اولین عکس از ایفون ۵ منتشر شد !,

• Thread starter Thread starter A-L-I
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من هم هیچی به ios نمیرسه ... آشفته بازاری که برای android هست آدم رو ازش زده میکنه ... به wp7 باید خیلی امیوار بود ... پتانسیلش رو داره خیلی ...

من هم iphone 4 دارم هم galaxy s2 اما هیچ چیز رو نمیتونم با ios و iphone مقایسه کنم ، با توجه به این شرطی که واقعا یه Nokia Fans هستم تو عرصه گوشی .
من هم یک نوکیا فن هستم عجیب که نوکیا رو همیشه ساپورت کردم و یه نوکیا داشتم.
گالکسی 2 ندارم و والی گالکسی اس رو دارم.
به هیچ وقت از لحاظ کیفی آندروید به آیفون نمی رسه.
من یه یه ماهی هستش آیفون 4 گرفتم و خواستم گالکسی 2 بگیرم که این و گرفتم فقط به خاطر اینکه گالکسی 2 ورژن 32 گیگش نیومد.
ولی الان پشیمون نیستم هیچ چیز از لحاظ کیفی با این که آندروید از لحاظ راحتی کار فوق العاده به نظر با نیومدن ios 5 جلو تر بود که من یه کم دو به شک بودم ولی کم کم با سورس ها و اینا که آشنا شدم فهمیدم این گوشی یه قدم که هیچ چند قدم مونده و جلوتر هستش.
بهش برسن.
.
آیفون 5 تا بیاد چشممون به جمالش تو ایران روشن بشه از 2 میلیون برسه به یک و چهار صد اینا خیلی مونده.
لذت ببرید و امید وارم شادمون کنه.
گالکسی 2 با اینکه قدرت بیش تری داره ولی مانورش با گالکسی اس معمولی از لحاظ نرم افزاری هیچ تفاوتی نمی کنه پس آندروید خیلی جا داره با بازاری که از نرم افزاری تفکیک نمیشه و هر کی سازش رو می زنه به این ios برسه و فکرم نکن درست بشه و برسه.
آیفون 5 به احتمال زیاد همون کلیپ دوستمون هستش.

خوب اطلاعاتی در موردش بدست اورم شاید برخی از دوستان ندونن .

مدل جدید iPhone یعنی iPhone 5 از انتنی جدید بهره میبره در تصویر زیر میبینید . پردازنده یا همون CPU ایفون 1.2GHz هستش همچنین صفحه نمایش سری 5 3.7 اینچ هستش که نسبت به سری4 که 3.5 بوده بزرگتر شده . گفته میشه جنس ساخته شده این گوشی جدید از ماده جدید هستش و همچنین شکل کلید HOME این گوشی تغییر کرده دوریبین ایفون 5 هم 8 مگاپیکسل هستش ( HD ) که GPU اون dual core بوده که تصاویر رو میتونه با کیفیت 1080 به کاربر ارائه کنه . تغغیراتی که انجام شده همچنین باعث طول عمر بیشتر باطری این گوشی هست همچنین دارای Bluetooth v3.0 که سرعت داده اطلاعات رو بیشتر میکنه .

001b38a188440e949f2704.jpg
هنو نه به داره نه به باره شما اطلاعاتشم دادی !؟ همه ایناش شایعاتی بیش نیست !
فقط یه چیزی میگم تا تهش بخونید همه میدونن دیگه البته نیازی به گفتن نیست نا با Bluetooth آیفون اطلاعاتی نمیدیم و نمیگیریم که بخواد ورژن 3 باشه واسه سرعت بخشیدن در گرفتن اطلاعات !
یه کلیپ ویدئویی که طرح احتمالی آیفون جدید رو نمایش میده و فوق العاده زیبا هست . حتما دانلود کنید :
البته شما بهتر میدونی که این هیچ شباهتی به آیفون Next Gen نخواهد داشت و صرفا هم ویدئو کارش این نیست که طرخ آیفون بعدی رو نشون بده فقط نظریاتش در مورد امکانات آیفون بعدی هست که نشون میده همین نه طراحی
به نظر من هم هیچی به ios نمیرسه ... آشفته بازاری که برای android هست آدم رو ازش زده میکنه ... به wp7 باید خیلی امیوار بود ... پتانسیلش رو داره خیلی ...
تک تک حرفات تایید میشه !

