شایعه اولین تصویر از کنترلر PS4؟

Behrooz

کاربر سایت
وبسایت خبری Destructoid تصویری را لیک کرده که به نظر می آید اولین تصویر از کنترلر PS4 به همراه DevKit احتمالی کنسول باشد. البته احتمال این که این تصویر از کنترلر، یکی از نمونه های اولیه باشد نیز زیاد است. (البته قابلیت ها و الگو ها در نسخه ی نهایی باید مشابه باشد). صفحه ی تاچ اسکرین مطابق شایعات کاملا قابل مشاهده است. اطلاع بیشتری در دسترس نیست.

nhcp45qqsu32rrx0tdyb.jpg

آپ:
یه تصویر دیگه از کنترلر لیک شده:

original-556x390.jpg

بزرگتر:
original.jpg
Via

سورس اصلی

آخرین ویرایش:
اگر این باشه من دیگه نمیخرمش

بابا این دسگیره ps1 قالب دستگیره 15 سال پیش رو داره همین طور میسازه ولی نمیدونه دستگیره ایکس باکس بعدی کنسول و دستگاه سونی رومیرزه من فقط نسل بعد ایکس باکس رو دوست دارم چون الان گذاشته سونی هرچه داره رو کنه بعد دستگاه:-o خودشو رو کنه>:):)" title="Devil" border="">=((

خب بالاخره سونی یه واکنش کوچیک نسبت به طرحی که به عنوان دسته های جدید کنسول PS4 معرفی شده بود، نشان داد

طبق اعلام سایت kotaku سونی یک جوابیه بسیار کوتاه و معنادار به این سایت ارسال کرده :
"We can't comment on rumors or speculation"
"ما در مورد شایعات یا تخیلات نمیتونیم هیچ توضیحی بدهیم!"

منبع

خب بالاخره سونی یه واکنش کوچیک نسبت به طرحی که به عنوان دسته های جدید کنسول PS4 معرفی شده بود، نشان داد

طبق اعلام سایت kotaku سونی یک جوابیه بسیار کوتاه و معنادار به این سایت ارسال کرده :

منبع

سونی همیشه به شایعات این جواب رو مید ه:|

عجب دسته ای کف کردم!!!
یاد اولین روزی که کنسول ساخته شد افتادم!

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

من یه چیزی مثل اینو ترجیح می دم:

controller.gif

:d :))

بابا این دسگیره ps1 قالب دستگیره 15 سال پیش رو داره همین طور میسازه ولی نمیدونه دستگیره ایکس باکس بعدی کنسول و دستگاه سونی رومیرزه من فقط نسل بعد ایکس باکس رو دوست دارم چون الان گذاشته سونی هرچه داره رو کنه بعد دستگاه:-o خودشو رو کنه>:):)" title="Devil" border="">=((
6-7 بار خوندم تا فهمیدم چی نوشتی !! فن بازی هم حدی داره ! بذار اول مایکرو بیاد معرفی کنه بعد بگو کنترلرش میارزه به PS4 !! الانم اگه اینطوری که گفتی باشه و مایکرو منتظر سونی باشه که از کنسول خودش رو رونمایی کنه ،مطمئن باش بعدش مایکروسافت هیچ تغییری نمیتونه تو کلیت کنسول خودش بده. در ضمن طبق شایعاتی که تا الان بوده PS4 قوی تره ولی بازم تقریبا تو یه سطح هستن.
========
شدیدا از این مدل حتی به عنوان یه مدل اولیه خوشم اومده ، یکم بزرگتر شده تو دست قرار میگیره و اینم مطمئن هستم سونی بعد از تحقیقات خیلی زیاد اینو طراحی کرده و تماما مهندسی شده هست و از همون شرکت هایی هم که این Devkit هارو فرستادن مطمئنا درباره ی این دسته نظراتشون رو گرفته و هرچی که 20ام رونمایی بشه یه کنترل قوی و بدون ایراد خواهد بود.هرچند شک داشتم که یه چیزی مثل اون مدلی که با Ps3 نشون دادن طراحی کرده باشن ولی همین تصویر به کلی نظرم رو عوض کرد.

احنمالا یه ایده بوده! ایده ها رو کنار هم گذاشتن که ببینن با چی طرف میشن! مشخصا طراحی اصلی نیست اما قابلیت ها همین خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or