اولین عکس از عنوان فوق العاده Shadow of the Colossus 2

• Thread starter Thread starter .ALEX.
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

.ALEX.

کاربر سایت
سلام

امروز Feb 28, 2008 اولین عکس از این عنوان منتشر شد. Shadow of the Colossus 2

بازی توسط SCEA وTEAM ICO ساخته و فقط برای PS3 منتشر میشود.

((پیش به سوی Shadow of the Colossus 2 ))

عکس......

2003322254061873639_rs.jpg

منبع

http://www.ps3informer.com/playstat...screen-of-shadow-of-the-colossus-2-008750.php

موفق باشید...

آخرین ویرایش:
شماره ي اولش كه به من كه اصلا حال نداد سبكش از اين ولگردي ها بود كه من اصلا دوست ندارم(نظر منه نگيريد بزنيدم خودم مي دونم طرفدار زياد داره)

واقعآ اگه گرافیک این بازی این باشه محرکه است .
شماره 1 بازی جز بهترین گرافیکها در زمان خودش بود .
(ولی یه سوال دارم مگه بازی تموم نشده بود ! پس این چیه ؟؟!!)

اگi این عکس بخواد گرافیک بازی را نشون بده.به فضای بازش واقعا باید احسنت گفت. در ضمن اون سنگ هایی که روی زمین هستند و هرکدوم به نظرم سایه دارند نشون دهنده اینه که با یه بازی با حال طرفیم.
پ.ن:چه قدر شبیه rage

اولآ توی خود سایت Play Station هیچ چیزی از این عکس گفته نشده و اصلآ عکس از اونجا نیومده.
دومآ یه سایتی به نام PS3informer اخیرآ خیلی داره عکس میده بیرون , حالا این کارش دو دلیل میتونه داشته باشه :
1. این عکس و عکسهای Eight Days کاملآ Fake باشن و ساخته تخیل این سایت. که این کارها رو برای معروف شدن خودش میکنه.
2. شایدم عکسها واقعی باشن.
ولی من که نظرم روی اولی هست !

ببخشید ولی عکس شبیه یک منظرست که با فتوشاپ درست شده!!!!!!!!!!!!!!!!
کاملا موافقم. به نظر میاد عکس واقعیرو ورداشتن چند جاشو blur کردن. مثل همون عکسی که HUD ـٍ crysis رو گزاشته بودن رو یه عکس از جنگل واقعی و میگفتن این گرافیک بازیه.
ولی اگه واقعی باشه خیلی گرافیکش خوبه (هرچند من شک دارم واقعی باشه)

درود
این Fake میزنه عجیب. خیلی وقت پیش این عکس منتشر شده بود و اون سایته که الان یادم نیست نوشته بود اولین عکس از ICO 3 و ادامه ماجرا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or