سلام دوستان درایو دستگاه من هیتاچی واز او موقع که خریدم اپدیت نکردم یعنی از دو سال پیش الان من برای اجرای بازیها با این قفل باید کاری انجام بدم؟
دوستان عزیز من دستگاهم 1.51 لایت آن روش هست ولی نمی تونم GTA EFLC رو اجراکنم میزنه Play DVD
هیتاچی وضعیت ـش با تمام درایو ها متفاوت هستش....
شما برای گرفتن بهترین جواب برای این سوال، یک بازی Wave4 جدید بخرید و تست کنید ببنید بازی اجرا میشه یا نه...
اگر اجرا شد بازی و خواست داشبورد رو اپدیت کنه، که درایو شما مشکلی با بازی های جدید نداره
اگر اجرا نشد بازی، باید به فکر آپدیت درایو باشید دیگه هیچ فرقی نمیکنه که ورژن Frimware فعلی درایو چی هستش، باید یک سره آپدیت بشه به آخرین ورژن هیتاچی یعنی iXtreme 1.51
( اگر بازی اجرا نشد هیچ راهی به جزء اپدیت Frimware و یا پچ کردن بازی ها به Wave3 نیست، که آپدیت گزینه ی بهتری هستش )
من كنسولم اينه
falcon pero 2008.8 شش ماهي ميشه خريدم
درايوش لاتي آن احتمالا 1.6 هست
همه بازي ها آمده تا حالا ولي از wave 4 تا حالا چيزي نذاشتم كه ببينم چي ميشه
تليدم به ميثم كه gta o mw2 o tekken6 برام بفرسته گفت كه چون اينا تبديل به wave 3 شده احتياج به آپديت داشبورد جديد كه 81 mb حجمشه نيست بازي ها مياد بدون ديست auto و هيچ چيزه ديگه
حالا اساتيد ميگن مياد آيا ؟ يا بگم آپديت داشبورد جديد رو هم بده يا ديسك atou و
در ضمن من لايو اصلا نميرم . ن م ي ر م :d
بازی Halo3 که Wave4 نيست و SAW هم احتمالاً همينه
منظورم این halo که جدیدا اومده.saw احتمالا wave 4 هست؟مطمین نیستی؟
آقا خليل . به محض اومدن 1.61 به روي لايت آن به ما اطلاع بده ! من تو كف اين COD MW 2 موندم . !
اقا ما هم همینطور ناجور تو کف موندمآقا خليل . به محض اومدن 1.61 به روي لايت آن به ما اطلاع بده ! من تو كف اين COD MW 2 موندم . !