اولین ویدیو از گیم پلی Call of Duty 4

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین ویدیو از گیم پلی Call of Duty 4

COD4.jpg

لینک

دوستان نمیخوام فزولی کنما ولی اینجا تاپیکه اخباره برای بحث در مورد بازی میتونید به این تاپیک برید:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4344

بحث اونجا در مورد اصل بازی که بیاد اینجا در مورد خبر بازی بحث میشه که هنوز ریلیز نشده فرقی نداره;)

سلام
شصت بار. بله تاریخ ریلیز: از Game informer and infinity ward:
Set to hit store shelves the week of May 14th - 18th.

2008!

در ضمن یادم رفت بگم که استدیو اعلام کرده بازی بین 14 تا 18 می ریلیز میشه. احتمالا هم زمان.

سلام
اوه راست میگی. من در هنگام چت دیدم اصلا حواسم نبود.
سایت infinity ward تاریخ رو اعلام کرده.

راستی بلا خره تاریخ ریلیز بازی cod4 اعلام شده یا نه؟؟؟؟

دوست عزیز متن رو بخونید بعد اعلام کنید!!!
قبل هم گفتم تاریخ انتشار معین نشده و برای پاییز بازی ریلیز خواهد شد
در ضمن متن زیر مربوط به مجله Game Informer میباشد که ماه پیش می ریلیز شد و اطلاعات داستان بازی فاش شد و ربطی به ریلیز بازی در سال 2008 نداره!!!
در ضمن در تاریخ 14 تا 18 می گذشته این مجله در فروشگاه ها فروش رفت...

Set to hit store shelves the week of May 14th - 18th

gismall.jpg

Game Informer June Cover Story
Check out the June issue of Game Informer with an exclusive first look cover story on
Call of Duty 4: Modern Warfare.

The 10-page feature delves into the single-player of what they describe as "the most INTENSE first person shooter" they've ever seen."

Set to hit store shelves the week of May 14th - 18th

آخرین ویرایش:
این آخرین تریلر هم خیلی جالب بود.مثل اینکه توی همه جای دنیا جنگ میشه!!حتی چرنوبیل هم هست!!! :eek: حالا چه ربطی داره به اونجا من نمیدونم ولی داستانش معلوم نیست چی میشه...از این ور عراق....از این ورم چرنوبیل! ولی باید خیلی جالب باشه این قسمت.
خودم از صبح تا حالا که این تریلر و دیدم تو کفم که چه حالی میده توی چرنوبیل بجنگی :love:بهترین جلوه های ویژه رو توی بازی میشه با استفاده از این شهر بکار برد.بهترین مناظر و داره و اگه با cod4 قاطی بشه چی میـــــــشه!

پ.ن:یه جورایی هم تقلید از STALKER کردنا ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or