آخرین ویرایش:
فقط یه چیزی میگم تا تهش بخونید همه میدونن دیگه البته نیازی به گفتن نیست نا با Bluetooth آیفون اطلاعاتی نمیدیم و نمیگیریم که بخواد ورژن 3 باشه واسه سرعت بخشیدن در گرفتن اطلاعات !
دوست عزیز سرعتش برای انتقال فایل برای bluetooth handsfree هست الکی که یه بلوتوث نمیذارن تو گوشی
درضمن قرار نیست که فقط برای انتقال اطلاعات باشه .
همچنین انتقال اطلاعات هم برای آیفون 4 تا ورژن 4.3.3 ممکن هست به راحتی هر چه تمام تر .
البته شما بهتر میدونی که این هیچ شباهتی به آیفون Next Gen نخواهد داشت و صرفا هم ویدئو کارش این نیست که طرخ آیفون بعدی رو نشون بده فقط نظریاتش در مورد امکانات آیفون بعدی هست که نشون میده همین نه طراحی
این آیفون رو گروهی که در انتهای کلیپ میبینید طراحی کردن همچنین حدس و گمانشون هم برای آیفون 5 زدن ، پس یه نوع طراحی هست .
تک تک حرفات تایید میشه !
بله حتما ، تایید میشه !

دوست عزیز سرعتش برای انتقال فایل برای bluetooth handsfree هست الکی که یه بلوتوث نمیذارن تو گوشی
درضمن قرار نیست که فقط برای انتقال اطلاعات باشه .
همچنین انتقال اطلاعات هم برای آیفون 4 تا ورژن 4.3.3 ممکن هست به راحتی هر چه تمام تر .
Handsfree چه بار اطلاعاتی رو میخواد انتقال بده که Bluetooth 2.1 قادر به انجامش نیست ؟ میش مفصل توضیح بدید ؟
یه جوری حرف میزنید کسی ندونه فکر میکنه یه Handsfree دو سه گیگی فایل رد و بدل میکنه برای مکالمه !
و اینکه منظور من به صورت Default بود نه با Celeste

آخرین ویرایش:
Handsfree چه بار اطلاعاتی رو میخواد انتقال بده که Bluetooth 2.1 قادر به انجامش نیست ؟ میش مفصل توضیح بدید ؟
دوست من ، هر چی بار اطلاعاتی سرعت ـش کم باشه ، هندزفری مجبوره کیفیت صدا رو برای کم شدن حجم بیاره پایین و وقتی سرعت انتقال بیشتر باشه ، پس باندی برای حجم بالاتر هم زیاد تر هست و میتونه کیفیت بهتری رو ارائه بده /

دوست من ، هر چی بار اطلاعاتی سرعت ـش کم باشه ، هندزفری مجبوره کیفیت صدا رو برای کم شدن حجم بیاره پایین و وقتی سرعت انتقال بیشتر باشه ، پس باندی برای حجم بالاتر هم زیاد تر هست و میتونه کیفیت بهتری رو ارائه بده /
آهان من نمیدونستم که در دنیا برای مکالمه از کیفیت صدا HD استفاده میشه !!!!!! و چون BT 2.1 رو گوشی هاست کیفیت با Handsfree میاد پایین شما درست میگی !!!!!

آهان من نمیدونستم که در دنیا برای مکالمه از کیفیت صدا HD استفاده میشه !!!!!! و چون BT 2.1 رو گوشی هاست کیفیت با Handsfree میاد پایین شما درست میگی !!!!!
من که تا الان واحد های کیفیتی صوتی رو با واحد Kbps میشناختم الان فهمیدم HD هم داریم .

