emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 23, 2009 #1 سلام عکس های این بازی هم منتشر شد : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
emperor 69 Killer کاربر سایت Aug 24, 2009 #51 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
Thomas_Anders کاربر سایت Aug 25, 2009 #52 بازی همون بازی قبلیه....معلومه فقط به جای برف آتیش اومده نمی دونم دقت کردید یا نه بازی ها ی Capcom شماره های بعدیشون از همه لحاظ شبیه همه
بازی همون بازی قبلیه....معلومه فقط به جای برف آتیش اومده نمی دونم دقت کردید یا نه بازی ها ی Capcom شماره های بعدیشون از همه لحاظ شبیه همه
JustPCG کاربر سایت Sep 4, 2009 #53 اي خدا ... واقعا نميدونم چي بگم ، خيلي خفنه م م م م م م م م م م م م م م م م ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا كي Release ميشه ؟
اي خدا ... واقعا نميدونم چي بگم ، خيلي خفنه م م م م م م م م م م م م م م م م ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا كي Release ميشه ؟
ZETSU کاربر سایت Nov 13, 2009 #58 من دموش رو دانلود کرده بودم از لایو خیلی با حال بود مخصوصا آنلاین، من 5 بار تمامش کردم. ولی حیف که دموش یک مرحله بود . مرحله ای که عکسش تو پست54 هست.
من دموش رو دانلود کرده بودم از لایو خیلی با حال بود مخصوصا آنلاین، من 5 بار تمامش کردم. ولی حیف که دموش یک مرحله بود . مرحله ای که عکسش تو پست54 هست.