Reza Modanloo کاربر سایت Jun 12, 2007 #2 من الان محو گرافيک بازيهای نسل بعد هستم اين چه تريلری بود ، ابروی هرچی فوتباله برد!
rezaigi2004 کاربر سایت Jun 12, 2007 #3 من هم اصلا انتظار نداشتم اما مطمئن هستم گرافیک نهایی بازی بسیار تغییر میکنه در ضمن این رو نمیشه دقیق گفت تریلیر یک نمایش سینماتیک بود
من هم اصلا انتظار نداشتم اما مطمئن هستم گرافیک نهایی بازی بسیار تغییر میکنه در ضمن این رو نمیشه دقیق گفت تریلیر یک نمایش سینماتیک بود
O ONLY_SONY_PS3 کاربر سایت Jun 12, 2007 #4 البته فیفا جماعت که اصلا فوتبال نمیشه.و با این تریلر که دیگه کلا ابروش رفت:cheesygri
vahid1400 Loyal Member Jun 12, 2007 #5 من الان محو گرافيک بازيهای نسل بعد هستم اين چه تريلری بود ، ابروی هرچی فوتباله برد! بیشتر... البته فیفا جماعت که اصلا فوتبال نمیشه.و با این تریلر که دیگه کلا ابروش رفت بیشتر... دوستان لطفا بین این تیزر تبلیغاتی و gameplay بازی تفاوت قائل بشید:laughing:
من الان محو گرافيک بازيهای نسل بعد هستم اين چه تريلری بود ، ابروی هرچی فوتباله برد! بیشتر... البته فیفا جماعت که اصلا فوتبال نمیشه.و با این تریلر که دیگه کلا ابروش رفت بیشتر... دوستان لطفا بین این تیزر تبلیغاتی و gameplay بازی تفاوت قائل بشید:laughing:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 12, 2007 #6 نوشته شده توسط vahid1400: دوستان لطفا بین این تیزر تبلیغاتی و gameplay بازی تفاوت قائل بشید:laughing: بیشتر... وحید جون تیزر ها کیفیت بهتری دارن(چون خالی بندین) ولی این...:biggrin1:
نوشته شده توسط vahid1400: دوستان لطفا بین این تیزر تبلیغاتی و gameplay بازی تفاوت قائل بشید:laughing: بیشتر... وحید جون تیزر ها کیفیت بهتری دارن(چون خالی بندین) ولی این...:biggrin1:
Reza Modanloo کاربر سایت Jun 12, 2007 #7 گرافيک بازی رو که نشون ميداد حالا يا تيزر بود يا هرچی عزيز چقدر مگه ميخواد از اين که الان نمايش داده شده پيشرفت کنه ؟ بازم از ea مخصوصاً در ضمينه soccer انتظار بيش از اين نميره
گرافيک بازی رو که نشون ميداد حالا يا تيزر بود يا هرچی عزيز چقدر مگه ميخواد از اين که الان نمايش داده شده پيشرفت کنه ؟ بازم از ea مخصوصاً در ضمينه soccer انتظار بيش از اين نميره
H hlozeie کاربر سایت Jun 12, 2007 #8 کلا نمیشه زیاد روی ea حساب کرد همینه هم که داره هرسال به زور میده جای شکرش باقی هست
Z zangoulak کاربر سایت Jun 14, 2007 #9 مگه قراره همش گرافیک باشه؟( pes6 که اینهمه ادعایه گرافیکش می شد از نظر gameplayبه گرد پای fifa07هم نمی رسید)
مگه قراره همش گرافیک باشه؟( pes6 که اینهمه ادعایه گرافیکش می شد از نظر gameplayبه گرد پای fifa07هم نمی رسید)
L liyona کاربر سایت Jun 14, 2007 #10 نوشته شده توسط zangoulak: مگه قراره همش گرافیک باشه؟( pes6 که اینهمه ادعایه گرافیکش می شد از نظر gameplayبه گرد پای fifa07هم نمی رسید) بیشتر... جايی این رو نگيا مسخرت ميکنن!
نوشته شده توسط zangoulak: مگه قراره همش گرافیک باشه؟( pes6 که اینهمه ادعایه گرافیکش می شد از نظر gameplayبه گرد پای fifa07هم نمی رسید) بیشتر... جايی این رو نگيا مسخرت ميکنن!
L liyona کاربر سایت Jun 14, 2007 #11 نوشته شده توسط zangoulak: مگه قراره همش گرافیک باشه؟( pes6 که اینهمه ادعایه گرافیکش می شد از نظر gameplayبه گرد پای fifa07هم نمی رسید) بیشتر... جايی این رو نگيا مسخرت ميکنن! :laughing: ويرايش:چرا 2 تا شد لطفا يکيش پاک بشه
نوشته شده توسط zangoulak: مگه قراره همش گرافیک باشه؟( pes6 که اینهمه ادعایه گرافیکش می شد از نظر gameplayبه گرد پای fifa07هم نمی رسید) بیشتر... جايی این رو نگيا مسخرت ميکنن! :laughing: ويرايش:چرا 2 تا شد لطفا يکيش پاک بشه