اولین بازی Respawn در سال 2013

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 800"]
[TR]
[TD]اکثرا شرکت تازه تاسیس Respawn را می شناسید،استادیو ای که به وسیله دو تن از اعضای سابق Infinity Ward به نام های Jason West و Vince Zampella تشکیل شده و به زیر مجموعه EA پیوسته است.آنها مشغول به ساخت یک بازی شوتر هستند و انتظار می رود موفقیت های زیادی کسب کند.
29369309648391289872.jpg

Respawn بیان کرده بود اولین بازی آنها به این زودی ها منتشر نخواهد شد و تا سال 2015 باید برای این بازی صبر کرد،ولی به نظر می رسد ما خیلی زودتر به این بازی برسیم.یک تقویم بازاریابی از سوی شریکان EA در سایت فرانسوی به نام Hardgamers فاش شده که به ما نشان می دهد اولین عنوان Respawn در مارچ 2013 منتشر خواهد شد.
هنوز هیچ اطلاعاتی از این بازی به جز چند عکس تار از سوی Respawn و EA منتشر نشده است، ولی گفته شده است که این بازی یک عنوان مولتی پلتفرم باشد.
باید گفت این خبر هنوز تایید نشده و در حده یک شایعه است.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

فکر کنم فقط همین دو نفر بتونند یک COD Killer درست و درمون بسازند(البته قبل از اون خود اکتی این کار رو کرده و قبر سری رو کنده!)
به شدت به بازیشون امید دارم.

آخرین ویرایش:
خداکنه یه بازی خوب و عالی باشه. راستی بچه ها اگه برنامه تک شو رو نگاه کرده باشید گفت X720 اخر سال 2013 منتشر میشه. من نمی دونم اینا بر چه اساسی این خبر رو منتشر کردن

فکر کنم فقط همین دو نفر بتونند یک COD Killer درست و درمون بسازند(البته قبل از اون خود اکتی این کار رو کرده و قبر سری رو کنده!)
به شدت به بازیشون امید دارم.
این که بر میاد درسته MOH را هم خودشون ساختن و با COD نابودش کردن اینا هرچی ساختن کیلرش را هم می تونند بسازند ولی اگه اون عکسه درست باشه میشه رقیب هیلو و بازی جدید بانجی فکر کنم تو E3 تایید بشه چه سوپر هایپی کنه EA براش :d
. راستی بچه ها اگه برنامه تک شو رو نگاه کرده باشید گفت X720 اخر سال 2013 منتشر میشه. من نمی دونم اینا بر چه اساسی این خبر رو منتشر کردن

به ما نیز SMS دادن فکر کردیم ماکرو رسما گفته :| چجوری اینا را نگاه می کنید خیلی غیر قابل تحمل هستند :d یک چیزی گفته که ماکرو روحش هم خبر نداره آخه یکی نیست بهشون بگه یک خبری بگید که همون ثانیه گندش در نیاد از کجا معلوم آخه حالا اسمش 720 باشه که ملت گیر دادن بهش کلا برنامه زیر سوال بود بیشتر هم شد

اگه قرار 2015 بیاد، پس واسه نسل بعد هست. اگه هم همین نسل هست که خب 2012 بهترین زمان هست، نه 2013. چون حداقل قبل از آخرالزمان که امسال میشه، بازی Respawn رو بزنیم به بدن. :دی

اگه قرار 2015 بیاد، پس واسه نسل بعد هست. اگه هم همین نسل هست که خب 2012 بهترین زمان هست، نه 2013. چون حداقل قبل از آخرالزمان که امسال میشه، بازی Respawn رو بزنیم به بدن. :دی

این اخر زمان واسه خارجی هاست بیشتر ..تو ایران ممکنه اخر زمان زودتر بشه ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or