اولین تصاویر از Splinter cell : Conviction

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
به دلیل اینکه کل ساخار بازی عوض شده و شما جور دیگه میخواین از این به بعد بازیو ببینین اسم تاپیکو اولین تصاویر گذاشتم :smile:

SC5-screen1.jpg_626.jpg

SC5-screen2.jpg_626.jpg

SC5-screen3.jpg_626.jpg

آخرین ویرایش:
خيلي بازي تغيير كرده!!!خيلي شبيه Born شده!
همون قبلي بهتر بود!

تورو خدا ایرادهای الکی نگیرید . آخه با 3 تا عکس چطوری میتونی در مورد بازی نظر بدی ؟

چه خوش تیپ شده :cool:
بازی هم جو خیلی بهتری نسبت به قبل پیدا کرده
به نظرم متوقف کردن پروژه قبلی بهترین کار ممکنه بود ، چی بود اون ... شده بود کشتی کج !!

آخرین ویرایش:
تورو خدا ایرادهای الکی نگیرید . آخه با 3 تا عکس چطوری میتونی در مورد بازی نظر بدی ؟

خيلي بازي تغيير كرده!!!خيلي شبيه Born شده!
همون قبلي بهتر بود!

نمایشی که بازی در کنفرانس ماکروسافت داشت و تریلر In Game ای که از بازی نشان داده شد هیچ شباهتی به بازی Born نداشت حتی GP بازی و حالات مختلف بازی با نسخه های قبل هم تفاوت داشت

چه گرافیک خفنی...:love:

البته این تصاویر از روی Trailer بر داشته شده و کیفیت اصلی بازیو نشون نمیده

آخرین ویرایش:
نمایشی که بازی در کنفرانس ماکروسافت داشت و تریلر In Game ای که از بازی شان ده شد هیچ شباهتی به بازی Born نداشت حتی GP بازی و حالات مختلف بازی با نسخه های قبل هم تفاوت داشت

البته این تصاویر از روی Trailer بر داشته شده و کیفیت اصلی بازیو نشون نمیده
1.نظر شخصي بود.
2.حد اقل گرافيك قسمت Shadow كه نشون داده شد!
واقعا سايه ها عالي كار شده.

من كامل هرچي تريلر بود ديدم فوق العاده كار شده بازي از هر لحاظي عالي به نظر مي رسه گرافيك بازي هم استثنايي كار شده فيزيك و انيميشن ها هم فوق العاده نرم و عالي كارشده سرعت بازي هم افزايش قابل توجهي پيدا كرده شديدا منتظر اين بازي هستم

آخرین ویرایش:
یکنمه- (خیلی)سرعت گیم پلی بالاست
اون یا رو هم هر کلمه میگفت وسطش fastمیگفت:cheesygri

گرافیک هم دیوانه وار توپ بود-من یکی حال کردم

در کل بازی GP خیلی روون و سریع رو داره :love: و گرافیک بازی هم بالاست
جالبیش اینه که سام دیگه اون سام پیر نیست و خیلی هم الان خشن شده و به قولی قاطی کرده :cool:
توی تریلر اون یارو رو که تو عکس دوم هست کم مونده بود سام لامپای WC رو با کله این بدبخت بشکونه - کلشو به شیشه ، کاسه دسشویی :laughing: میزد میگفت دختر منو کی کشته :biggrin1:
کلا خیلی Sam قاطی کرده تو این نسخه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or