شایعه اولین جزئیات Modern Warfare 4: داستانی تاریک‌تر و جناح‌های قابل بازی

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000023626.jpg

شایعه: بازی Call of Duty 2026 با عنوان «Modern Warfare 사» در دست ساخت است.

طبق اطلاعات اختصاصی منتشر شده، نسخه سال 2026 فرنچایز پرطرفدار Call of Duty که هم‌اکنون توسط استودیو Infinity Ward در حال ساخت است، با عنوان موقتی Modern Warfare 사 شناخته می‌شود. حرف «사» در زبان کره‌ای به معنای «چهار» است و به نظر می‌رسد ادامه‌ای مستقیم برای Modern Warfare III باشد.

در کمپین داستانی این نسخه، کره جنوبی و کره شمالی نقشی محوری خواهند داشت. بازیکنان در نقش نیروهای سه جناح مختلف شامل گروه 141، نیروهای ویژه بریتانیا (SAS) و ارتش جمهوری کره (ROKA) قرار می‌گیرند. این گروه‌ها مأموریت دارند تا جلوی عملیات فریبکارانه‌ی ماکاروف و گروه Konni را بگیرند؛ عملیاتی که با هدف آغاز جنگ جهانی سوم طراحی شده‌اند.

داستان بازی مستقیماً دنباله‌ای بر پایان MWIII خواهد بود؛ جایی که ژنرال شپرد توسط کاپیتان پرایس کشته شد و Soap نیز به دست ماکاروف جان باخت.

گرچه بازی عمدتاً در فضای مدرن باقی خواهد ماند، اما برخی تجهیزات و فناوری‌های آینده‌نگر نیز در آن گنجانده شده‌اند که حال‌وهوای متفاوتی به گیم‌پلی خواهد بخشید.

یه COD مزخرف دیگه :))
فکر کن مولتی دلتا فورس و بتل بعدی رو ول کنی و بشینی این مزخرف چرتو پلی بدی که هر نسخه یه مسخره بازی جدید میاره با خودش. بلک آپس که استوریش زامبی اضافه شد. احتمالا MW4 داستانش میرسه به اینکه پرایس از فضایی ها برای مقابله با ماکاروف کمک میگیره!

• Like
Reactions: Destro
باید ترتیب همچین گروهی رو داد :D :lol:
یاد یه بازی افتادم :))
15-20 سال پیش یه بازی به اسم Sven داشتیم که شخصیت اصلی گوسفند بود و تو مزرعه میگشتیم و تا فرصت گیر میومد از خجالت گوسفند ماده ها در میومدیم.
گروه Konni ، ترتیب دادن و... من رو یاد اون انداخت:D

یه COD مزخرف دیگه :))
فکر کن مولتی دلتا فورس و بتل بعدی رو ول کنی و بشینی این مزخرف چرتو پلی بدی که هر نسخه یه مسخره بازی جدید میاره با خودش. بلک آپس که استوریش زامبی اضافه شد. احتمالا MW4 داستانش میرسه به اینکه پرایس از فضایی ها برای مقابله با ماکاروف کمک میگیره!
اصلا بازی کردی یا فقط شنیدی؟ زامبی توی کمپین توهمات شخصیت اصلی بود. دلتا فورس هم که خودش گیم پلی COD رو از اول تا آخر کپی کرده حتی مکانیک های منفوری مثل تیونینگ اتچمنت ها که تو MW2 بود :)) بتلفیلد هم بذار ریلیز بشه ببین استور میخواد بهش اضافه بشه یا نه بعد ازش تعریف کن، استور اسکین رو از COD هم بگیری مولتی پلیرش اتمسفر خوبی داره :D

اقا من چند وقت پیش رندوم COD Modern Warfare 2 اورجینال رو گرفتم رو کنسول و از وقتی شروع کردم چند ساعت پشت هم پای کمپینش بودم! با اینکه هزار بار رفته بودم و خط به خط حفظ بودم! (حتی متوجه شدم تو ریمستر یه تغییراتی داده بودن مثل صحنه ای که گوست میخواد شروع به شکنجه کنه)
من نمیدونم چه رازی داشتن اون سه گانه قدیمی که اینقدر میخکوبت میکرد. برعکس این مدرن وارفر جدید که واقعا کسل کننده و عذاب آور بود!

