اولین تصاویر از بازی بعدی هنرکده پویا نمایی سرزمین آینده!

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصاویر و تریلر از بازی بعدی هنرکده پویا نمایی سرزمین آینده!

سلام دوستان

خوب همینطور که در جریان هستید ساخت بازی کشتی خاموش به اتمام رسید و در مراحل نهایی نشر قرار دارد تصاویر زیر اولین نمایش از بازی بعدی من میباشد که تقدیم شما میشود نام بازی و انجین مورد استفاده به زودی اعلام میشود تصاویر زیر به طور کامل از گیم پلی بازی میباشد نظر خودتون رو حتما اعلام کنید.

اولین تریلر گیم پلی برای دانلود با حجم 18 مگابایت

kgebmh3pxbun7zd6t6.jpg

9woibrgy2krwk1ky4h1d.jpg

7nto38094lm3rzfrmc6c.jpg

y4jsue8r2x6wa3xxdq0f.jpg

vpxr6aorquxvcv7ut0tu.jpg

tnzwukrcqkqilba3h5fj.jpg

nihszcl645b0en4owuq.jpg

آخرین ویرایش:
سلام.

انجین GameBryo برای دانلود توی اینترنت هست. نسخه ی کامل بیلد جدیدش.(همون بیلدی که باهاش ESIV رو ساختن). البته کسی نمیره برای یک بازی رسمی انجین غیرقانونی از اینترنت دانلود کنه، اما توی ایران فکر نکنم مشکلی پیش بیاد برای همین این سوال رو کردم.
درست . منتهی من از یک موضوعی خبر نداشتم و به همین علت توی این تاپیک پست دادم . الان که با خبر شدم از پست خود پشیمانم . به هر حال ...

موفق باشید

من چند تا نكته رو بگم:

بازي خيلي زمان كمي هست كه روش كار شده اصلا در حد Artwork:cheesygri و اين ايرادها همه حل ميشه .
اين بازي كلا قابل مقايسه با بازيهاي ايراني نيست بلكه حتي در سطح بازيهاي غربيه چرا چون نو آوريهاي فوق العاده اي تو بازي به كار رفته .
تيم طراحي بازي به شدت در حال افزايش هست .
اين بازي باعث افتخار ايرانه ... يكي از نو آوريهاي بازي كه احتمال زياد تو بازي هست موسيقي بازي هست سبك سنتي ايراني با سبك سازهاي غربي قاطي شده يك موسيقي فوق العاده نو آور و زيبا كار صدا گذاري و افكتهاي صوتي چيزي ماوراي تصور هست .گرافيك بازي 20 برابر اين تصاوير هست .
زماني كه صرف ساخت بازي ميشه بسيار عالي است و اصلا عجله اي در كار نيست.

منتظر بزرگترين بازي ايراني باشيد.

آخرین ویرایش:
ولی فکر نمیکنی بهتره یه سبک دیگه بسازی آخه کشتی خاموش هم خیلی شبیه این بود از نظر شکل و قیافه
متاسفانه با FPS Creator نمیشه غیر از این سبک چیزی ساخت. مگر اینکه TPS Creator و RPG Creator و RTS Creator هم بسازن تا بازیسازهای بزرگ ایرانیمون بتونن توی همه‌ی سبکا کار کنن lol

انجین GameBryo برای دانلود توی اینترنت هست. نسخه ی کامل بیلد جدیدش.(همون بیلدی که باهاش ESIV رو ساختن). البته کسی نمیره برای یک بازی رسمی انجین غیرقانونی از اینترنت دانلود کنه، اما توی ایران فکر نکنم مشکلی پیش بیاد برای همین این سوال رو کردم.
همونطور که در جریان هستی GameByro انجینه نه یک Level Editor مثل FPS Creator (و برنامه‌های مشابه) و برای کار کردن باهاش باید دانش ساخت بازی داشت و هرکی که از خونشون قهر کرد نمیتونه بره باهاش کار کنه

آقا واقعا کارتون عالی هست به نظر من این از کشتی خاموش بهتره شده.. حالا خودتون که کامل ددین چه نظری دارین..

قطعا هر کاری پیشرفتی داره و مشخصه که بهتره چون یک زمان بندی طولانی برای این بازی بی نام انجام دادم و مخصوصا انجین به روز و بسیار قوی داره که نیاز به برنامه نویسی داره که به زودی نیازمند چنید نفر هستم که اعلام میکنم.

ایول رضا جان عالیه. مخصوصا این دست چپش. من خودم چپ دستم و همیشه آرزو میکردم بشه تو دست چپ گرفت:cheesygri
راستی میشه یه فکری هم واسه دموهای بین بازی بکنید؟ میشه واسه بازی دمو هم ساخت؟

قطعا هر کاری پیشرفتی داره و مشخصه که بهتره چون یک زمان بندی طولانی برای این بازی بی نام انجام دادم و مخصوصا انجین به روز و بسیار قوی داره که نیاز به برنامه نویسی داره که به زودی نیازمند چنید نفر هستم که اعلام میکنم.

من ویدئویی که از بازی برای DL گذاشتید رو دیدم انجین بازی به نظر خیلی عالی میاد به خصوص اون افکت موشن بلور زیبا (Camera-Based motion blur) که در موقع حرکت سریع دوربین ایجاد میشه واقعا نشون دهنده این هست که بازی از یه انجین به روز شده استفاده میکنه.
GL

لطفا این دفعه از مدل های آماده استفاده نکنید تا حداقل بشه اسم یه بازی ایرانی رو روش گذاشت
بازی که همش مدل آماده باشه که بازی ایرانی نیست

گرافيك بازي خيلي عاليه. موتور گرافيكي كه ازش استفاده كردي سطحش بالاتر از Gamebryo هه يا پايينتره؟ اگه ميشه يه توضيح بديد كه تمام بازي رو خودتون طراحي ميكنيد يا از مدلهاي آماده هم استفاده ميشه؟ در كل مثل FPS Creator كه يك نرم افزار نيست؟

سلام

بازي خوبيه ولي

چطور در اين زمان كوتاه در حين يا اواخر ساخت بازي كشتي خاموش اين بازي رو داريد ميسازيد و مدلها در اين زمان كوتاه ساخته و تكستچر و نرمال داده شده( آيا شما تنها كار ميكنيد يا كار گروهيه ) و كلي چيز ديگه رو ساختيد!!!
اگر مدلها آماده هستن كه جاي هيچ بحثي نميماند!
شايد هم يه گروه حرفه اي تو ايران باشه! :cheesygri

موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or