اولین تصاویر بازی DeadLight ( انحصاری 360 )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
تصاویر بازی DeadLight یا بهتر بگیم اولین تصاویرش منتشر شد . این بازی سبکی اکشن دارد که از سوی Tequila Works در حال ساخت هستش. پلتفرم بازی در حال حاضر Xbox 360 مشخص شده است و احتمال میرود انحصاری این کنسول باشد.

آخرین ویرایش:
از روی تصاویر اینطور به نظر میاد که بازی دو بعدیه, یا اینکه مثل resident evil های کلاسیک صحنه های ثابت داره ! نمیشه دقیقا پیشبینی کرد.

عجب!!!!! البته من که x360 ندارم ولی قصد خریدشو دارم:d این برادر بیل گیتز قصد نداره که چند تا بازیه خوب بده بیرون؟:d
عزیز من چه ربطی به Bill gates داره آخه؟! :wow:
در حال حاضر 3 عنوان انحصاری فقط واسه Live هست! اینم واسه Live باشه اصلا فایده نداره این روند

---------- نوشته در 06:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

همینجوری یهو شد رقیب سرسخت Last of us? :دی امیدواریم...

آخرین ویرایش:
بازی درسته LIVE هست و آرکید ولی به نظر بازی ساده ای نیست که بشه با بقیه مقایسه اش کرد.تو تریلر که درجه سنی 16 سال زده بود پس خیلی ترسناک نیست دوربین بازی هم به نظرم اگه مثل آخر تریلر باشه عالیه و اینکه هر بازی که آرکید بیاد دلیل بر بد بودنش نیست الان AW AN روی آرکید قراره منتشر بشه که از خیلی بازی ها که روی دیسک هم میاد شاخ تره کلا ماکروسافت سیاست جدیدش اینه که عنوان هایی که به نسبت فروش پایین تری دارند موفقیت تجاری کمتری خواهند داشت را روی LIVE عرضه کنه تا حداقل از از دزدی و نسخه ها کوپی جلوگیری کنه و تجربه خوبی هم با AW داشت
فقط نمیدونم ربطش به The Last Of Us چی بود:-/ بعضیا خوششون میاد الکی جو درست کنند کی رقیب کی هست این وسط؟:-/

خدا لعنت کنه اینا رو اگر بازی روی دیسک نیاد بابا ما حتی اگر با کنسول اورج هم بریم خیلی طول میکشه بخواهیم دانلود کنیم تازه سرور خود لایو سرعتش کم هست

بازی ِ شاخیه.
از روی همین تصاویر اولیه، ایده های نو رو میشه دید.
اتمسفر بازی توی بعضی از همین تصاویر مشخصه با یه شاهکار طرفیم.

84907.jpg

84902.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or