اولین ویدئوی In_ Game از Modern Warfare 2

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Modern-Warfare-2-GDC-09.jpg

کمپانی Activision صحنه هایی از گیم پلی بازی Modern Warfare 2 را از طریق شبکه تلوزیونی پخش کرد.

گرافیک، نورپردازی و افکت‌های بازی بسیار عالیست و از همه جالب‌تر، محیط‌های متنوع بازی می‌باشد.

محیط‌های برفی- محیط‌های زیر‌ آب- سوار شدن بر روی اسنوبورد که در نوع خود بسیار هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد.

لینک از Youtube

لینک از Gametrailers

دانلود با حجم 480 کیلوبایت

آخرین ویرایش:
البته اگر CutScene نباشن و بازیباز در کنترل کردنش نقش داشته باشه.
اين طور كه اينا دوست عزيز نشون دادند معلومه مرحله هستش!!!
چون اون مرحله ي توي هواپيما بود توي 4 كه بايد سربازاي روي زمين رو COVER ميداديم توي اين تريلر هستش اگه توجه كرده باشي
اما من فكر كنم ديگه يه بازي واقعا تو و و و و وپي بشه!!!
اگه تا اومدنش من سرباز نشم!!!!:((

ویدیو کیفیت بالایی نداشت ولی خوب تنوع مکان ها توی بازی و گرافیک خوبش منو حیرت زده کرد...
ممنون...
آره امیر جان کیفیتش بالا نبود من هم گرافیک خاصی توش به چشم نخورد چون کیفیت پایین بود ولی با تنوع مکان ها موافقم و فوق العاده کار شده بود و فکر کنم با گیم پلی عالی رو به رو خواهیم بود;)

اینم زمانش کمه:biggrin1:(دنبال بهونه ایم گیر بدیم:biggrin1:)

همین رو هم اشتباه کردن نشونتون دادن :biggrin1: باید یه یه ماه دیگه هم خون بجیگرتون میکردن تا اینجوری اشو نیاین.
حالا یه 13 روز دیگه حسابی از خجالتتون در میان :biggrin1:.
فری این انتقادات هست که باعث پیشرفت میشه:biggrin1:(ولی ما جنبه انتقاد کردن نداریم-فقط گیر میدیم):biggrin1:

آخرین ویرایش:
همین رو هم اشتباه کردن نشونتون دادن :دی باید یه یه ماه دیگه هم خون بجیگرتون میکردن تا اینجوری اشو نیاین.
حالا یه 13 روز دیگه حسابی از خجالتتون در میان :دی.

جزییاتی از MW2

- شنا کردن در بازی وجود خواهد داشت

- یکی از مراحل بازی مربوط به غواصی در زیر آب, در کنار لوله‌های عبور نفت خام می‌باشد.

- یکی از مراحل بازی قطعا در " ریو دو ژانیرو"( جنوب برزیل) می‌باشد.

- یکی دیگر از مراحل بازی در سیبری اتفاق می‌افتد.

- وسایل نقلیه از قبیل کامیون‌ها و تانک‌ها بر اساس تکنولوژی روز ساخته شده‌اند.

- یکی از مراحل بازی بر پایه هلیکوپتر سواری خواهد بود.

- Ken Lally( صداگذار شخصیت وسکر در RE5) در این بازی نیز نقش دارد. احتمالا یک تبه‌کار روسی.

گیم‌پلی و جزییات جدید در 24 همین ماه منتشر خواهد شد.

Source

منون خیلی خوب بود ولی اکثر اینا رو حدس زده بودیم:biggrin1: تنها نکته خوبش حضور Ken Lally هستش که من عاشق صداشم:biggrin1: دومی نداره:biggrin1: پس 12 روز دیگه اطلاعات بیشتر میادش. ببینیم چی میشه دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or