Triangels 플레이 스테이션 팬 کاربر سایت Dec 21, 2013 #139 اولین بازی که امتحان کردم Killzone Shadowfall بود بعدش BF4 و بعدش COD Ghosts و RoseGun و AC4 و Contrast !
اولین بازی که امتحان کردم Killzone Shadowfall بود بعدش BF4 و بعدش COD Ghosts و RoseGun و AC4 و Contrast !
محمود. کاربر سایت Dec 21, 2013 #140 نوشته شده توسط Triangels: اولین بازی که امتحان کردم Killzone Shadowfall بود بعدش BF4 و بعدش COD Ghosts و RoseGun و AC4 و Contrast ! بیشتر... باکدومش بیشترحال کردی؟
نوشته شده توسط Triangels: اولین بازی که امتحان کردم Killzone Shadowfall بود بعدش BF4 و بعدش COD Ghosts و RoseGun و AC4 و Contrast ! بیشتر... باکدومش بیشترحال کردی؟
Triangels 플레이 스테이션 팬 کاربر سایت Dec 21, 2013 #141 نوشته شده توسط mahmoud0171: باکدومش بیشترحال کردی؟ بیشتر... بین همه AC4 و BF4 بهتر از همه ( خصوصا bf 4 ) !
نوشته شده توسط mahmoud0171: باکدومش بیشترحال کردی؟ بیشتر... بین همه AC4 و BF4 بهتر از همه ( خصوصا bf 4 ) !
.:HO3IN:. کاربر سایت Jan 2, 2014 #143 1. Killzone: Shadow Fall 2. BF4 3. COD: Ghosts و . . . . Spoiler این داستان ادامه دارد ! :d
T tintin کاربر سایت Jan 4, 2014 #144 اگه خدا بخاد و زود بگیرم کیلزون وبعد اساسین اما اگه دیرتر بشه دیگه خدا میدونه کدوم رو میگیرم با اون همه بازی شاخ
اگه خدا بخاد و زود بگیرم کیلزون وبعد اساسین اما اگه دیرتر بشه دیگه خدا میدونه کدوم رو میگیرم با اون همه بازی شاخ
_Amir_ کاربر سایت Jan 4, 2014 #148 battlefield 4 فکر کنم با او DLC ها یه دو سه سال درگیرشم شاید هم بیشتر......