اولین بازی ایرانی ساخته شده با UE4 برای آندروید منتشر شد

khatarat

کاربر سایت
Projects%2Fthumb.jpg

این بازی در سبک Runner می باشد و اولین بازی ایرانی ساخته شده با Unreal Engine 4 برای اندروید می باشد.

در این بازی شما می بایست مهارت خود را در گذر از موانع بالا برده تا بتوانید امتیاز بیشتری کسب کرده و رکورد بزنید.
همچنین در طول مسیر با جمع کردن ستاره ها می توانید ضریب افزایش امتیاز خود را بالا ببرید. به وسیله ستاره های جمع آوری شده می توانید از فروشگاه مجازی درون بازی خرید کرده و لذت ببرید.
با رفتن به "حالت برعکس" در بازی می توانید هیجان بازی را دو چندان کنید، در این حالت وقتی اقدام به پریدن کنید Speeder سُر می خورد و وقتی می خواهید سُر بخورید، می پرد. همچنین کنترل جابه‏‏ جایی Speeder توسط شتاب سنج در این حالت برعکس عمل می کند.

اطلاعات بیشتر ...

باید جایزه بدن ب ایرانیا.کی فکر میکر با UE 4 بشه چنین بازی ساخت؟!
همیشه ک نباید نیمه پر لیوان رو دید ی ذره نیمه خالی لیوان ببینیم!
فردا میایم the order میریم بفهمیم چ زحمتی کشیدن بافتای بازی ب چنین کیفیتی رسیده
خدایی دم این بازیسازا گرم :d

کلا این کسایی که میگن فلان چیز اولشه و نباید انتظار داشت و اینجور چیز ها بنظر من فقط دارن شونه خالی می کنن.... تو صنعت "تازه شروعه" و "نباید با فلان مقایسه بشه" وجو نداره یا عرضشو داریم و چیزی میسازیم که حرفی واسه گفتن داشته باشه یا میشنیم سرجامون و انقدر تمرین می کنیم تا بتونیم وارد اون صنعت بشیم.
برای مثال استدیو 4A games که یک شرکت اوکراینیه... 2005 تاسیس شد و 6 سال تمرین و تلاش کرد و با قدرت تو رفت تو صنعت بازی سازی و اولین بازیش شد Metro 2033
یا CD projekt RED که یک استدیو لهستانیه و 2002 تاسیس شد و بعد 5 سال اولین بازی جدیشون شد Witcher
یا Quantic Dream فرانسوی که دیگه طی چند سال از یک استدیو معمولی به یک استدیویی تبدیل شد که استاندارد تایین میکنه....
حالا ایران هم همینه.... خیلی استدیو های قوی هستن مثل رسپینا که ارتش های فرازمینیش واقعا حرفی واسه گفتن داشت (چون ایندی بود ها البته) اما یسری استدیو ها (اگه بشه اسمشونو گذاشت استدیو) امروز تشکیل میشه انتظار دارن 2 سال بعد یک بازی بدن Call of duty رو از صحنه روزگار محو کنن....

باید جایزه بدن ب ایرانیا.کی فکر میکر با UE 4 بشه چنین بازی ساخت؟!
همیشه ک نباید نیمه پر لیوان رو دید ی ذره نیمه خالی لیوان ببینیم!
فردا میایم the order میریم بفهمیم چ زحمتی کشیدن بافتای بازی ب چنین کیفیتی رسیده
خدایی دم این بازیسازا گرم :d
داداشی سال 2015 هم داره نیمه دومش میاد...
ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم;)

این عکس بالایی خیلی با عکس داخل بازی فرق داره ها :دی کلا هم یاد Pepsi Man افتادم :دی با دیدن عکس، بازی رو فتم بخرم، اما وقتی رفتم و گرافیکش رو دیدم کلا ناامید شدم.

