سلام سلام سلام
من بهتر می دونم تاریخچم رو بگم:exclaim:
اول از همه حدودا 5 سالم بود (حدودا 11 سال پیش) داداشم اجازه داد از آتاریش استفاده کنم×!!!(حال کنین چه حرف گوش کن بودم:exclaim: )
منم River Raid بازی می کردم (البته بیشتر دو نفره و منم همیشه باید هواپیما سیاهه رو بر می داشتم)
خیلی بازی کردم اما تموم نشد که نشد هنوز صدای پر کردن بنزینش یادمه....3 تا بوق که می زد منفجرش می کردم هواپیما کوچیک سفید ها هم 100 امتیاز داشتند
خلاصه روزگاز گذشت و من حدوده 7 ساله بودم که آتاری رو با میکرو داداشم معامله زد و یادم هست چقدر گریه کردم×!!!
باید بازی هایی مثل دزد و پلیس و قایم موشک و ... رو با چیز های جدید معامله می کردم×!!!
همش اون ماریو بازی می کرد من بدم می اومد چون جای هواپیماییم رو گرفته بود برای همین تا به امروز به ماریو آلرژی دارم×!!!
خلاصه کلاس دوم دبستان بودم که خبر هایی شنیدیم.....کنسول نسل جدید×!!!جهان به لرزه در اومد چون سگا ظهور کرده بود......یک بار پشت ویترین دیده بودم از بس اصرار کردم و سمج شدم میکرو رو فروختیم سگا خریدیم×!!!
فیلم Mortal Kombat II هم روش بود
یادمه مامانم می گفت من اون رو بازی نکنم نمی دونست دفترچش رو خریدم و همه ی Fitality ها رو حفظم×!!!
سر پیچیمم از اونجا شروع شد و مثلا با داداشم ساعت 7 عصر می شستیم پای سگا بازی میکردیم میکردیم میکردیم می گفت ساعت چند هست می گفتم 8 می گفت چه زود 1 ساعت گذشت بعد صدای بیدار شدن می شنیدیم و می فهمیدیم صبح شده×!!!
خلاصه 5-6 باری سگا سوخت و بازی های مورد علاقه ی من هم:
Mortal Kombat Series
Halk
شورش 1 2 3
و یک بازی بود 2 تا کابوی بودند یکی آبی یکی بنفش که آبی 2 تا هفت تیر داشت و بنفش که مکزیکی بود شاتگان داشت×!!!
درست یادم هست اولین بازی ای بود رسما تمومش کردم(بعد از MK)~!!!
بعد هم همون شورش×!!!
خلاصه خیلی فیلم های چند لبه می گرفتم و 2 بارم تو مدرسه گرفتنم×!!!
یک بار برای سگا یک بار برای 7-8 تا فیلم سگا
سوم دبستان(یک سال بعد) PC خریدیم مدل:
HDD : 256 MB
Ram : 2 MB
VGA : 4 MB
CPU : intle 386
Motherboard : intle (فکر کنم)
خلاصه برای داداشم خریده بودند و ویندوز نداشتیم داس داشتیم مدتی بعد ویندوز 3.1 گرفتیم اما من داس رو بیشتر دوست داشتم×!!!
عشق تایپ بودم و یک بازی ماریو داشتیم که آموزش تایپ بود اما چون ماریو بود بدم می اومد بعد یک بازی داداشم گرف به اسم:
Jeel of Jungle
عاشق اون بازی بودم و تمومش کردم
خلاصه کم کم PS 1 اومد و منم که مدام یا Mortal Kombat 4 یا Taken 3
بعد پنتیوم 2 گرفتیم و من با FPS آشنا شدم و همون طور که آبدارچی جان کارمک کف کرد منم کف کردم
اون هم تموم کردم (اما با چیت×!!!)
خلاصه کم کم بازی های متفاوت اومد چون آدم لحظه ای و عشق بازی بودم نمی تونم بگم از چه بازی هایی بدم می اومد چون از همشون خوشم می اومد×!!!
بعد از چندین سال دیگه سگا رو فروختم و کارت گرافیک 16 رو کردم 64 و رم 128 گرفتم بازی ای اومد به نام Hitman........برای اولین بار عاشق شخصیتی مجازی شدم و انصافا می مردم براش.....
تا 3-4 سال فقط Hitman بازی می کردم و Neverhood که عاشق اون بودم مجسمش هم ساختم هنوز دارم×!!!
خلاصه بعد Max Payne اومد عاشقش شدم
راستی یادم رفت از Tomb Rider و Prince of Persia 3D خوشم می اومد×!!!
PoP 3D هر چی بود یاد بچه گی هام می انداختتم×!!!
کم کم همین جوری عاشق مکس پین و هیتمن بودم تا Prince of Persia Sands of Time اومد بقیش هم خودتون می دونید×!!!
یک دل نه 10000000 دل عاشقش شدم و هنوزم که هنوز هست به جرئت میگم هیچی جای Prince of Persia Trilogy برام نمی گیره و اللخصوص Warrior Within~!!!
ßaH 13ye