اولین تصاویر In-Game بازی DotA 2 منتشر شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

dota-2-logo.jpg

خوب دوستان بلاخره بعد از مدتها انتظار اولین تصاویر از In-Game بازی زیبای DotA 2 یا به عبارت درستر ( Defence of the Ancients 2 )
منتشر شد که در زیر میبینید . شرکت Valve که در حال حاظر بروی این نسخه جدید کار میکند از سویی دیگر طرفداران بازی DotA نیز منتظر انتشار این بازی هستند . در تصاویر پایین شما میتوانید شاهد نوع گرافیک و شخصیت های بازی و نوع دوربین بازی باشید . تصویر بالا مختص است به unitـی با نام Doom Bringer و تصویر پایین متعلق هست به یونیتی با نام Shadow Fiend . احتمال میرود شرکت Valve اطلاعات بیشتری از بازی DotA 2 به گیمرها بدهد .

• Like
Reactions: Sorrows
خوب دوستان تایمر سایت Valve هم به کار افتاد که دو روز دیگه رو نشون میده یعنی همایش gamescon 2011 باید دید چی میخواد نشون بده valve
2:16:07:30

سلام دوستان
این بازی چه سبکی داره میشه توضیح بدید؟
ممنون

سبک بازی Strategy هستش و شرکت Valve سازندش هست

---------- نوشته در 10:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

dota-2-small-wallpaper-kunkka.jpg

free-to-play-dota2.jpg

آخرین ویرایش:
من که فقط منتظرم سوتی بدن قیافه یکی از کرکتر هاشون زیاد به کرکتر های بلیزارد نزدیک باشه و اونوقت شاهد شکایت بلیزارد باشیم . :دی
این که بعضی از دوستان میگن چرا قیافه فلانی اینطوری و اینا به خاطر اینه که خیلی ازکرکتر های Dota مال بلیزارد هست اینا نمیتونن مثل اونارو بسازن بنابر این تغییر تو ظاهرشون میدن طوری که کسی نگه این شبیه فلان کرکتر بلیزارده چون بعدا پدرشون در میاد.
مثلا ایلیدن یا ترال قرار نیست تو بازی قیافشون شبیه قبل باشه . یه ذره شبیه باشه درگیری پیش میاد بین دو تا شرکت.

من که فقط منتظرم سوتی بدن قیافه یکی از کرکتر هاشون زیاد به کرکتر های بلیزارد نزدیک باشه و اونوقت شاهد شکایت بلیزارد باشیم . :دی
این که بعضی از دوستان میگن چرا قیافه فلانی اینطوری و اینا به خاطر اینه که خیلی ازکرکتر های Dota مال بلیزارد هست اینا نمیتونن مثل اونارو بسازن بنابر این تغییر تو ظاهرشون میدن طوری که کسی نگه این شبیه فلان کرکتر بلیزارده چون بعدا پدرشون در میاد.
مثلا ایلیدن یا ترال قرار نیست تو بازی قیافشون شبیه قبل باشه . یه ذره شبیه باشه درگیری پیش میاد بین دو تا شرکت.

اخه میدونی هیچکدوم شبیه نیستن اصلا دیگه اخه با جنسیت کارکتر ها دیگه چیکار دارن. مثلا tiny تغییر جنسیت پیدا کنه چی میشه :d ولی خوب راست میگی blizz همین الانشم خوشش نیامده که dota 2 رو valve و icefrog میخوان عرضه کنن

آه یاد League of Legends افتادم با دیدن این عکس ها نباید DOTA رو انقدر فانتزی بکنن، من بیشتر ترجیح میدم DOTA با موتور Starcraft II ساخته بشه تا با Source Engine! اگه بخوان یه چیزی مثل League of Legends تحویل بدن من رسما ترجیح میدم همون مپ 7 مگابایتی رو توی وارکرافت 3 بازی کنم، نه که بگم LoL بازی بدی هست اما حداقل نتونست منو به اندازه DOTA جذب کنه!

شاید بد نباشه این عکس هارو هم ببینید که مربوط میشه به Blizzard Dota که مپ رایگان برای Starcraft 2 خواهد بود با همون هیرو ها و کرکتر های محبوب بلیزارد بدون تغیر اسم و شکل بر خلاف Dota 2 .

nhpjzt3nckekq8mnaje.jpg

18.jpg
28.jpg
27.jpg
480.jpg
478.jpg
البته این عکس ها قدیمی هستن و 100% تا زمانی که مپ عرضه بشه خیلی چیزا بهتر میشه ... کلا من این رو به Dota 2 ترجیه میدم هم بخاطر وجود کرکتر های بلیزارد هم تم جالب و Sc/Wc که داره . ترکیبی از این دوتاست و بازی توی Battle.net حسابی میچسبه.
و البته باید بازم بگم که این مثل مپ قدیمی Dota در W3 خواهد بود و طی زمان اپدیت و اپگرید میشه . الان تقریبا یک سالی هست که خود بلیزارد داره روی این مپ کار میکنه که میشه توقع داشت عالی از آب در بیاد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or