A avvzz کاربر سایت Apr 2, 2015 #241 سلام من تا چند روز دیگه ps4 میگیرم و موندم چه بازی واسش بگیرم. بین اینا کدوم بهتره the last of us farcry 4 Battelfield hard line
سلام من تا چند روز دیگه ps4 میگیرم و موندم چه بازی واسش بگیرم. بین اینا کدوم بهتره the last of us farcry 4 Battelfield hard line
Grand Theft کاربر سایت Apr 2, 2015 #242 نوشته شده توسط avvzz: سلام من تا چند روز دیگه ps4 میگیرم و موندم چه بازی واسش بگیرم. بین اینا کدوم بهتره the last of us farcry 4 Battelfield hard line بیشتر... البته اینجا جاش نیست ولی این بازیا سبک های متفاوتی دارن من که میگم صد در صد TLoU
نوشته شده توسط avvzz: سلام من تا چند روز دیگه ps4 میگیرم و موندم چه بازی واسش بگیرم. بین اینا کدوم بهتره the last of us farcry 4 Battelfield hard line بیشتر... البته اینجا جاش نیست ولی این بازیا سبک های متفاوتی دارن من که میگم صد در صد TLoU
O omidmagic کاربر سایت Apr 15, 2015 #243 من که gta v و fifa 15 و infamous second son و watch dogs را بازی خواهم کرد.لامصبا عجب چیزایین.
aboots کاربر سایت Apr 22, 2015 #244 من اولین بازی لست اف اسش بود که صد در صد برام بهترین خاطره هم میمونه. چه شبایی که مابا انلاین این سر کردیم....
من اولین بازی لست اف اسش بود که صد در صد برام بهترین خاطره هم میمونه. چه شبایی که مابا انلاین این سر کردیم....
M mido-mido کاربر سایت Jun 23, 2015 #245 اولین پست من :d... منم مثه خیلی از کسای دیگه Last of Us اولین بازیم بود که تابسون سال پیش بازی کردم...که هنوز که هنوزه آنلاینش رو بازی میکنم...خدایی این بازی همه چیزش عالیه...
اولین پست من :d... منم مثه خیلی از کسای دیگه Last of Us اولین بازیم بود که تابسون سال پیش بازی کردم...که هنوز که هنوزه آنلاینش رو بازی میکنم...خدایی این بازی همه چیزش عالیه...
SleepyTurtel کاربر سایت Jun 23, 2015 #246 یادش بخیر چه زود گذشت.تقریبا جز ده تای اول بود ps4 خریدم.وقتی وصل کردم گرافیک فیفا محوم کرد Sent from my SM-N910H using Tapatalk
یادش بخیر چه زود گذشت.تقریبا جز ده تای اول بود ps4 خریدم.وقتی وصل کردم گرافیک فیفا محوم کرد Sent from my SM-N910H using Tapatalk
mohsen7719 کاربر سایت Jun 25, 2015 #253 نوشته شده توسط amin200200: اینم از PS4 ما و اولین بازی ای که واسش خریدم و می خوام بازی کنم : نمیدونم باید این بازی رو میخریدم یا چیزه دیگه ولی به هر حال اینو خریدم و هنوز وقت نکردم بازی کنم . بیشتر... این بازی جريانش چیه ? مثل رزیدنت ایول زامبي کشی هست یا مثل cod ?
نوشته شده توسط amin200200: اینم از PS4 ما و اولین بازی ای که واسش خریدم و می خوام بازی کنم : نمیدونم باید این بازی رو میخریدم یا چیزه دیگه ولی به هر حال اینو خریدم و هنوز وقت نکردم بازی کنم . بیشتر... این بازی جريانش چیه ? مثل رزیدنت ایول زامبي کشی هست یا مثل cod ?
amin200200 کاربر سایت Jun 30, 2015 #254 نوشته شده توسط mohsen7719: این بازی جريانش چیه ? مثل رزیدنت ایول زامبي کشی هست یا مثل cod ? بیشتر... این بازی معرکست . فقط باید بازیش کنی درش زامبی کشی هم داره ( داستان و گیمپلی عالی ).
نوشته شده توسط mohsen7719: این بازی جريانش چیه ? مثل رزیدنت ایول زامبي کشی هست یا مثل cod ? بیشتر... این بازی معرکست . فقط باید بازیش کنی درش زامبی کشی هم داره ( داستان و گیمپلی عالی ).
A andyr کاربر سایت Jun 30, 2015 #255 من صبر میکنم انچارتد 4 بیاد بعد به عشقش با کله میرم هم ps4 میخرم هم بازی انچارتد رو