اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد!

hitman- 47

کاربر سایت
200px-Rockstar_Games_logo.svg.png

راکستار در توییتر به طور رسمی اعلام کرد که اولین تریلر از گیم پلی بازی GTA V فردا منتشر خواهد شد.این تریلر در بین ساعت های 10/7 AM ET منتشر خواهد شد.
این ساعت به وقت تهران برابر است با 6:30

#GTAV
Official Gameplay Video Coming Tmrw. 10am Eastern.Grand Theft Auto V pic.twitter.com/hzSZGA6thZ

— Rockstar Games (@RockstarGames) July 8, 2013

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی عالیه دوست دارم ببینم از نظر گرافیکی چقدر پیشرفت کرده همچنین شهری که ساخته شده .
ادیت : حسین جان تو پست های بالا گفته شده ساعت 6 عصر

خیلی عالیه دوست دارم ببینم از نظر گرافیکی چقدر پیشرفت کرده همچنین شهری که ساخته شده .
ادیت : حسین جان تو پست های بالا گفته شده ساعت 6 عصر

بله میدونم سیاوش جان. فقط میگم به ساعت ماهم میشه 6 عصر؟

ویرایش:متوجه شدم ممنون.

این ساعت به وقت تهران برابر است با 6:30
در آخر باید بیافزایم مچکریم روحانی.:دی

آخرین ویرایش:
واقعا من که دل تو دلم نیست :x یعنی میشه از هر سه شخصیت 5 دقیقه گیم پلی نشون بده هم سطح شهرو ببینم هم روستاها وماشین سواری ها وصد البته تو تریلر فرانکلین یه سر بزنیم به GROVE STREET یعنی میشه :x

هوفففففففففف... :d چیکار می کنید باء من از دیروز ساعت 6 عصر که خبر اومد رفتم بیمارستان سکته کرده بودم :| :d
الان مرخص شدم :d

باء یه خبری چیزی بدید قبلش آخه امروز :o خدایا یعنی میشه ...» دوباره سرور هاش داون شه بخندیم :)) در کنارش موهامونو بکنیم :| :d

دوستان میشه ساعت 7:30 یا همون 19:30 نه 18:30 . گیم پلی ساعت 15 به وقتGMT منتشر میشه که الآن با ما 4:30 اختلاف داره چون ما یه ساعت ساعت ها رو کشیدیم جلو.
پست اول رو اصلاح کنید.

Last edited by a moderator:
دوستان وقتی تریلر اومد هوای ما دیال آپی ها رو هم داشته باشید واگه تونستید فایل کم حجمشو واسه ماهم آپ کنید(باتشکر انجمن دیال آپی ها(^ا^)

دوستان تروخداا تریلر اومد چیزی اسپویل نکنید من دقیقا همون موقع که تریلر اومد باید برم کلاس :((
فکر کنم اگه یک بازی وجود داشته باشه که تو کلاستو واسش کنسل کنی،اون همین بازیه.
خوشحال باش.تو. قرار نیست بری کلاس:yes:
....
برای جلوگیری از ایجاد اسپم:
به نظر شما امروز بازی روی کدوم منسول اجرا میشه؟:dخدا کنه xbox باشه

دوستان تروخداا تریلر اومد چیزی اسپویل نکنید من دقیقا همون موقع که تریلر اومد باید برم کلاس :((

پیشنهاد می کنم وقتی برگشتی یه راست بری از سایت راک استار ویدئو رو دانلود کنی، اینجا اسپویل از درو دیوار می ریزه از من گفتن :d

فکر کنم اگه یک بازی وجود داشته باشه که تو کلاستو واسش کنسل کنی،اون همین بازیه.
خوشحال باش.تو. قرار نیست بری کلاس:yes:
....
برای جلوگیری از ایجاد اسپم:
به نظر شما امروز بازی روی کدوم منسول اجرا میشه؟:dخدا کنه xbox باشه
دموی قبلی روی ps3 اجرا شد احتمالا اینم روی ps3 اجرا میشه ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or