84936605147989722677.jpg

اتفاقا هاردکورهای سایت بر این عقیده هستن گرافیک اصلا هیچ اهمیتی نداره و فقط داستان گیم پلی مهمه :d

ولی حقیقیت اینه چرا گرافیک بازیها فوق العاده مهمه و همونطور که شما گفتید نگاه اول هر گیمری به گرافیک بازیه

بقول استاد جواتی گرافیک 60% مهمه :d

کلا این کسایی که میگن فلان چیز اولشه و نباید انتظار داشت و اینجور چیز ها بنظر من فقط دارن شونه خالی می کنن.... تو صنعت "تازه شروعه" و "نباید با فلان مقایسه بشه" وجو نداره یا عرضشو داریم و چیزی میسازیم که حرفی واسه گفتن داشته باشه یا میشنیم سرجامون و انقدر تمرین می کنیم تا بتونیم وارد اون صنعت بشیم.
برای مثال استدیو 4A games که یک شرکت اوکراینیه... 2005 تاسیس شد و 6 سال تمرین و تلاش کرد و با قدرت تو رفت تو صنعت بازی سازی و اولین بازیش شد Metro 2033
یا CD projekt RED که یک استدیو لهستانیه و 2002 تاسیس شد و بعد 5 سال اولین بازی جدیشون شد Witcher
یا Quantic Dream فرانسوی که دیگه طی چند سال از یک استدیو معمولی به یک استدیویی تبدیل شد که استاندارد تایین میکنه....
حالا ایران هم همینه.... خیلی استدیو های قوی هستن مثل رسپینا که ارتش های فرازمینیش واقعا حرفی واسه گفتن داشت (چون ایندی بود ها البته) اما یسری استدیو ها (اگه بشه اسمشونو گذاشت استدیو) امروز تشکیل میشه انتظار دارن 2 سال بعد یک بازی بدن Call of duty رو از صحنه روزگار محو کنن....

داداش شروع هر کاری برداشتن قدم اول و پیگیری کردن داره -- ایرانم که خداروشکر هنوز برنامه میسازن یک روز بدون تلفن همراه و این چرت و پرتا ( یعنی مخالف تکنولوژی هستن پس هیچ سابقه و حمایتی نیست )

گیم با فاصله 15 ساله به ایران اومد از گیم دنیا فاصله داره حتی کمپانی ها بزرگ از بازی ها 4 تا پیکسل آتاری شروع کردن چهارتا دور هم جمع میشن بازی بسازن ازشون چی انتظار داری؟؟؟ نه رشته بازی سازی نه این جور چیزا داریم

برای ورزش کردنم اول باید خودتو گرم کنی بعد شروع به دویدن و ..... بکنی --- همونم نیاز به اصول پایه و ..... داره حالا این که همش تکنولوژییه و نیاز به مهارت و تجربه داره

اگر فکر میکنید 2 نفر از کوچه پشتیتون یهو از خونه میپرن بیرون یهو تو 2 روز بازی در حد فلان بازی تولید میکنن بیشتر شبیه حالت سرخوشی بعد از استعمال مشروبات الکیه

هر چیزی که الان داری میبینی مثل همین PC بیشتر از 80 ساله داره روش کار میشه که شده الان اینی که هست مگه میشه بدون تجربه بدون مهارت بدون متخصص ( رشته دانشگاهی با خروجی درست حسابی ) و خیلی عوامل دیگه انتظار داشت تو چند وقت کوتاه بشه به اون تجربیات رسید

آخرین ویرایش:
داداش شروع هر کاری برداشتن قدم اول و پیگیری کردن داره -- ایرانم که خداروشکر هنوز برنامه میسازن یک روز بدون تلفن همراه و این چرت و پرتا ( یعنی مخالف تکنولوژی هستن پس هیچ سابقه و حمایتی نیست )

گیم با فاصله 15 ساله به ایران اومد از گیم دنیا فاصله داره حتی کمپانی ها بزرگ از بازی ها 4 تا پیکسل آتاری شروع کردن چهارتا دور هم جمع میشن بازی بسازن ازشون چی انتظار داری؟؟؟ نه رشته بازی سازی نه این جور چیزا داریم

برای ورزش کردنم اول باید خودتو گرم کنی بعد شروع به دویدن و ..... بکنی --- همونم نیاز به اصول پایه و ..... داره حالا این که همش تکنولوژییه و نیاز به مهارت و تجربه داره

اگر فکر میکنید 2 نفر از کوچه پشتیتون یهو از خونه میپرن بیرون یهو تو 2 روز بازی در حد فلان بازی تولید میکنن بیشتر شبیه حالت سرخوشی بعد از استعمال مشروبات الکیه

هر چیزی که الان داری میبینی مثل همین PC بیشتر از 80 ساله داره روش کار میشه که شده الان اینی که هست مگه میشه بدون تجربه بدون مهارت بدون متخصص ( رشته دانشگاهی با خروجی درست حسابی ) و خیلی عوامل دیگه انتظار داشت تو چند وقت کوتاه بشه به اون تجربیات رسید

