اولین ویدیو از گیم پلی Call of Duty 4

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین ویدیو از گیم پلی Call of Duty 4

COD4.jpg

لینک

مثل اینکه دیگه از جنگ جهانی خبری نیست . ریسکه بزرگیه برایActivision . ولی گیم پلی روونی به نظر میرسه .

آخرین ویرایش:
بازی برای شرکت activision نه یوبی

دوست عزیز این بازی رو Infinity Ward میسازه و Activision هم مثل همیشه ناشرشه ;)

ولی ماله شرکت activision هست نه یوبی فکر کنم با یه بازی دیگه اشتباه گرفتی

من رو ببخشید شرمنده. یه لحظه با Brother in arms اشتباه شد.

اوه خداي من :eek:.
نميشه فردا صبح تو Q4 2007 پاشم. آخه چطور ممكنه اين بازي در 60 فريم اجرا شه :eek:.
سوني ... هي ... اون كيل زون ميل زونت رو زودتر بردار بيار تا خيلي دير نشده :cheesygri.
از اينور COD4 از اونور Battlefield BC از اونطرف تر GRAW، ظاهرا حالا نوبت به جنگ هاي مدرن كه همه جا رو بگيره.

گفتن که ميشه
گرنت کولير گفته که بازی ممکنه در بعضی جاها تا 70 80 و 100 هم ميرسه
و در بعضی جاها هم به 30 ممکنه برسه که ديگه از اين پايين تر نمياد

پ.ن: چه جالب ، cod 4 هم exclusive 360 شد و ما هم خبر نداشتيم که سونی بايد عجله کنه و kill zone ش رو رو کنه

آخرین ویرایش:
اوه خداي من :eek:.
نميشه فردا صبح تو Q4 2007 پاشم. آخه چطور ممكنه اين بازي در 60 فريم اجرا شه :eek:.
سوني ... هي ... اون كيل زون ميل زونت رو زودتر بردار بيار تا خيلي دير نشده :cheesygri.
از اينور COD4 از اونور Battlefield BC از اونطرف تر GRAW، ظاهرا حالا نوبت به جنگ هاي مدرن كه همه جا رو بگيره.

منم باورم نمیشه:eek: خدایی شاهکاره ما تا 100 فرم میتونیم همون اول Grant Collier گفت من باورم نمیشد الان به راحتی Forza 2 داره اجرامیشه شاهکاره به تمام معنی:eek:

پ.ن: چه جالب ، cod 4 هم exclusive 360 شد و ما هم خبر نداشتيم که سونی بايد عجله کنه و kill zone ش رو رو کنه
هه هه. چرا اينقدر نمي دونم ظرفيت شوخي اينجا پايين. نميشه يه حرفي زد و كسي برداشت برعكس نكنه. كي صحبت از اختصاصي بودن كرد آخه؟
منظورم اين بود كه گرافيك اين بازي خيلي چشم گير و كلا بازي هاي جديد خيلي خيلي عالي هستن و امكان داره KZ2 ديگه به اندازه اي كه بايد كف ناك نباشه. اگر سوني بخواد همينجور نمايش اين بازي رو به تاخير بندازه. چون سطح كلي گرافيك خيلي بالا رفته. و همه انتظار دارن KZ2 يه چيزي بالاتر از بازي هاي نمايش داده شده تا به حال باشه. همين.

ضمنا فكر نمي كنم بازي در بيشتر از 60 فريم كار كنه. چون دليلي نداره. و Grant Collier هم گفته كه ما بازي رو در بالاي 60 فريم اجرا مي كنم و بعد بهش جلوه هاي گرافيكي اضافه مي كنيم تا به 60 فريم برسه. كلا تو مقاله GI هم همين رو گفته بودن و گفته بودن هر چي رو كه باعث بشه بازي بره زيره 60 فريم از تو اون صحنه حذف ميكنن.
and during development we push that up, and we go 80, 90, 100 frames a second, and then we start to add a bunch of candy in there, and once the pile of candy gets up to the point where you dip under 60 frames per second, then that's when we pull back.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or