yasa149 کاربر سایت Dec 5, 2011 #31 از همه تشکر میکنم که PS2 شون رو هنوز یادشونه... Reactions: ehsanservat
ismael_73_hz کاربر سایت Dec 8, 2011 #33 اولین بازی که کردم بازی ghost rider بود که خیلی خوشم اومد ویک سال پیش بازی onimusha 4 کردم ...خیلی بازی کردم ولی یادم نیست Reactions: ehsanservat
اولین بازی که کردم بازی ghost rider بود که خیلی خوشم اومد ویک سال پیش بازی onimusha 4 کردم ...خیلی بازی کردم ولی یادم نیست
yasa149 کاربر سایت Dec 9, 2011 #34 فکر کنم بازی اولی مربوط میشه به ماشین سواری که من خوشم نمی یاد برای PS2 فقط اکشن خوبه...:d البته این نظر منه شاید دیگران نظر دیگه ای داشته باشنl-)
فکر کنم بازی اولی مربوط میشه به ماشین سواری که من خوشم نمی یاد برای PS2 فقط اکشن خوبه...:d البته این نظر منه شاید دیگران نظر دیگه ای داشته باشنl-)
MILAD_720 کاربر سایت Dec 11, 2011 #37 من PS2 خودم رو به سختی بدست آوردم و کلی باهاش خاطره دارم... اولین بازی هام Resident Evil 4,GTA SA,winning Eleven 9 بودن. شاید باورتون نشه ولی Resident Evil 4 رو 3 هفته قبل از خرید PS2 خریدم،چون عاشقش بودم و هنوز هم بازیش میکنم Spoiler یاد اون روزا افتادم حالم دگرگون شد(احساساتی شدم:d) یادش واقعا بخیر Reactions: ehsanservat
من PS2 خودم رو به سختی بدست آوردم و کلی باهاش خاطره دارم... اولین بازی هام Resident Evil 4,GTA SA,winning Eleven 9 بودن. شاید باورتون نشه ولی Resident Evil 4 رو 3 هفته قبل از خرید PS2 خریدم،چون عاشقش بودم و هنوز هم بازیش میکنم Spoiler یاد اون روزا افتادم حالم دگرگون شد(احساساتی شدم:d) یادش واقعا بخیر
M mohammad stf کاربر سایت Dec 11, 2011 #41 من یه مدت بخاطر کشتی کج - svr2011- رفتم تو خط ps2 ولی بعد نمیدونم چی شد از ایکس باکس بیشتر خوشم اومد.. :d Reactions: ehsanservat
من یه مدت بخاطر کشتی کج - svr2011- رفتم تو خط ps2 ولی بعد نمیدونم چی شد از ایکس باکس بیشتر خوشم اومد.. :d
yasa149 کاربر سایت Dec 12, 2011 #43 متشکرم....................... ................... تو جاخالی هر چی دوست دارین بذارین