احساس می کنم شما درست متوجه منظور من نشدی....
من منظورم این نیست که استدیو های خارجی از شکم مادرشون انقدر توانا بدنیا اومدن نه منم اتفاقا موافقم که باید بصورت آکادمیک جلو رفت و با چهار تا آموزش نمیشه بازی ساز شد.
مشکل منم همینه میگم وقتی برای مثال بنیاد میاد طوری رفتار میکنه که انگار فلان بازی در حد Call of duty هستش و نیست این اشتباهه....
حالا اگه به هر دلیلی نیروی کاربلد نداریم (که داریم و به دلایل معلومی بهشون میدون داده نمیشه) یا باید شروع به تربیت کرد یا کلا صنعت ساخت بازی رو بوسید گذاشت کنار همونطور که خیلی کشورای بزرگ دنیا که تو خیلی چیزا حرف اولو میزنن اصلا صنعت بازی سازی ندارن

درسته ولی مجبور نیستی از روز اول بری تو سالن حرفه ای های این رشته و با اونا رقابت کنی...بعدم بگی من تازه شروع کارمه شما چند ساله اینکاره ایدو اینا! اونا این حرفا حالیشون نمیشه میخوان برنده باشن همونطور که تماشاچیای توی اون سالن هم براشون مهم نیست شما تازه کارید و اینا اومدن اونجا که یه بازی خوبو تماشا کنن.من اصلا درباره این بازی نمیگم این حرفو درباره ی بازی های بزرگ داخلی میگم. بازیسازای ما کاملا استعدادشو دارن ولی متاسفانه بعضا اداعاشون ماتحت الاغ رو دو نیم میکنه. من اگه بازی ساز بودم یه سایت شخصی میزدم واسه خودم یکی دوسال بازی هایی که میساختمو فقط میذاشتم اونجا و معرفیشون میکردم بعد که کاربلد میشدم میومدم بازیو توی بازار منتشر میکردم و اگه واقعا استعداد داشتم کارمم میگرفت. درباره ی بازی سازای خارجی هم که گفتید از بازی های آتاری و اینا شروع کردن درسته ولی اون بازی ها درزمان خودشون بهترین ها بودن و از تکنولوژی روز دنیای گیم عقب نبودن.

اتفاقا هاردکورهای سایت بر این عقیده هستن گرافیک اصلا هیچ اهمیتی نداره و فقط داستان گیم پلی مهمه :d

ولی حقیقیت اینه چرا گرافیک بازیها فوق العاده مهمه و همونطور که شما گفتید نگاه اول هر گیمری به گرافیک بازیه

بقول استاد جواتی گرافیک 60% مهمه :d

اخه ضایع اون عکسه ک از بازی منتشر کردن :d
تناقصش منو یاد Sega انداخت ....

دوست عزیز من بازی شما رو انجام ندادم و تجربه ای هم توی بازی سازی ندارم، ولی....
هیچ‌وقت دست از تلاش برندار، نظرات دیگران رو فقط گوش کن و اگر چیز آموزنده ای داشت بکار بگیر و اگر نداشت، بریز دور
قرار نیست شما حالا حالا ها یه بازیساز حرفه ای بشی،قدم به قدم جلو برو
همینکه جربزه ی استارت کار رو داشتی، نشون میده استعدادش رو داری

بازیهای موبایل اکثرا بدون داستان هستن البته :) . و بیشتر باید روی گیم پلی و گرافیک هنری بازی کار بشه
سلام
همونم هست که ملت یکی دو روز بازیشون میکنن دیگه بیخیالش میشن.
ولی شما یه بازی رو مثل Call of Duty در نظر بگیر، به خاطر Backstory ـی که داخل بخش Single اش هست، چقدر Multiplayer ـش رو هنوز بازی میکنن؟ Call of Duty 4 سال 2007 اومد اگر اشتباه نکنم، اما هنوز که هنوزه کلی آدم مولتیشو بازی میکنن.
البته بخش گرافیک و گیم پلی و فیزیک و... که همه قالب هستن روشون باید خیلی خوب کار بشه، موافقم. ولی خب تو یه شیشه ی خیلی خوشگل و های کلاس ببینی که داخلش ادرار گوسفنده نمیری بخوریش هیچ وقت که :d بلانسبت این بازی البته.
پ.ن: میدونم بازی موبایله، ولی با 4 تا کاتسینِ کامیک گونه هم میشه خیلی به بازی رسید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or