emad_hs کاربر سایت Nov 7, 2013 #17 من کلا نسل این نسل رو برای 3 ماه فقط برای کمبات خریدم بعد فروختم ولی نسل بعد رو هم اگر کمبات بیاد میخرم در کنار کمبات حتما The Order 1886 بازی میکنم واقعا از فضای مه آلود شهری خوشم میاد.
من کلا نسل این نسل رو برای 3 ماه فقط برای کمبات خریدم بعد فروختم ولی نسل بعد رو هم اگر کمبات بیاد میخرم در کنار کمبات حتما The Order 1886 بازی میکنم واقعا از فضای مه آلود شهری خوشم میاد.
yonestm کاربر سایت Nov 8, 2013 #21 سوال داره ؟ غیر از InFamous بازی دیگه ای داریم نه اقا داریم ؟؟؟؟؟ حیف نی ؟
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر سایت Nov 8, 2013 #22 خیلی سادس بازی نماد نسل بعد : Kill Zone : Shadow Fall به مولتی پلتفرمها هم جلوی KZ نمیتونم نگاه کنم
gunner7 کاربر سایت Nov 8, 2013 #26 اگه موقع خرید Destiny اومده باشه،که فقط همینو میگیرم.اگه نه قطعا BF4! کلا بودجه من فقط به اندازه یه بازی کفاف میده
اگه موقع خرید Destiny اومده باشه،که فقط همینو میگیرم.اگه نه قطعا BF4! کلا بودجه من فقط به اندازه یه بازی کفاف میده
S0lid Snake کاربر سایت Nov 8, 2013 #28 Metal Gear Solid V : Ground Zeroes و بعدش هم Metal Gear Solid V : The Phantom Pain
asmail کاربر سایت Nov 8, 2013 #30 THE ORDER 1886 InFamous این دوتا رو فکر کنم با هم بزارم تو!:d Killzone هم که به فا.ک رفته