اولین تصاویر از GTA: Chinatown Wars - PSP

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kiya

کاربر سایت
اولین تصاویر از GTA: Chinatown Wars ورژن PSP که در تاریخ 20 اکتبر عرضه میشه :love:

3.jpg

5.jpg

1.jpg

تصاویر بیشتر
اینم یه عکس از ورژن DS برای مقایسه !

4.jpg

من توقع داشتم بهتر از این باشه!

آخرین ویرایش:
چرا همه تو کار گرافیک هستن این بازی عالیه از نظر گیم پلی برای من مهم نیست فرقی با DS نکرده من به خاطر این بازی میخواستم DS بخرم شانس آوردم سریع تایید شد :biggrin1:

ببینید گرافیک حرف اول رو نمیزنه اما اگه قرار بود از این بازیا بزنن برای psp خوب سخت افزار psp رو در حد ds میساختن دیگه:laughing:اون موقع قلمم که نداره پس قیمتش 50 تومن میشد.:laughing::laughing::laughing:آخه نمیشه بگیم چون جذابه پس گرافیکش هیچ.آیا همه راضی هستن بازیای جذاب روی ps3 و xbox 360 با کیفیت ps1 بیاد فقط چون جذابن.خود من psp خریدم چون سخت افزارش نسبت به ds قویتر بود وگرنه رو ds پر از بازیای جذابه.راستی این بازی منو یاد بازی موبایل 2 سال پیش میندازه یه بازی بود مثل این.فکر میکنم همین دلایل کافی بود تا کسی گرافیک این بازی رو با گیم پلی جذاب توجیه نکنه.چه بهتر بود گیم پلی جذاب همراه با گرافیک خیره کننده باشه

ببینید گرافیک حرف اول رو نمیزنه اما اگه قرار بود از این بازیا بزنن برای psp خوب سخت افزار psp رو در حد ds میساختن دیگه:laughing:اون موقع قلمم که نداره پس قیمتش 50 تومن میشد.:laughing::laughing::laughing:آخه نمیشه بگیم چون جذابه پس گرافیکش هیچ.آیا همه راضی هستن بازیای جذاب روی ps3 و xbox 360 با کیفیت ps1 بیاد فقط چون جذابن.خود من psp خریدم چون سخت افزارش نسبت به ds قویتر بود وگرنه رو ds پر از بازیای جذابه.راستی این بازی منو یاد بازی موبایل 2 سال پیش میندازه یه بازی بود مثل این.فکر میکنم همین دلایل کافی بود تا کسی گرافیک این بازی رو با گیم پلی جذاب توجیه نکنه.چه بهتر بود گیم پلی جذاب همراه با گرافیک خیره کننده باشه
خوب باز حرف گرافیک رو زدی شما زیاد تو فکرش نرو این بازی به نظر من عالیه چون حس GTA 2 برام زنده میشه جالا حتما نباید از کل قدرت PSP استفاده کنه که

دوستان مطمئنن بازی بسیار جذاب و زیبا خواهد بود و گیم پلی 100% کمبود گرافیک رو جبران کرده.فراموش نکنید که این بازی رو Rockstar ساخته و از Gamespot هم امتیاز 9.5 رو گرفته

دوستان مطمئنن بازی بسیار جذاب و زیبا خواهد بود و گیم پلی 100% کمبود گرافیک رو جبران کرده.فراموش نکنید که این بازی رو Rockstar ساخته و از Gamespot هم امتیاز 9.5 رو گرفته
گیم پلی و گرافیک و صداگذاری مثل بدن و سر و گردن میمونن.
اگه گردن یت تن یا سر نباشه آدم زنده نمیمونه.
چه جالب حرف زدم هااا :biggrin1:

خوب باز حرف گرافیک رو زدی شما زیاد تو فکرش نرو این بازی به نظر من عالیه چون حس GTA 2 برام زنده میشه جالا حتما نباید از کل قدرت PSP استفاده کنه که
اقا محمد خونه خودت رو کثیف نکن.بازی نه خوبه نه بد!!!!
به نظر من حالا که گرافیکش رو 2بعدی کردن لااقل باید مثل کیفیت بافتها باید بهتر باشه و رزولوشن هم اینقدر اذیت نکنه.
FINAL FANTASY crissis core با اینکه 3بعدی هست ولی تو هر دویه این موارد خوب هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or