اقا من چند وقت پیش رندوم COD Modern Warfare 2 اورجینال رو گرفتم رو کنسول و از وقتی شروع کردم چند ساعت پشت هم پای کمپینش بودم! با اینکه هزار بار رفته بودم و خط به خط حفظ بودم! (حتی متوجه شدم تو ریمستر یه تغییراتی داده بودن مثل صحنه ای که گوست میخواد شروع به شکنجه کنه)
من نمیدونم چه رازی داشتن اون سه گانه قدیمی که اینقدر میخکوبت میکرد. برعکس این مدرن وارفر جدید که واقعا کسل کننده و عذاب آور بود!
رازش این بود که توسط افراد کار بلد ساخته شده بود نه احمقهایی که الان تو استدیو دارن کار می کنن و فقط بلدن اسکین مار و عقرب برای بازی بسازن

• Like
Reactions: KingFisher
وقتی شما میری داخل گیم می بینی نیکی میناژ و آیس اسپایس دارن با دو تا دلقک و ملیجک دیگه می جنگن تمام این داستان های تاریک و جناح ها در جا می رن تو مستراح...
متاسفانه کاد خیلی وقته زباله شده و تا این مزخرفات رو از توش جمع نکن درست نمی شه...

در مورد کمپین بازی به نظر من بعضی مراحل مخفی کاری در چند نسخه اخیر که هیچ اسلحه ای به پلیر نمیده باید حذف بشن در bo6 هم اون مراحل زامبی که بخش به بخش میرفتیم کلید به دست بیاریم انگار هوس کرده بودن doom رو هم وارد COD بکنن !
این داستان urzikstan و farah و ..... هم کلا تمومش کنن بره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
در مورد کمپین بازی به نظر من بعضی مراحل مخفی کاری در چند نسخه اخیر که هیچ اسلحه ای به پلیر نمیده باید حذف بشن در bo4 هم اون مراحل زامبی که بخش به بخش میرفتیم کلید به دست بیاریم انگار هوس کرده بودن doom رو هم وارد COD بکنن !
این داستان urzikstan و farah و ..... هم کلا تمومش کنن بره
من به این موارد کاپتان پرایس جدید رو هم اضافه کنم که واقعا خیلی نچسبه.
کلا من هیچکدوم از این شخصیتهای جدیدی رو که آوردن رو باهاشون ارتباط نگرفتم و باور پذیر نیستن.
چه نقشهای مثبت و هم تیمیها و چه نقش منفی ها مثل ماکاروف و...
این فرح هم که یکی از نچسب ترین شخصیتهای خلق شده تو صنعت گیمه.

کلا کمپین ساختن و شخصیت پردازی از یاد این استودیوها رفته.
بهترین کمپینشون که MW2019 بود باز هم در مقابل سه گانه اصلی نابوده.

اصلا بازی کردی یا فقط شنیدی؟ زامبی توی کمپین توهمات شخصیت اصلی بود. دلتا فورس هم که خودش گیم پلی COD رو از اول تا آخر کپی کرده حتی مکانیک های منفوری مثل تیونینگ اتچمنت ها که تو MW2 بود :)) بتلفیلد هم بذار ریلیز بشه ببین استور میخواد بهش اضافه بشه یا نه بعد ازش تعریف کن، استور اسکین رو از COD هم بگیری مولتی پلیرش اتمسفر خوبی داره :D
انقدر به این delta force بدبخت hate ندین هم پلیر های COD و هم BF رو جمع کرده و گودرتمند هم داره میره جلو. پلیر های روی استیم که مشخص هست همین تعداد هم راحت رو گارنا داره. :D

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or