اولین تصاویر از بازی بعدی هنرکده پویا نمایی سرزمین آینده!

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصاویر و تریلر از بازی بعدی هنرکده پویا نمایی سرزمین آینده!

سلام دوستان

خوب همینطور که در جریان هستید ساخت بازی کشتی خاموش به اتمام رسید و در مراحل نهایی نشر قرار دارد تصاویر زیر اولین نمایش از بازی بعدی من میباشد که تقدیم شما میشود نام بازی و انجین مورد استفاده به زودی اعلام میشود تصاویر زیر به طور کامل از گیم پلی بازی میباشد نظر خودتون رو حتما اعلام کنید.

اولین تریلر گیم پلی برای دانلود با حجم 18 مگابایت

kgebmh3pxbun7zd6t6.jpg

9woibrgy2krwk1ky4h1d.jpg

7nto38094lm3rzfrmc6c.jpg

y4jsue8r2x6wa3xxdq0f.jpg

vpxr6aorquxvcv7ut0tu.jpg

tnzwukrcqkqilba3h5fj.jpg

nihszcl645b0en4owuq.jpg

آخرین ویرایش:
بازي به صورت يك بازي مستقل و كاملا رسمي هست و هيچ كاري غير قانوني و كپي نيست و تمام كارهاي بازي با اجازه و هزينه انجام شده .
پس منتظر يك بازي مستقل و كاملا قانوني باشيد.(در سطح جهان)

یعنی چی بازی رسمی . 80 درصد یک بازی مدل های آن هستند اگر قرار باشه این مدل ها آماده و دانلود شده باشند بازی دیگه نمیشه بهش گفت ایرانی

دوستان مباحث جانبی و شایعات رو بی خیال بشید تا زمانی که خودم چیزی نگفتم و تایید نکردم
سریع جبهه نگیرید من در مورد موارد فوق تا کنون چیزی نگفتم پس منتظر اطلاعات در آینده باشید و به پست اول بسنده کنید.

عزیز ما رو سیاه نکن این اسلحه ها رو بخواهی خودم لینک دانلودش رو بهت میدم
من حرفم اینه آبجکت اماده باعث میشه در حق سازندگان ایرانی دیگه ظلم بشه

عزیز ما رو سیاه نکن این اسلحه ها رو بخواهی خودم لینک دانلودش رو بهت میدم
من حرفم اینه آبجکت اماده باعث میشه در حق سازندگان ایرانی دیگه ظلم بشه
حق هيچ سازنده ي ديگه ضايع نميشه اون ها هم برن ابجكت اماده بگيرند ولي بلد باشند ازش استفاده كنند نرن بازي بسازند به نام گردش در تهران بعد بشه اون ...

احيانا اين همون پروژه اي نيست كه يك مدت توي بازي نما تو انجمنش مطرح بود؟ زياد توش نبودم ولي هر وقت ميرفتم يادم توي 10 تاپيك اول بود.

خیلی خوبه قربان
فیزیک بازی خیلی خوب بود حال کردم و هم چنین Texture های بشکه و دیوار عالی بود
آرزوی موفقیت برای شما
راستی اسم بازی رو کی اعلام میکنید؟؟

چرا محیط همۀ این بازیا مثل بازیهای خارجیه ؟
پس بازی سازی ما چه فایده ای داره وقتی دیگران خیلی بهتر از ما این محیطها رو پیاده سازی میکنن.

یه چیز جالب اولین بازی FPS هست که میبینم شخصیت چپ دسته یعنی اسلحه رو با دست چپ گرفته:-"
به هر حال آرزوی موفقیت دارم برات ولی فکر نمیکنی بهتره یه سبک دیگه بسازی آخه کشتی خاموش هم خیلی شبیه این بود از نظر شکل و قیافه;)

فکر کنم اولین دفعه ای که من دیدم کسی تو fps اصلحه رو دست چپ گرفته توی یک بازی ایرانی بود اسمش گروه ضربت بود فکر کنم که کیفیت بازیش در حد افتضاح بود اما مثل اینکه این یکی خیلی توپه
راستی اقا رضا شما در ساخت این بازی چه نقشی داشتید؟(من تازه از راه رسیدم از هیچی خبر ندارم:biggrin1:)

فکر کنم اولین دفعه ای که من دیدم کسی تو fps اصلحه رو دست چپ گرفته توی یک بازی ایرانی بود اسمش گروه ضربت بود فکر کنم که کیفیت بازیش در حد افتضاح بود اما مثل اینکه این یکی خیلی توپه
راستی اقا رضا شما در ساخت این بازی چه نقشی داشتید؟(من تازه از راه رسیدم از هیچی خبر ندارم:biggrin1:)

چه این بازی چه کشتی خاموش همه کاره بازی خودم بودم فقط توی کشتی خاموش صدای شخصیت اصلی بازی و طراحی لوگو ها با دو تن از دوستان بوده.

سلام
یعنی شما کارگردانی تمام قسمتهای بازی(برنامه نویسی/صداگذاری/قسمت گرافیک و ....) رو خودتون انجام
دادید ؟
گروهتون چند نفره است ؟ سرمایه گذار خصوصی دارید؟ استودیو تون تهران یا مشهد؟

سلام
یعنی شما کارگردانی تمام قسمتهای بازی(برنامه نویسی/صداگذاری/قسمت گرافیک و ....) رو خودتون انجام
دادید ؟
گروهتون چند نفره است ؟ سرمایه گذار خصوصی دارید؟ استودیو تون تهران یا مشهد؟

چه این بازی چه کشتی خاموش همه کاره بازی خودم بودم فقط توی کشتی خاموش صدای شخصیت اصلی بازی و طراحی لوگو ها با دو تن از دوستان بوده.

همه کاره = کارگردانی تمام قسمتهای بازی(برنامه نویسی/صداگذاری/قسمت گرافیک و ....)
دو تن از دوستان = گروهتون چند نفره است ؟ برای صدای شخصیت اصلی و طراحی لوگو ها

استدیو قطعا مشهد مغازه خودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or