emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 17, 2009 #1 سلام اولین تصاویر از این بازی هم منتشر شد : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
سلام اولین تصاویر از این بازی هم منتشر شد : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Jul 9, 2009 #77 ببخشید تصاویر IN-Game هستش؟ اگه آره که به ظنر من خوب هستش:biggrin1:
NeverPoint کاربر سایت Jul 9, 2009 #78 به به. یه گند دیگه شبیه پرواستریت!! حتی تم گرافیکیش هم همونه. تصاویر هم تابلوعه In Game ئه.
NeverPoint کاربر سایت Jul 9, 2009 #80 نوشته شده توسط xbox360club: اگر گند نزده باشن به Gameplay، گرافیکش قابل قبوله... بیشتر... به نظر من با وجود گیم پلی گرید این بازی هیچ شانسی برای موفقیت نداره!!
نوشته شده توسط xbox360club: اگر گند نزده باشن به Gameplay، گرافیکش قابل قبوله... بیشتر... به نظر من با وجود گیم پلی گرید این بازی هیچ شانسی برای موفقیت نداره!!
emperor 69 Killer کاربر سایت Jul 12, 2009 #86 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
O Only PS3 کاربر سایت Jul 12, 2009 #87 نوشته شده توسط ar22: این بازی DAMAGE داره؟ بیشتر... تو تریلر هاش که بود.
Hagear کاربر سایت Jul 12, 2009 #88 خدا کنه این یکی مثل undercover نباشه ؟ولی گرافیکش به نظر خوب میاد؟ باید منتظر بود ببینیم چی در میاد؟
R ramin9072 کاربر سایت Jul 12, 2009 #89 این گیم خیلی شبیه به گرید هست امید وارم سبکه رانندگیش همون باشه