اولین تصاویر از بازی YAKUZA 4

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
این مطالب رو میزارم در مورد بازی که آقای Kenji زحمتشو کشیدن :

شرکت SEGA به طور رسمی اعلام کرد عنوان دیگری از سری بازی‌های Yakuza در دست ساخت است.

این بازی که Ryu Ga Gotoku (Yakuza) 4: Heir to the Legend نام دارد، روال سری‌های قبلی Yakuza را ادامه می‌دهد و در ساخت آن از آهنگ‌سازان و بازیگران مشهور ژاپنی از جمله Hiroki Narimiya و Kenta Kiritani استفاده می‌شود.

به گفته سگا نه تنها از صدای بازیگران بلکه از مدل 3 بعدی آنها به وسیله تکنولوژی Motion Capture به عنوان شخصیت‌های بازی استفاده می‌شود.

بازی به صورت انحصاری برای PS3 در نظر گرفته شده است.

آخرین ویرایش:
یه مانعی سر راه هست که نمیذاره (فکر کنم خودت منظورم رو بفهمی!) وگرنه این نسل از نظر گرافیک میشد آخرین نسل و نسل بعدی فقط نوآوری ها در زمینه ی کنترل و اینا بود!
میشه بیشتر توضیح بدی احمدرضا جان؟؟

نامردا یه خورده به فکر ما نیستن نمی گن شاید ماها هم دلمون بخواد می گن شماره ی 3 اش خیلی کامل بوده این یکی دیگه باید خیلی توپ باشه گرافیکش هم که دیگه نگو.ای سگای نامرد !دو شماره ی اولش رو که انگلیسی کردن 3 و 4 اش رو هم انگلیسی کنن دیگه.:((:mad:

قبلیش هم خدا بود من دموش رو بازی کردم واقعا عالی بود این دیگه جای خود داره فقط امید وارم برای بقیه کشور ها هم ریلیز بشه و زبانش انگلیسی باشه اون بخش فرهنگی خودشون رو هم ازش خذف کنن مخصوصا اون بخش آهنگ خواندن رو که واقعا سخته و هم کسل کننده.

قبلیش هم خدا بود من دموش رو بازی کردم واقعا عالی بود این دیگه جای خود داره فقط امید وارم برای بقیه کشور ها هم ریلیز بشه و زبانش انگلیسی باشه اون بخش فرهنگی خودشون رو هم ازش خذف کنن مخصوصا اون بخش آهنگ خواندن رو که واقعا سخته و هم کسل کننده.
Karaoke یا بقول شما آهنگ خوندن، یه بخش مهمی از فرهنگ در حال حاظر ژاپن هستش. بزرگترین مرکز Karaoke هم داخل شینجوکو و به اسمه Khan هستش. همونیه که تو فیلمه Lost in Translation میرن توش آهنگ میخونن.

راستی دمو Yakuza 3 هنوز رو PSN هستش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or