اولین شماره مجله (PG-E-Magazine )

Night Ghost

کاربر سایت
PG-E1.png

اولین شماره از مجله سرانجام منتشر شد.
این شماره اولین تلاش Pgforum برای ارائه مجله به گیمر های عزیز است ، به همین دلیل اولین شماره را به صورت آزمایشی منتشر کردیم .
مطالب و اخبار سعی شد که به روز باشد و در ضمن تمامی مباحث را در بر بگیرد (سخت افزار ،بررسی ، پیشنمایش و ... )

حجم :16 مگابایت
تعداد صفحه :60

Download1.png

ممنون از Captain Mitchell بخاطر لینم رپیدشر

Rapidshare

4shared

zshare

آخرین ویرایش:
سلام ميثم
كاري فرهنگي و بس ستودني.
براي شروع مجله‌ي خيلي جالبي شده و اميدوارم كه اين روند ادامه پيدا بكنه و روز به روز پيشرفت بكنين.

كار با ارزشي بود.
وافعا خسته نباشيد.
و از همه دوستان ميخوام كه حتي شده تو يه خط بيان نظرشونو اينجا
بگن چون وافعا همين نظرهاي شماست كه به اين دوستان انگيزه ميده.

نظراتمو میگم!
1- کیفیت عکسهای انتخابی به شدت پایین هستند! شاید بخاطر کاهش حجم ایطور شده ولی جلد باید رزولوشن بالایی داشته باشه!
2- فایل pdf رو SECURED کنید تا نشه از کپی کرد!!(خیلی مهمه مخصوصا تو مجلات!)
3-قسمت اخبار کوتاه خیلی زیاد بود، 6 صفحه!
4-اینکه کارو تو چه نرم افزارهایی بستید واسم سواله! آخه تو یه صفحه متن رو میشه highlight کرد تو یه صفحه دیگه نمیشه!
5-مهم ترین چیز تو طراحی مجله ستون بندی! که تو اکثترین(تاکید بیشتر!!) صفحات رعایت نشده بود بجز...!
6- طراحی wolfentstein عالی کار شده! واقعا عالی دستش درد نکنه(ولی کیفیت بکراند کمه!!)
7- در کل باید رو طراحی صفحات بیشتر کار شه! میدونم شماره اوله ولی درکل میگم

نظراتمو میگم!
1- کیفیت عکسهای انتخابی به شدت پایین هستند! شاید بخاطر کاهش حجم ایطور شده ولی جلد باید رزولوشن بالایی داشته باشه!
2- فایل pdf رو SECURED کنید تا نشه از کپی کرد!!(خیلی مهمه مخصوصا تو مجلات!)
3-قسمت اخبار کوتاه خیلی زیاد بود، 6 صفحه!
4-اینکه کارو تو چه نرم افزارهایی بستید واسم سواله! آخه تو یه صفحه متن رو میشه highlight کرد تو یه صفحه دیگه نمیشه!
5-مهم ترین چیز تو طراحی مجله ستون بندی! که تو اکثترین(تاکید بیشتر!!) صفحات رعایت نشده بود بجز...!
6- طراحی wolfentstein عالی کار شده! واقعا عالی دستش درد نکنه(ولی کیفیت بکراند کمه!!)
7- در کل باید رو طراحی صفحات بیشتر کار شه! میدونم شماره اوله ولی درکل میگم

حسن جان کاره طراحیش با من بود و بخاطر کمبود شدید وقت و درضمن ناآشنایی کامل با گرافیک و برنامه adobe indesign ! و بدقولی خود شما و یکی دیگه از دوستان اینطوری شد .. اگر یادتون باشه شما قرار بود که طراحی کنید که بعدا بخاطر مشکلاتی که براتون پیش اومد این کار رو نکردید

1. کیفیت تصاویر فقط بخاطر کم کردن حجم اینطور هست . اگر پایین نمیووردیم بالای 20 مگ میشد

2. مجبور شدم بخاطر بعضی مسائل خود تصویر رو قرار بدم (مثله طراحی SC که کار خود شما بود )

4.تو نرم افزار adobe indesign همونطور که میدونید یکی از بزرگترین نرم افزار های طراحی هست !! و در ضمن مجلاتی مثله بازی رایانه و بازی نما و مجله گاما (الکترونیکی) هم با این نرم افزار طراحی میشه ... اگر بد قولی ها نبود هم مجله زودتر منتشر میشد و هم وقت زیادی برای مجله داشتم .

5. ممنون از تاکید این هم بخاطر همون زمان کم و پوسیده شدن مطالب بود که باید هرچه زودتر منتشر میشد وگرنه زحماته تمام دوستان هدر میرفت

6. کاره خودم هست (بک گراند در آخرین ثانیه گزاشته شد ... وقت کافی برای طراحی نداشتم )

7. طراح جدیدی برای مجله پیدا کردیم که اگر به مشکل بر نخوریم ایشون طراحی میکنن در غیر اینصورت یا منتشر نمیشه یا من مجبورم صفحه بندی کنم

ممنون از همه میثم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or