اولین تصاویر واقعی داخل بازی عنوان Final Fantasy XIII

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین 2 تصویر داخل بازی یا In Game عنوان انحصاری Final Fantasy Versus XIII که توسط مجله فامیتسو نیز تایید شده را مشاهده میکنید تصاویر Real Time هست:

شاهکاره!!!

به خاطر ترافیک امکان داره لود نشن منتظر باشید.

12.jpg

آخرین ویرایش:
يه سوال هم دارم اين Final Fantasy XIII از موتور ue3 استفاده ميكنه ديگه ؟ اگه اشتباه نكنم چون يه بار يه خبرايي شنيده بودم ؟
SquareEnix موتور UE3 رو برای بازی The Last Remnant خریده و در این بازی داره ازش استفاده می کنه.
FF13 همانطور که محمد مهدی جان گفتن با موتور White Engine که ساخته خود تیم SquareEnix هست ساخته می شه.

شما به سطح فعلی نگاه نکن! فاینال ها همیشه یه قدم جلوتر از سطح گرافیکی زمان خودشون بودن
چون به سطح فعلی و یک قدم جلوتر نگاه میکنم میگم real time نیستند چون این اختلاف در حد یکی دو قدم نیست. اون چیزی که من تو این عکسها میبینم حتی خیلی از انیمیشن FF:AC هم جلوتره و همچین گرافیکی حالا از نورپردازی، کیفیت موها، سایه ها و AA گرفته تا از همه مهمتر مدلهایی که از نظر جزییات با بازیهای امروزی اصلا قابل مقایسه نیستند هر چقدر هم موتور بازی قوی باشه روی سخت افزارهای فعلی ممکن نیست مگر توی دموهای از قبل رندر شده.
نمیدونم پست قبلی من چه اشکالی داشته که اسپم حساب شده و به خاطرش اخطار گرفتم حتما باید از بازی تعریف کنم تا پستم مفید باشه؟ مگر قرار نیست اینجا نظرامونو بگیم؟ خوب این بازی هم بالاخره عرضه میشه و میبینیم کی اشتباه میکنه.

به نظر من هم با عقل جور در نمیاد ! خیلی اختلافش با بازیهای دیگه زیاده !

رضا جان خبرش رو کجا اعلام کرده ؟ یه لینک اگه بدی ممنون میشم ... ( چون فامیتسو که ژاپنیه و اگه هم روی عکس ها چیزی نوشته ما نمیفهمیم ! )

پ.ن :
این موضوع میتونه به ضرر SquareEnix و PS3 باشه ، چون اگه عکسها RealTime نباشن ( که به نظر من احتمالش زیاده ) خیلی واسشون بد میشه ، مگه اینکه خبر کلا شایعه باشه ....

یه احتمال دیگه هم وجود داره. این عکسها مثلآ برای قسمتی باشه که کاراکترها میرن توی حالت مبارزه. یعنی توی خود بازی گرافیک به این حد نباشه ولی در حالت مبارزه که چند تا چند تا جلوی هم وای میسن , مدلها از قبل طراحی شده باشه و فقط با زدن دکمه مورد نظر یه انیمیشن از پیش رندر شده رو نشون بده.

واقعا محشره:eek:
در مورد اینکه اریا گفت.باید بگم سبک بازی شبیه به نسخه 12 هستیعنی محیط بای ومبارزه یکی است وتمامی حرکات رو خود بازیکم کنترل مکنه پس نباید تفاوت خاصی داشته باشه;)

با وجود تمام احترامی که برای فاینال فانتزی و توانایی شرکت اسکوئر در این زمینه قائل هستم ، ولی نظر شخصی خود من در مورد این عکسها اینه که این عکسها به احتمال زیاد دموهای داخل بازیه و نمیتونه از صحنه های داخل مبارزات باشه.

معمولا در سری بازیهای فاینال فانتزی ، 2 مدل دمو داریم .
دموهای کاملا از پیش رندر شده ( FMV ) که از نظر کیفیت جزو کارهای استثنایی ساخت انیمشن در سطح دنیا هستند !
و ... دموهای داخل بازی با استفاده از خود موتور بازی ( این گونه دموها کیفیت بیشتری رو نسبت به صحنه های قابل بازی ارائه میدهند و بیشترین کاربردشون در هنگام ورود به صحنه های مبارزه است )

==============================
البته اینها فقط با توجه به ذهنیات و تجربیات شخصی ام نسبت به سری فاینال فانتزیه و ممکنه نسخه 13 این بازی کاملا متفاوت باشه و عکسها هم کاملا واقعی !!!
امیدوارم :love:

موفق باشید

واقعا محشره
در مورد اینکه اریا گفت.باید بگم سبک بازی شبیه به نسخه 12 هستیعنی محیط بای ومبارزه یکی است وتمامی حرکات رو خود بازیکم کنترل مکنه پس نباید تفاوت خاصی داشته باشه
حسام مطمئني؟ آخه اينطور كه من ميدونم سبك نسخه مربوط به اين عكسها (Versus) اصلا RPG نيست. اگه اشتباه نكنم اكشن باشه يه چيزي تو مايه هاي Dierge of cerberus .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or