اولین جام FIFA 14

ما با هم بازی اولمون رو انجام دادیم من ۴-۰ بردم
ولی تو بازی دوم من ۱ هیچ خوردم اول توی حمله بعد هارد بازیام پرید الانم نمیدونم چی میشه کلا قاطی پاتی شد:|

خب اشکان که بن شده پس خودم اداره میکنم زودتر تموم شه ...
نیمه نهایی :
aryan02 - catalan
--------------------
alexfera - korp
------------------------------------------
لطفا زودتر بازیتون رو انجام بدید و گزارش بدید که چه کسی رفته مرحله بعد ...

سلام ببخشید این بازی های جام روچطوری بایدانجام بدی؟ میشه توضیح بدید؟جام بعدی کی برگزارمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;);)

من انصراف میدم چون نتم زیاد خوب نیست و دوستمون که با من بازی کرد زیاد اذیت شد
-----------
پسaryan02
صعود کرد
ای بابا مگه کشکه:d
فردا هم امتحان میکنیم من گفتم فردا بازی کنیم شاید شرایط عوض شد اگه نشد باید بازی کنیم باید:d
بازی رفت 2-2 ، بازی برگشت هنوز انجام نشده

ما هم بازی رفت رو با امین انجام دادیم،اگه اشتباه نکنم من 3-0 بردم،امین باید میرفت جایی،نشد بازی برگشت رو انجام بدیم................
منم که همین امروز دارم میرم مسافرت،دیگه تصمیم با دوستان،اگه حال میکنید با ما صبر کنید که یکشنبه از مسافرت بیام ادامه بدیم،اگه هم نه که هیچی دیگه،من در عین شایستگی برای رسیدن به فینال و با سه بر هیچ در خانه ی حریف حذف میشم................
جالبیش اینجاست حتی اگه من بازی برگشت هم نباشم و سه - هیچ ببازم بازم مساوی میشیم با امین...............

ما هم بازی رفت رو با امین انجام دادیم،اگه اشتباه نکنم من 3-0 بردم،امین باید میرفت جایی،نشد بازی برگشت رو انجام بدیم................
منم که همین امروز دارم میرم مسافرت،دیگه تصمیم با دوستان،اگه حال میکنید با ما صبر کنید که یکشنبه از مسافرت بیام ادامه بدیم،اگه هم نه که هیچی دیگه،من در عین شایستگی برای رسیدن به فینال و با سه بر هیچ در خانه ی حریف حذف میشم................
جالبیش اینجاست حتی اگه من بازی برگشت هم نباشم و سه - هیچ ببازم بازم مساوی میشیم با امین...............

اگه نمیتونی من شب جات بازی کنم چون من شب بازیم میرسه

اگه اینطوری حساب کنیم که منم اگه ۳-۰ میشد بازم من میرفتم چون تو رفت ۴-۰ بردم ولی نشد متاستفانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or