اولین تصاویر MP3 پس از دو سال + اسکن های جدید از مجله EDGE

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mp3-screen.jpg

راکستار اوایل امروز دو عکس جدید از مکس پین رو در توییتر خود قرار داد و نوشت : " او می آید "

امروز مسئولان Rockstar پس از دو سال تصاویر جدیدی از نسخه سوم مکس پین رو به نمایش در آوردن اینطور که به نظر میاد یکی از تصاویر از تریلری از بازی برداشته شده
نسخه سوم از سری بازی های مکس پین می 2009 معرفی شده بود و قرار بود در تعطیلات همان سال برای PS3 , Xbox360 و PC عرضه شود که پس از آن با تاخیرات بسیاری همراه شد

mp3-screen-2.jpg

منبع

-----------------------------

اسکن های جدید از مجله EDGE با تشکر از Behrooz عزیز

New scans of Max Payne 3 from EDGE

آخرین ویرایش:
مگه MP3 عکس هم داره؟! تاحالا من فکر می‌کردم MP3 آهنگه!:d
ولی دوستان هرچقد هرچی به سمت استخماد (از خمد میاد) پیش میره شما مخالفت می‌کنیدا! اون از دانته؛ اینم از این! همون زیرپیرن و کچل که خیلی خموده، فقط خداکنه سیگارم داشته باشه!b-) حالا سیگار نشد حداقل قلیون که می‌تونه باشه!:d
علی آقا سرافرازمون کردی!
ــــــــــ
ویرایش: خوبیش اینه که از زیر پیرن گل گلیش زیر پوشش معلومه!:d

آخه بنده خدا از بس که غصه خورده کچل شده :دی تازه شنیدی میگن بعضی ها وقتی ناراحتن غذا زیاد میخورن احتمالا مکس پین هم از این دسته آدماست :دی

اسم دانته رو نیار که غیرتی میشما :دی جوون مردم رو معتاد کردن رفت :دی

ولی از حق نگذریم تیپش خیلی جواد میزنه ، مخصوصا توی تصویر اول با اون پیرن گل گلیش :دی

متشکر از خبر.
ما خودمون مومون ریخت از بس منتظر mp3 بودیم!!
از این به بعد زیرپوش مکس پینی مد میشه :d من هم تابستون موم رو از ته میتراشم و ریش میزارم بشم شکل خودش خیلی خوشگل شده !!! :d
ولی تو عکس دومی کپی کین هستش !!

(i missed same old max :()

اسم دانته رو نیار که غیرتی میشما :دی جوون مردم رو معتاد کردن رفت :دی

ولی از حق نگذریم تیپش خیلی جواد میزنه ، مخصوصا توی تصویر اول با اون پیرن گل گلیش :دی
1. همون معتادش اصلشه دیگه! ای بابا! دانته جدیده خیلی هم خوبه؛ من موضعو مشخص می کنم؛ هرکی هم بیاد جلو جوانمردانه مبارزه می‌کنیم!:d
2. :| علی؛ خجالت نمی کشی به تیپ خمود میگی جواد؟! (البته با پیرن گل گلی خمود نمیشه‌ها، باید پیرنشو در بیاره)، خیلی هم شیرین عسل شده.

بارها گفته بودم تغييراتي تو مدل مكس اعمال خواهد شد و خيلي خوب شده. مثل اين كه ما مدت زماني طولاني از زندگي مكس رو خواهيم ديد و فكر كنم يا بازي فلش بك خواهد داشت و يا اين كه ابتدا بازي رو با مكس كه كچل هست شروع ميكنيم و كم كم ميبينيم كه بهتر ميشه.

مشكل اينجاست كه مدل مكس تو عكسي كه مو داره خيلي بي كيفيت هست، خصوصا دستش. خدا كنه از لحاظ گرافيكي بازي خوبي باشه. عكس دوم هم كه مكس تو تاريكي ايستاده عالي هست.

یعنی مو میکاره :d ?

گري كه نگرفته، موهاشو زده فقط.

توي عكس مو دار مدل اسلحه دست گرفتنش كاملا شبيه به MP2 هست و اون هدست هم مارو ياد MP2 ميندازه ،يادش بخير مونا از طرقي هدست با مكس صحبت مي كرد، ولي مشكل اينجاست گرافيك بازي به نظر فوق العاده ، فوق العاده ، فوق العاده افتضاح هست.

خب اينم جديدترين كار من :d :

vlqk25e9mukmt01b1mhy.jpg

يادش بخير مونا از طرقي هدست با مكس صحبت مي كرد
هی دست رو دلم نزار که گیره :( خودم همزمان با مکس عاشقش شده بودم :دی اون صحنه آخر که مرد منو قشنگ یه هفته تو شک برد :دی
=====
از روی همین دوتا عکس فهمیدی :biggrin1: ؟
گرافیک فوق العاده رو نمیشه از روی دو تا عکس فهمید اما گرافیک افتضاح رو میشه :دی

من به کار راک استار ایمان دارم و می دونم که بازی خوبی می ده بیرون ولی مطمئن باشید کارکتر مکس پینی که می شناختید دیگه وجود نداره فقط شرکتی مثل Remedy می تونه اینجور کارکتر هایی بسازه!
من که واقعا این بازی رو دوست دارم و علاقه شدیدی به مکس!:((

احتمالا اینم میره جزء اون لیست بلند بالایی که قبلا بود . " او می اید "

یک عمر که میخواد بیادش .

اماده باشید برای 12 همین بار :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or