maapor2 کاربر سایت May 29, 2010 #16 کم کم با این دختره خودشون را مسخره میکنند برن دنبال یک عنوان دیگه من هر وقت عکس این دختره را می بینم احساس استفراق به من دست میده
کم کم با این دختره خودشون را مسخره میکنند برن دنبال یک عنوان دیگه من هر وقت عکس این دختره را می بینم احساس استفراق به من دست میده
emperor 69 Killer کاربر سایت Aug 18, 2010 #18 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
emperor 69 Killer کاربر سایت Oct 14, 2010 #19 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
XagroX کاربر سایت Oct 14, 2010 #20 من عاشق اتمسفر(کلمه فوق خز) این بازیم. شماره دوش مرحله توی مدرسه بسی خوفناک بود
The Hoss کاربر سایت Feb 3, 2011 #22 دوستان ببخشید، چرا اینقدر تکسچر ها بد از آب دراومدن؟! مخصوصاً محیط خیلی وضعش خرابه! همون عکس دختر خانومه رو اگه نیگا کنید؛ دیوارا ...
دوستان ببخشید، چرا اینقدر تکسچر ها بد از آب دراومدن؟! مخصوصاً محیط خیلی وضعش خرابه! همون عکس دختر خانومه رو اگه نیگا کنید؛ دیوارا ...
shefer کاربر سایت Feb 3, 2011 #23 نوشته شده توسط SHJafari: دوستان ببخشید، چرا اینقدر تکسچر ها بد از آب دراومدن؟! مخصوصاً محیط خیلی وضعش خرابه! همون عکس دختر خانومه رو اگه نیگا کنید؛ دیوارا ... بیشتر... این بازی همه چیزش خرابه! خب تکلیف معلومه وقتی یه بازی AAA رو میدن دست یه استودیو دسته سوم عاقبت چی از اب درمیاد.
نوشته شده توسط SHJafari: دوستان ببخشید، چرا اینقدر تکسچر ها بد از آب دراومدن؟! مخصوصاً محیط خیلی وضعش خرابه! همون عکس دختر خانومه رو اگه نیگا کنید؛ دیوارا ... بیشتر... این بازی همه چیزش خرابه! خب تکلیف معلومه وقتی یه بازی AAA رو میدن دست یه استودیو دسته سوم عاقبت چی از اب درمیاد.
RattleSnake کاربر سایت Feb 3, 2011 #24 این الما که شده پیرزن عجوزه ! اگه F.E.A.R 3 اینطوری باشه از الان باید فاتحه اش رو خوند