یه ضرب المثل جدید هست که میگه : صبر برای آیفون 4 حرام است . (( به زودی میشه برای آیفون جدید :d ))
الان یه استثنا داریم . شما 1 ماه دیگه صبر کن فوقش تا آخر نابستون ببین اگه معرفی شد و از ظاهر و باطنش خوشت اومد که باید 1 تا 2 سال صبر پیشه کنی تا ایران بیاد و قیمتش متعادل شه . اگر هم نه که برو 4 رو بگیر که احتمال میدم بعد معرفی آیفون جدید قیمتش خیلی نوسان پیدا کنه .

سلام

به نظرتون صبر کنم ایفون5 بیاد یا همین 4رو بگیرم؟ ایفون4 از انتظاراتم زیادیه:d راستش IOS تجربه نکردم:d

اگه iOs تجربه نکردی - اگه موزیک های گوشیت رو زیاد عوض میکنی به نظره من این سیستم عامل رو تجربه نکنی بهتره ! ولی خدایی از نظر امنیتی و یه سری چیزای دیگه سیستم عامل غولیه !

اگه خواستی iOs بگیری 4بگیری خیلی حال میکنی چون تا الان هم iPhone نداشتی - آیفون5 معلوم نیست کی بیاد! ولی پیشنهاد میکنم یه گوشی از برندهای HTC یا Motorolla با سیستم عامل آندروید انتخاب کنی .

بابا این ها دیوونه ان. همین جوری برای خودشون شماره می ذارن. مثلا چه فرقی کرده؟یه ذره این بر اون برش می کنن می شه آیفون 6.

البته از لحاظ ظاهری کاملا موافقم ولی از لحاظ داخلی خدایی همین افزایش سرعت گوشی خودش یه دنیاست که نمیشه از کنارش به راحتی گزشت!

اینم بگم که شخصا یه تارموی گندیده موتورولا رو به اپل و آیفونو و ... نمیدم - فکر نکنی خدایی نکرده فن اپل هستم!

گالکسی 2 با اینکه قدرت بیش تری داره ولی مانورش با گالکسی اس معمولی از لحاظ نرم افزاری هیچ تفاوتی نمی کنه پس آندروید خیلی جا داره با بازاری که از نرم افزاری تفکیک نمیشه و هر کی سازش رو می زنه به این ios برسه و فکرم نکن درست بشه و برسه.

آیفون 4 مانور بیشترش از لحاظ نرم افزاری با مثلا 3gs چیه ؟! یا من منظوره شمارو متوجه نشدم یا . . .

من خدایی امنیت iOs رو خیلی دوست دارم - ولی هر سیستم عاملی یه مزایا و یه معایب داره . . .

ولی شاید اگه یکم ریز بشیم رو این سیاست گوگل بهتر این امر رو درک کنیم! اینکه هرکسی مثلا حتی شما نوعی هم میتونید برای آندروید برنامه بنویسی ولی تو مک همچین امکانی وجود نداره (یا کلی داستان و دردسر داره!)

به نظره من این سیاست گوگل موجب پیدا کردن باگهای آندروید - پیدا کردن اشخاص حرفه ای در امر ساختن برنامه برای آندروید و شاید در آینده از اونها استفاده کردن - و بسیار بسیار بالا رفتن آمار نرم افزارهای آندروید

در مدت زمان کوتاه (که صد البته خیلی هاشون ایراداتی دارن).

نمیدونم چرا هیچکس به این فکر نکرده که اگه از یه زاویه ای به این قضیه نگاه کنیم عده زیادی از مردم دنیا الان دارن به صورت مجانی برای گوگل کار میکنن و از طرف دیگر

برای قدرتمند کردن سیستم عامل مورد علاقشون دارن تلاش میکنن چون گوگل به اونا اعتماد کرده شاید !

من دیوانه گوگل و سیاست هاش هستم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or