اولین و آخرین بازی رو که بازی کردید یا در حال بازی آن هستید بنویسید

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
اولین و آخرین بازی رو که بازی کردید یا در حال بازی آن هستید بنویسید و کنسول مورد علاقه خودتون

من از خودم شروع می کنم
اولین بازی:رامبو در سگا
آخرین بازی : آنچارتد3 و فوزا 4 و بتمن
کنسول مورد علاقم : پی اس 3 اما ایکس باکسم فوق العادست اما همه می دونن که فقط پی اس 3

اولین بازی که تموم کردم فک کنم TARZAN بود اون اوایل روی PC که تازه گرفته بودم تموم کردم.الانم که دارم VANQUISH رو PS3 پلات میکنم.
کنسول مورد علاقه:PS3 و PSVITA

فیفا 99 اولین بازی ای بود که من بازی کردم

الآن هم با کمبود بازی مواجه هستیم همه رو تموم کردم چیزی ندارم ! آخریش بازی ای بود که از زیر دستم در رفت و ندیدمش و حالا بازی کردم ، Global Ops ...

خیلی هم بازی آشغالی بود !

اولین بازی که بازی کردم فکر کنم شورش در شهر 1 بود رو سگا یا قارچ خور بود روی رایانک(یه چیز مثل میکرو که شبیه کیبورد بود) درست یادم نیست.:-/
الان هم Batman A.C و Driver San Francisco و Saints Row 3 و CoD MW3 رو روی پی سی تموم کردم.
دارم NBA 2K12 و L.A.Noire و Dead Island رو بازی میکنم.
فقط PC;)

آخرین ویرایش:
اولین بازی قشنگ یادمه دزد و پلیس و هواپیمای اتاری بود.و اخرین بازی هم Mw3 و MGS collection بودن.واقعا یادش بخیر اون موقع از دنیا بی غم بی غم بودیما:(ولی الان دیگه زن و زندگی نمیزاره :(کلا هفته ای 2 یا 3 ساعت اونم به زور ای خدا:(

اولین بازی: سوپر ماریو توی میکرو:دی
آخرین بازی: the elder scrolls V: skyrim هست که هنوز بازی میکنم ولی Saints row هم بازی میکنم Assassins creed هم چند هفته پیش رد کردم COD MW3 و BF3 رو هم تموم کردم

اولین بازی ای که انجام دادم Prince Of Persia بودش که وقتی چهار سالم بود روی کامپیوتر تحت داس بازی می کردم.
آخرین بازی ام که انجام دادم ACR بودش.
البته بعضی موقع ها (اکثر مواقع) MW3 هم بازی می کنم.

مشغول هیلو ریمیک و ریمن هستم روی 360
اسسینز و اسکایریم روی پی سی

اولین بازیم یادم نیست ولی اتاری بود
بوکسش بود، هواپیماش بود تیر اندازیش بود !!
یادم نیست

اولین بازی که یه بازی تو مایه های tetris بود توی تلوزیون ، و دومی هم فارچ خور ....
=====
آخرین هم Batman:AC

من از بازی های میکرو خیلی خاطره دارم اما نمیدونم اول کدوم را اول بازی کردم بنابراین دوست دارم برم به زمانی که 5 سالم بود و برای برادرم کامپیو تر گرفته بودند neverhood بود که هنوز هم گرافیکش من رو میخ کوب میکنه (زیرا با عکس از ان دنیای خمیری پرده برداری کرده بودند)
و حالا هم شاهکاری به نام skyrim را بازی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or