اولین تصاویر از (Thief (4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
سایت روسی زبان GamesManiac اولین تصاویر از Thief 4 رو گذاشته. به نظر میاد کاور GI هم Thief باشه. البته این 4 رو فکر کنم از عنوان بازی حذف کردند دیگه.

آخرین ویرایش:
من فقط آخرین نسخه Thief رو اون هم در حد خیلی کم بازی کردم ، برای همین نمیتونم نظر حرفه ای بدم ولی فکر میکنم Dishonored خیلی از المان هاش رو از Thief الهام گرفته ! :دی یعنی شاید شباهت هایی که بین این ها می بینیم ، به الهام گرفتن Dishonored از نسخه های قبلی Thief مربوط بشه.
الآن سرچ کنین هم خیلی ها به شباهت های دو بازی اشاره کردن و مثلاً توی صفحه اول گوگل سایت Kotaku اومد که این رو نوشته بود :
There's no question that the classic PC stealth game Thief: The Dark Project was a big influence on Arkane's masterful new game Dishonored
حتی یه Easter Egg هم از Thief توی Dishonored وجود داره ! :دی

حالا یه اهل فن که نسخه های قبلی Thief رو بازی کرده و Dishonored رو هم تجربه کرده ، باید در این مورد صحبت کنه. :دی

دوستان به این موضوع دقت کنن که این بازی خیلی با سابقه تر از Dishonored هست و این Dis بود که نسخه های قبلی این بازی و Dark messiah و ... الگوبرداری (البته به شکل درست) کرد ! امیدوارم یه چیزی باشه تو مایه های Deadly Shadows , خیلی بازی خوبی بود...

Thief Coverage Trailerـه GI:

Download

چیز خاصی نداشت، فقط این یه آرت و اسکرین شات جدید توش بود:

یه مورد دیگه، بر اساس رزومه ها و ... EM سه تا تیم داره که یکیش داره رو این کار میکنه. تیم Deus Ex با این تیم مجزاست. (مونترال حدود 500 نفر اعضا داره).

Thief Coverage Trailerـه GI:

Download

چیز خاصی نداشت، فقط این یه آرت و اسکرین شات جدید توش بود:

یه مورد دیگه، بر اساس رزومه ها و ... EM سه تا تیم داره که یکیش داره رو این کار میکنه. تیم Deus Ex با این تیم مجزاست. (مونترال حدود 500 نفر اعضا داره).

از یه جهت خبر خوبیه,از یه جهت هم خبر بد!!:d
بد چون نمیشه به کیفیت این بازی اطمینان داشت,خوب هم چون میشه منتظر یه Deus Ex جدید بود!!
تیم سوم هم که قبلا اعلام کرده بودند دارن روی هیتمن جدید کار میکنن!!

بحث شباهت Thief به Dishonored از ان جک های خاص بازیسنتره ها! شباهت Dishonored به Thief (خصوصا The Dark Project که عملا اسکی کامل ایشون هست) انقدر بود که من نتونستم بیشتر از مرحله دوم ادامه بدمش! البته بازی خیلی خوبی بود اما شخصیتش الهام گرفته شده از TDP هست. حالا دوستان میان میگن Thief شبیه Dishonored ـه! بدبختی داریما!

شباهتی که بین دیسانرد و تیف هست خیلی اتفاقی هم نیست . دلیل اصلیش اینه که خیلی از عوامل سازنده دیسانرد قبلا توی تیم سازنده تیف بودن .

آقا انجین بازی UE3 هست که همه فکر میکردن UE4ـه .
اما گفتن یه سری دستکاریهای تو کدگذاری و سورس انجین انجام دادن تا نور پردازی بازی واقع گرایانه ( عین BF3 ) بشه!!!

از نظر گرافیک که واقعا ناامید شدم میتونست بهتر از این باشه مثل اینکه بازی واسه نسل بعده پس این چیه ؟!!! ، واقعا کم کاری کردن ، امیدوارم تو گیم پلی جبران کنن

اگه از لحاظ گیم پلی و طراحی کرکتر و محیط به خشکی دیزآنرد نباشه خیلی خوب میشه.
دیزآنرد یه بدی که داشت، گیم پلی بازی خیلی خوب بود، ولی انیمیشن های شخصیت ها خیلی کم بود اون حس رو میگرفت از آدم :|.
محیط هم خیلی بی روح و خشک بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or