من هم یک نوکیا فن هستم عجیب که نوکیا رو همیشه ساپورت کردم و یه نوکیا داشتم.من هم iphone 4 دارم هم galaxy s2 اما هیچ چیز رو نمیتونم با ios و iphone مقایسه کنم ، با توجه به این شرطی که واقعا یه Nokia Fans هستم تو عرصه گوشی .
هنو نه به داره نه به باره شما اطلاعاتشم دادی !؟ همه ایناش شایعاتی بیش نیست !خوب اطلاعاتی در موردش بدست اورم شاید برخی از دوستان ندونن .
مدل جدید iPhone یعنی iPhone 5 از انتنی جدید بهره میبره در تصویر زیر میبینید . پردازنده یا همون CPU ایفون 1.2GHz هستش همچنین صفحه نمایش سری 5 3.7 اینچ هستش که نسبت به سری4 که 3.5 بوده بزرگتر شده . گفته میشه جنس ساخته شده این گوشی جدید از ماده جدید هستش و همچنین شکل کلید HOME این گوشی تغییر کرده دوریبین ایفون 5 هم 8 مگاپیکسل هستش ( HD ) که GPU اون dual core بوده که تصاویر رو میتونه با کیفیت 1080 به کاربر ارائه کنه . تغغیراتی که انجام شده همچنین باعث طول عمر بیشتر باطری این گوشی هست همچنین دارای Bluetooth v3.0 که سرعت داده اطلاعات رو بیشتر میکنه .
![]()
البته شما بهتر میدونی که این هیچ شباهتی به آیفون Next Gen نخواهد داشت و صرفا هم ویدئو کارش این نیست که طرخ آیفون بعدی رو نشون بده فقط نظریاتش در مورد امکانات آیفون بعدی هست که نشون میده همین نه طراحییه کلیپ ویدئویی که طرح احتمالی آیفون جدید رو نمایش میده و فوق العاده زیبا هست . حتما دانلود کنید :
تک تک حرفات تایید میشه !به نظر من هم هیچی به ios نمیرسه ... آشفته بازاری که برای android هست آدم رو ازش زده میکنه ... به wp7 باید خیلی امیوار بود ... پتانسیلش رو داره خیلی ...
دوست عزیز سرعتش برای انتقال فایل برای bluetooth handsfree هست الکی که یه بلوتوث نمیذارن تو گوشیفقط یه چیزی میگم تا تهش بخونید همه میدونن دیگه البته نیازی به گفتن نیست نا با Bluetooth آیفون اطلاعاتی نمیدیم و نمیگیریم که بخواد ورژن 3 باشه واسه سرعت بخشیدن در گرفتن اطلاعات !
این آیفون رو گروهی که در انتهای کلیپ میبینید طراحی کردن همچنین حدس و گمانشون هم برای آیفون 5 زدن ، پس یه نوع طراحی هست .البته شما بهتر میدونی که این هیچ شباهتی به آیفون Next Gen نخواهد داشت و صرفا هم ویدئو کارش این نیست که طرخ آیفون بعدی رو نشون بده فقط نظریاتش در مورد امکانات آیفون بعدی هست که نشون میده همین نه طراحی
بله حتما ، تایید میشه !تک تک حرفات تایید میشه !
Handsfree چه بار اطلاعاتی رو میخواد انتقال بده که Bluetooth 2.1 قادر به انجامش نیست ؟ میش مفصل توضیح بدید ؟دوست عزیز سرعتش برای انتقال فایل برای bluetooth handsfree هست الکی که یه بلوتوث نمیذارن تو گوشی
درضمن قرار نیست که فقط برای انتقال اطلاعات باشه .
همچنین انتقال اطلاعات هم برای آیفون 4 تا ورژن 4.3.3 ممکن هست به راحتی هر چه تمام تر .
دوست من ، هر چی بار اطلاعاتی سرعت ـش کم باشه ، هندزفری مجبوره کیفیت صدا رو برای کم شدن حجم بیاره پایین و وقتی سرعت انتقال بیشتر باشه ، پس باندی برای حجم بالاتر هم زیاد تر هست و میتونه کیفیت بهتری رو ارائه بده /Handsfree چه بار اطلاعاتی رو میخواد انتقال بده که Bluetooth 2.1 قادر به انجامش نیست ؟ میش مفصل توضیح بدید ؟
آهان من نمیدونستم که در دنیا برای مکالمه از کیفیت صدا HD استفاده میشه !!!!!! و چون BT 2.1 رو گوشی هاست کیفیت با Handsfree میاد پایین شما درست میگی !!!!!دوست من ، هر چی بار اطلاعاتی سرعت ـش کم باشه ، هندزفری مجبوره کیفیت صدا رو برای کم شدن حجم بیاره پایین و وقتی سرعت انتقال بیشتر باشه ، پس باندی برای حجم بالاتر هم زیاد تر هست و میتونه کیفیت بهتری رو ارائه بده /
سلام
به نظرتون صبر کنم ایفون5 بیاد یا همین 4رو بگیرم؟ ایفون4 از انتظاراتم زیادیه:d راستش IOS تجربه نکردم:d
بابا این ها دیوونه ان. همین جوری برای خودشون شماره می ذارن. مثلا چه فرقی کرده؟یه ذره این بر اون برش می کنن می شه آیفون 6.
گالکسی 2 با اینکه قدرت بیش تری داره ولی مانورش با گالکسی اس معمولی از لحاظ نرم افزاری هیچ تفاوتی نمی کنه پس آندروید خیلی جا داره با بازاری که از نرم افزاری تفکیک نمیشه و هر کی سازش رو می زنه به این ios برسه و فکرم نکن درست بشه و برسه.