مسخره بود ولی اسون نبود.اولا باید حسی میزدی که این خوب بود اما بعد از زدن تا 4 ثانیه بعد نمیگرفت.مثلا وقتی ضربه یکی رو دفاع میکردی نمیتونستی ضربه کس دیگه رو دفاع کنی.یا مثلا وقتی رو زمین باشی که دیگه واویلا.فقط امید وارم ریورس کردن ضربات رو از فن ها جدا کنن تو اخری هردو با یک کلید بود خیلی اسون و مسخره بود

2007 از لحاظ گرافیک اش دهن سوزی نبود.هم نسخه 360 و هم ps2 .به این عکس توجه نکن.تو خودت اون رو بازی کردی ودیدی.اما تجربه من ثابت کرده که گرافیک از 2006 _2007_2008_2009_تا 2010 همینطور بهتر شده اما زیاد محسوس نبوده.مثلا در 2010 طناب رینگ و دستها و پاها و سروگردن بازیکنان دارای فیزیک جزعی بود که باعث ایجاد باگهایی نیز میشد.(به غیر از نسخه ps2)و همینطور خون روی صورت و حتی روکش کف رینگ.باید قبول کنیم گرافیک کمی بهتر شده.گرافیک میخواین 2007 , که فقط تو کنسول های نسل بعد برای 360 اومد

2010 بدل زدنش کلا مشکل داشتمسخره بود ولی اسون نبود.اولا باید حسی میزدی که این خوب بود اما بعد از زدن تا 4 ثانیه بعد نمیگرفت.مثلا وقتی ضربه یکی رو دفاع میکردی نمیتونستی ضربه کس دیگه رو دفاع کنی.یا مثلا وقتی رو زمین باشی که دیگه واویلا.
2007 از لحاظ گرافیک اش دهن سوزی نبود.هم نسخه 360 و هم ps2 .به این عکس توجه نکن.تو خودت اون رو بازی کردی ودیدی.اما تجربه من ثابت کرده که گرافیک از 2006 _2007_2008_2009_تا 2010 همینطور بهتر شده اما زیاد محسوس نبوده.مثلا در 2010 طناب رینگ و دستها و پاها و سروگردن بازیکنان دارای فیزیک جزعی بود که باعث ایجاد باگهایی نیز میشد.(به غیر از نسخه ps2)و همینطور خون روی صورت و حتی روکش کف رینگ.باید قبول کنیم گرافیک کمی بهتر شده.
رگ گردن رو خوب اومدی.2010
به گردن کریس جریکو تو این عکس توجه کنید
تو این شماره هم تمرکزشون رو tlc هست مثل اینکه![]()
باید نیمه پر لیوان رو دید.ضمنا این فن که رو orton زد هم انگار جدیده.ای ولخوب دیگه.باید نسبت به این بازی خوشبین باشیم.اونها تا ابان امسال وقت دارن یه بازی خوب و بی عیب تحویل ما بدن.این تماشاچی هارم باید یه فکری به حالش بکنن خدایی خیلی مضخرف درست میکنن

![]()
این عکس تو game spot مال trailer CG هست که تو E3 می خوان نشون بدن !

نظرت کاملا درسته.2007
بنظر من WWEباید ریسک میکرد و ساخت بازیهاشو به Thqواگذار نمیکرد.
.
چون شما قلق بازی دستت اومده.و حرکات حریف رو پیشبینی میکنی.از هوش مصنوعی svr 2011 خبر ندارم اما تو پیشنمایشهای این بازی چیزهایی خوندم که نفسم بند اومد.ظاهرا THQ می خواد از خجالت من ( ما ) در بیاد. b-) اگه اون پیشنمایش حقیقت داشته باشه این باحال ترین بازی میشه که هر ادمی تو عمرش انجام میده.نمیدونم تو این دو ماه چیجوری صبر کنم.دارم شفت میشم.فک کنم باید برم پیش یه مشاور >:d<من تنها مشکلی که با این بازی دارم اینه که وقتی رو درجه سخت هم میزارم بازم طرف کتک خورش عالیه , حتی رو Legend هم میزارم بازم جوجه هستن برام b-) , امیدوارم درست بشه .