اولین تصاویر MP3 پس از دو سال + اسکن های جدید از مجله EDGE

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mp3-screen.jpg

راکستار اوایل امروز دو عکس جدید از مکس پین رو در توییتر خود قرار داد و نوشت : " او می آید "

امروز مسئولان Rockstar پس از دو سال تصاویر جدیدی از نسخه سوم مکس پین رو به نمایش در آوردن اینطور که به نظر میاد یکی از تصاویر از تریلری از بازی برداشته شده
نسخه سوم از سری بازی های مکس پین می 2009 معرفی شده بود و قرار بود در تعطیلات همان سال برای PS3 , Xbox360 و PC عرضه شود که پس از آن با تاخیرات بسیاری همراه شد

mp3-screen-2.jpg

منبع

-----------------------------

اسکن های جدید از مجله EDGE با تشکر از Behrooz عزیز

New scans of Max Payne 3 from EDGE

آخرین ویرایش:
این اسلاید های مکس پین 1 و 2 رو که مثل graphic novel هستن رو میشه از جایی گیر آورد؟!
(اگر چه همشون تو ذهنم حک شده هستن! مثلا اون فرار گاگنیتی رو دقیق یادمه!)

اینکه راک استار بازی بد نمیشازه درسته اما یادمون باشه که Max Payne رو Remedy خلق کرد.
مکس پین 2 رو هم راک استار ساخت اما ضعیف تر از 1 و حالا می خواد 3 رو بسازه.
من به نظرم بازی خوبی از آب در میاد اما به احتمال زیاد طرفداران مکس پین رو نمیتونه راضی کنه.
مکس پین خصوصیاتی داشت که اون رو منحصر به فرد می کرد. خصوصیاتی مثل حالت داستان دراماتیک زیبا ، گرافیک خوب (اگه یادتون باشه تو سال 2001 مکس پین اولین بازی ای بود که از چهره واقعی انسان برای شخصیتهاش استفاده شد) حالت سینمایی بازی ، کاپشن چرمی مکس ، محله های پایین شهر نیویورک ، محیط تاریک و آرام ، موزیک قشنگ و صدای زیبایی که برای مکس گذاشته شده بود.
حالا اگه قرار باشه این خصوصیات از بازی گرفته بشه ، میشه یه بازی سوم شخص دیگه .عین اسپلینترسل.

عکس دوم امیدوار کننده است اما عکس اول به هیچ وجه . نه در زمینه گرافیک ، نه در زمینه های دیگه.

اینکه راک استار بازی بد نمیشازه درسته اما یادمون باشه که Max Payne رو Remedy خلق کرد.
مکس پین 2 رو هم راک استار ساخت اما ضعیف تر از 1 و حالا می خواد 3 رو بسازه.
من به نظرم بازی خوبی از آب در میاد اما به احتمال زیاد طرفداران مکس پین رو نمیتونه راضی کنه.
مکس پین خصوصیاتی داشت که اون رو منحصر به فرد می کرد. خصوصیاتی مثل حالت داستان دراماتیک زیبا ، گرافیک خوب (اگه یادتون باشه تو سال 2001 مکس پین اولین بازی ای بود که از چهره واقعی انسان برای شخصیتهاش استفاده شد) حالت سینمایی بازی ، کاپشن چرمی مکس ، محله های پایین شهر نیویورک ، محیط تاریک و آرام ، موزیک قشنگ و صدای زیبایی که برای مکس گذاشته شده بود.
حالا اگه قرار باشه این خصوصیات از بازی گرفته بشه ، میشه یه بازی سوم شخص دیگه .عین اسپلینترسل.

عکس دوم امیدوار کننده است اما عکس اول به هیچ وجه . نه در زمینه گرافیک ، نه در زمینه های دیگه.
مکس 2 رو R* ساخت؟؟؟؟؟؟؟ نه عزیزم جفتشو خود remedy ساخت

به نظر من که بازی خوبی میشه حالا شما هی به در و دیوار بکوبین خودتون رو بابا بازی داره ساخته میشه از من یا شما فقط بازی کردن هستش که بر میاد همین اگه به صحبت من یا شما یا طرفدار های بازی بود که الان خیلی از بازی ها این وضع رو نداشتن .

پیرهنشو دیدم یاده پیرن تامی ـه Vice City افتادم!!دارو درخت و منظره های خوشحالش با روحیه داغونه مکس تو یه مسیرن یعنی کاملا با هم چِفتن:d
گفتم بعد از 3 بار تعویض فیلمنامه الان یه مکس گیس بریده با شلوار بدونه فاق میبینم این همونه که!:d
انصافا عکس اولی رو دیدم ناراحت شدم حالا هی به خودمون تلقین کنیم همه چیز عالیه!
این چیه اخه پیراهن نبود دیگه؟

درست, راکستار بازی بد نمیسازه و فرض هم میگیریم این بازی خیلی خوب میشه اما دیگه با این وضعیت اسمش Max Payne نیست!!!
مکس پین یه تعریف و خصویات منحصر به فرد داشت که اگه اونا رو حذف کنید دیگه میکس پین نیست

اتفاقا عصری عکس رو به فرخ نشون دادم.
نیگا یه عکسش مامور 47 در لباسه تامی هست.
یه عکس پدر بزرگ مکس پینه :-".

خدا لعنتت کنه R* معلوم نیست داری چه غلطی میکنی با این بازی

سلام دوستان!
خیلی زود دارید در مورد بازی قضاوت میکنید.از رویه 2 تا عکس فهمیدید بازیه بدیه,گرافیک نداره, داستان هم نداره؟وrockstar هم پولشو دور میریزه با ساخت این بازی!
حالا اگه بازی مثل قبل بود (چهره,شخصیت)بازم دوستان می آمدند و میگفتن باااااااااااااا بازی تکراریه , چرا چهرش عوض نشده , چرا داغون نشده بعد از این همه مدت, چرا لباساش پلنگی نیست, قیافش شبیه ببر مازندرانه و ... از این حرفا!
اگه اینطوری باشه که اصلا تو دنیا هیچ بازی ساخته نمیشد!
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی (هیچ ربطی نداره ها:d) عریضه خالی نمونه!!!!!
صبر کنیم تا اطلاعات جدید رو کنن.اون وقت نظر بدیم.
مرسی از همه:d:d:d:d:d.

مکس پین جدیده عین متال گیر جدیده است. اصلا انگار نه انگار که دنباله ی یکی از بهترین بازیهای عمرم داره میاد. نه ذوقی نه هایپی... حالا یا مشکل از منه یا از بازیها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or