اولین تصاویر از Psp 2یه خیالی !!!

طراحیش چطوره ؟ چه نمره ای بهش میدی ؟

• 20

رای‌ها: 13 43.3%
  • 19

رای‌ها: 2 6.7%
  • 18

رای‌ها: 3 10.0%
  • 17

رای‌ها: 3 10.0%
  • 16

• 15

رای‌ها: 4 13.3%
  • زیره 15

رای‌ها: 1 3.3%
  • زیره 10

• مجموع رای دهنده‌ها
    30
حالا عیبی داره روی تخلیلیش gear of war بکشه؟
57.gif
این قدر بحث نداره!

اول اینکه طرح PSP 2 با PSP هیچ فرقی نمی کنه فقط باریکتر و سبکتره ( در اصل منظورمه )
فقط این شاید به درد PSP 3 بخوره عالیه طرحت به نظر من هم برا هر سه تا شرکت :
microsoft , Sony , Nintendo بفرست مطمئنم یکیشون قبول می کنن
فقط مشکلش اینه که به نر نمیرسه خوش دست باشه

آخرین ویرایش:
من 20 دادم طرحت واقعا ارزش نظر دادن داشت.
عالی بود کارت درسته و میتونی یه چیزی بشی که نه تنها بچه های این فروم که حتی ایرانی ها هم در هر جای دنیا که باشی بهت افتخار کنند!
چه نوشته ی درامی شد!!
موفق.باشی.:cool:

این که عکس بازی dirt هست! یعنی اینقدر سخت افزارش قوی هست؟!
اين عكس تخيليه 7600 اين بازي رو نميكشه اونوقت psp ... !
اصلآ هدف قدرت سخت افزاریو اینچیزا نیست هدف فقط نشون دادن طرح و ایده ای که من دارم هست
اون عکس Dirt هم صرفآ بخاطر اینه که حالت روشنشو نشون بدم گذاشتم همین;)
میتونی یه چیزی بشی که نه تنها بچه های این فروم که حتی ایرانی ها هم در هر جای دنیا که باشی بهت افتخار کنند!
نه عزیز من قضیه رو زیاد گنده نکن این حرفو هم که داری میزنی نظر لطفته
مطمئن باش خیلی ها هم هستند حتی توی همین فروم که شاید ایده ها و استعدادهای خیلی بالا و بهتر از من داشته باشند حالا تو هر زمینه ولی خوب مشکل اینجاس که خیلی کم پیدا میشن که از اون هوش و استعدادشون استفاده کنن.

اول اینکه طرح Psp 2 با Psp هیچ فرقی نمی کنه فقط باریکتر و سبکتره ( در اصل منظورمه )
طرح Psp2 کی اومد و ما ندیدیم ؟! اون طرحی که شما میگی همون Psp1 هست که توی E3 نشون دادن و 33% سبکتر و 19% باریکتر شده.

حتمآ سونی میاد اینو بعنوان psp 2
172.gif
این طراحی پر از نقص و ایراده قربونت یه وقت جو نگیرتت اینو واسه سونی بفرستی بابا تو که اومدی اینو طراحی کردی حداقل نکات اصلیش رو رعایت میکردی! دکمه ها بزرگ , بد دست و گنده یه مقدار هم فضایی (بابا مگه میخوای بفرستیش مری
244.gif
خ) دیگه اونایی هم که اومدن تعریف کردن نخواستن دلتو بشکنن دیگه باید حقیقت قبول کرد! منم فقط بخاطر خودت گفتم که یه وقت اینو واسه سونی نفرستی که... مطمئنآ سونی بهترین دیزاینر هارو در اختیار که طراحی شما در مقابل اونا ...

حتمآ سونی میاد اینو بعنوان psp 2
172.gif
قرار نیست این PSP2 باشه شما زیاد خودتو ناراحت نکن
یه وقت جو نگیرتت اینو واسه سونی بفرستی
اینش دیگه به شما مربوط نمیشه!
این طراحی پر از نقص و ایراده قربونت
بابا تو که اومدی اینو طراحی کردی حداقل نکات اصلیش رو رعایت میکردی! دکمه ها بزرگ , بد دست و گنده یه مقدار هم فضایی (بابا مگه میخوای بفرستیش مری خ)
اگه میخوای انتقاد کنی اشکال نداره میتونی مشکلی نیست ولی نه با این لهن!
دیگه اونایی هم که اومدن تعریف کردن نخواستن دلتو بشکنن دیگه باید حقیقت قبول کرد!
شما مگه فکر بقیه رو میخونی ؟؟؟ نکنه مورتازی؟
شما نظرت برای خودته نمیخواد شرح نظرات بقیه رو بدی.

مهمترین مشکلش نداشتن انالوگ هست. Psp بزرگترین مشکلش داشتن یدونه آنالوگه اونوقت این اصلا آنالوگ نداره؟؟؟
به نظر میاد خوش دست نباشه ولی زیباست.

خوب اونای که ایراد می گیرن یک طرح بزن بهتره از طرح اقای ترنس ارنا ؟بیخودی ایراد نگیرن مگه طرحش بده.واقعا ادم کف می کنه:eek::-"

به نظر من که خیلی طرح جالبیه;)
اگر مشکل آنالوگ حل بشه و L و R به دکمه های اصلی نزدیکتر بشن از psp فعلی هم خوشدستتر میشه:biggrin1:
در کل تبریک میگم طرح جالبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or