیخوام باز دوباره شرو کنم...:d