Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Oct 6, 2009 #1 نسخه ی دیگر از بازی Metal Slug که این دفعه فقط برای PSP عرضه خواهد شد .
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Oct 6, 2009 #7 دستت درد نکنه عزیزم ... بیشتر... خواهش ! تشکر .... واقعا خبر خوشحال کننده ای بود .... تاریخ عرضه ای داره ؟ بیشتر... مرسی ... نه هنوز اطلاعاتی نیومده ازش. دسته گلت درد نکنه کلا سری بازی های metal slug با حال بوده بیشتر... مرسی ... موافقم . :biggrin1:
دستت درد نکنه عزیزم ... بیشتر... خواهش ! تشکر .... واقعا خبر خوشحال کننده ای بود .... تاریخ عرضه ای داره ؟ بیشتر... مرسی ... نه هنوز اطلاعاتی نیومده ازش. دسته گلت درد نکنه کلا سری بازی های metal slug با حال بوده بیشتر... مرسی ... موافقم . :biggrin1:
BROXIGAR کاربر سایت Jan 6, 2010 #8 Images : ============================================================== پ.ن : آخ که چقدر من این بازیرو دوست دارم ! حد نداره !
Images : ============================================================== پ.ن : آخ که چقدر من این بازیرو دوست دارم ! حد نداره !
BROXIGAR کاربر سایت Jan 6, 2010 #12 نوشته شده توسط ECL!PSE: سهیل جان بازی منتشر شده ! دیگه نمیخواد عکس بزاری ! :biggrin1: بیشتر... خب بچه ها بعنوان Review بهش نگاه کنین !:biggrin1: نوشته شده توسط N A V i D iii: اينو برا 360 نميدن ؟ :biggrin1: من ميخوام بیشتر... نه !:biggrin1: من در تب و تاب این بازی دارم میسوزم !
نوشته شده توسط ECL!PSE: سهیل جان بازی منتشر شده ! دیگه نمیخواد عکس بزاری ! :biggrin1: بیشتر... خب بچه ها بعنوان Review بهش نگاه کنین !:biggrin1: نوشته شده توسط N A V i D iii: اينو برا 360 نميدن ؟ :biggrin1: من ميخوام بیشتر... نه !:biggrin1: من در تب و تاب این بازی دارم میسوزم !