اولین بسته الحاقی MK رونمایی شد

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

در حالی که تقریباً 3 هفته تا انتشار رسمی Mortal Kombat باقی مانده است شماره می مجله GamePro از اولین پک الحاقی (DLC) حاوی دسته ای از کرکتر ها قابل دریافت پرده برداری کرد, این شخصیت ها عبارتند از:
  • Kintaro
  • Kenshi
  • Lady in red (با القابی چون؛ Skarlet , Ruby)

خُب دوستان چه احساسی نسبت به این سه شخصیت دارید؟ به خاطر داشته باشید اگر جنگجوی مورد علاقه شما به هر نحوی تاکنون تایید یا ایجاد نشده است امکان آن خواهد بود که در آینده به صورت DLC عرضه شود.
http://www.hadoken.net/?p=2961

• Like
Reactions: The Hoss
شماها که میگید بده من حرفتون رو تا حدودی قبول دارم. اما الان همه یک جوری دارید این حرف ها رو میزنید که انگار اصلا خبر نداشتید. خوب سازنده ها چند بار گفته بودند که بعدها کلی شخصیت به صورت DLC اضافه خواهد شد. مگه اون پایین صفحه یک آیکون برای DLC نبود. خوب اینا هم همونا هستند دیگه! خوب هنوز قیمت رو نگفتند:دی

اگه زنه ruby باشه اولین حضورش تو دنیای این بازیه ! چون فقط تو انیمش بوده تا حالا .......
اگه scarlet باشه بازم کرکتر قوی نیست و یه باگ بوده یکم براش ارزش قائل شدن بعدا ! ( که بنفش بود تا اون موقع که من یادمه ) ......
تانیا هم که زرده ! ..............زن قرمز دیگه کی موند ؟! سارینا هم که بال داره !
شایدم kira باشه ....... ولی نینجا نبود که !
من یکم زیاد علاقه به اینا که گذاشتن ندارم ........ یکم چیز میز بیشتر اضافه کنن بهتره ولی به هر حال میگیرمش باز ..........
ولی با این اوصاف که بوش میاد انگاری هرچی کرکتر تو دنیای mk یه بالاخره زور چپون میخوان بعنوان dlc بدنش حالا !

البته من فک کنم یه شخصیت جدید باشه که ما تاحالا ندیدیم !
توصیه میکنم 10 قهرمان سری اول و توضیحات مربوط به Skarlet رو حتما یک بار مطالعه کنید. اینجوری کمتر هم فشار وارد میشه:دی در ضمن رنگش هم قرمز بوده نه بنفش و از باگی که زمان انتخاب Kitana و Mıleena بوده به وجود میومد. دقیقا مثل Ermac که از باگ بین Sub-zero و Scorpion و Reptile به وجود میومد.
البته من بعید می دونم که همه شخصیت ها رو بخوان قرار بدند اما به 40-50 تا ممکن هست برسه.

Ermac هم که الان این قدر مشهور شده و فن داره نتیجه همین Glitch هست.....
دقیقا. حرفتون کاملا درست هست.

باز اینا دو سه تا کرکتر به درد بخور رو DLC می کنن. بر نمی دارن Jill و DLC کنن ملت و به خاطر هیچی بدوشن. که بعدش هم چند صفحه فقط توی یه سایت فحش بخورن و کپکام مجبور بشه بیاد کامنت هارو پاک کنه

بعد اونم جیل مزخرف نسخه 5. ینی جیل کلاسیکه اگه بود من دوبار میخریدمش اصن.

خدارا شکر هیچ کدومشون به کار من نمیان حالا اگه یک شخصیت انحصاری بود یک چیزی!!!:d
ما به همون شخصیت های که خود بازی میده بیرون راضی هستیم :d
خداراشکر که اصل کاری هست جناب subzero
subzero.gif

خوبه قبل از شهيد كردن سازنده هاي بدبخت خبرو كامل دنبال كنيد شخصيت Kintaro از اول داخل بازي وجود داره و نيازي به دانلود نداره همچنين در متن اشاره شده كه سازنده ها براي شخصيت هايي كه از اول داخل ديسك بازي هستن پولي نخواهد گرفت اخبار تكميلي رو در منبع زير بخونيد
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or