اولین اسلایدها از موتور جدید Source 2.0 ،Valve لیک شده است. این اسلایدها که توسط CBOAT، یوزر معروف NeoGAF به بیرون درز پیدا کرده، مکان های بازسازی شدهی Left 4 Dead 2 را نشان میدهد. اطلاعات بیشتری در دسترس نیست، اما احتمالا به زودی شاهد رونمایی رسمی از موتور خواهیم بود.
چند وقت قبل خوندم ولو گفته با تستهایی که کردیم دیدیم این موتور روی لینوکس بازدهیش حتی بیشتر از ویندوز 8 بوده،یکجا هم خوندم قراره این موتور را رایگان و یا با پروانه GPL منتشر کنند! که اگر اتفاق بیفته خیلی عالی میشه! شدیدا منتظر SteamOS هستم!:bighug:
به هر حال،
یک دونه دیگه از این اسلایدها تو ValveTime لیک شده. کسی که این عکسه رو لیک کرده، اولا گفته این اسلایدها مال 2011 هستند، و دوم اینکه گفته فایل لیست لیک شده ی صفحه ی اول (HL3 - L4D 3 و ....) واقعیه.
یا خدا ! این چیه دیگه ؟ Wow
انقدر موتور گرافیکی زنده و پویا هستش که قشنگ اون حس زنده بودن بهت دست میده ! نورهایی که به ساختمون تابیده رو نگاه کنین..یکی از بهترین منابع نور طبیعی رو میشه در همین موتور گرافیکی دید...البته ناگفته نماند که Uncharted 3 هم انصافا نورپردازی بسیار محشری داشت، یکی از بهترین آفتاب هــا رو من در بازی U3 دیدم:d !
half-life 3 اگه بیاد دیگه...
به هر حال،
یک دونه دیگه از این اسلایدها تو ValveTime لیک شده. کسی که این عکسه رو لیک کرده، اولا گفته این اسلایدها مال 2011 هستند، و دوم اینکه گفته فایل لیست لیک شده ی صفحه ی اول (HL3 - L4D 3 و ....) واقعیه.
بدون شک با DX 11 رندر شده این عکس.
من الان تو هوام دارم تو رویاهام با گوردون فریمن اسلحه به دست راه میریم.
من شات گان دستمه و فریمن اون Revolver خفنش دستشه :bighug:
به هر حال،