Sweet Lucifer کاربر سایت Aug 5, 2010 #1 Geoff Keighley در توئیتر خود اعلام کرد که ادامه ی بازی موفق Batman: Arkham Asylum در پاییز 2011 و با نام رسمی Batman: Arkham City عرضه خواهد شد! همچنین در شماره ی بعدی Game Informer اطلاعاتی در مورد بازی چاپ خواهد شد. بازی برای X360,PC,PS3 تایید شد. بیشتر... با تشکر از Ooops
Geoff Keighley در توئیتر خود اعلام کرد که ادامه ی بازی موفق Batman: Arkham Asylum در پاییز 2011 و با نام رسمی Batman: Arkham City عرضه خواهد شد! همچنین در شماره ی بعدی Game Informer اطلاعاتی در مورد بازی چاپ خواهد شد. بازی برای X360,PC,PS3 تایید شد. بیشتر... با تشکر از Ooops
Daedalus کاربر سایت Aug 7, 2010 #3 نوشته شده توسط versus: این عکس اخری که از جوکر هست مگه واسه نسخه قبلی بازی نیست !؟ بیشتر... نه این فک کنم تو تریلرش بود ! همونی که 6 ماهه پیش نشون دادن و وجود هارلی و جوکر تایید شد
نوشته شده توسط versus: این عکس اخری که از جوکر هست مگه واسه نسخه قبلی بازی نیست !؟ بیشتر... نه این فک کنم تو تریلرش بود ! همونی که 6 ماهه پیش نشون دادن و وجود هارلی و جوکر تایید شد
LEERY کاربر سایت Aug 11, 2010 #7 نوشته شده توسط Persian Creed: عکس از این کیفیت پایینتر نبود؟:d بیشتر... فک کنم شات مجله باشه!:d
Sweet Lucifer کاربر سایت Aug 11, 2010 #8 نوشته شده توسط LEERY: فک کنم شات مجله باشه!:d بیشتر... هر چند وقت یک بار بعضی عکس های mondoxbox اینطوری میشه!
نوشته شده توسط LEERY: فک کنم شات مجله باشه!:d بیشتر... هر چند وقت یک بار بعضی عکس های mondoxbox اینطوری میشه!
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Aug 11, 2010 #9 وای خدا یعنی به آروزم میرسم با بتمن داخل شهر اینور اونور بپریم؟
Lynch کاربر سایت Sep 3, 2010 #10 نوشته شده توسط FaRd!N: وای خدا یعنی به آروزم میرسم با بتمن داخل شهر اینور اونور بپریم؟ بیشتر... فکر نکنم محیطش جوری باشه که حس چرخیدن تو شهر رو بده. مثل Kane & Lynch باید باشه فکر کنم باید نوک دماغو گرفت صاف رفت جلو
نوشته شده توسط FaRd!N: وای خدا یعنی به آروزم میرسم با بتمن داخل شهر اینور اونور بپریم؟ بیشتر... فکر نکنم محیطش جوری باشه که حس چرخیدن تو شهر رو بده. مثل Kane & Lynch باید باشه فکر کنم باید نوک دماغو گرفت صاف رفت جلو