حالا فكر كن نگرفتم (با اين كه گرفتم) اين همه سايت چي مي گه ؟؟؟
سایت
!!حالا فكر كن نگرفتم (با اين كه گرفتم) اين همه سايت چي مي گه ؟؟؟
!!galaxy
شما تاحالا جفتشون رو دستت نگرفتی که این حرف رو میزنی
(سامسونگ و ای جی و نوکیا و ... هنوز تو کف iPhone 2G هستن که هی مثل میمون تقلید می کنن ازش)
اگه انقدر این گالاکسی ارزشمنده پس چرا از آیفون کپ زده ؟
حالا حالا ها جا داره تا سامسونگ بخواد 2g بسازه...!
بره مشکل فریم ریت و برطرف کنه اول !!
این طرز رفتار و گفتار خوب نیستgalaxy
شما تاحالا جفتشون رو دستت نگرفتی که این حرف رو میزنی
(سامسونگ و ای جی و نوکیا و ... هنوز تو کف iPhone 2G هستن که هی مثل میمون تقلید می کنن ازش)

قضیه فریم ریت رو من نمیدونم ولی تا جایی که من میدونم گالاکسی مشکل GPS داشت که اونم فک کنم حل شده در کل گوشی خوبیه اما OS ش خوب نیست !اگه انقدر این گالاکسی ارزشمنده پس چرا از آیفون کپ زده ؟
حالا حالا ها جا داره تا سامسونگ بخواد 2g بسازه...!
بره مشکل فریم ریت و برطرف کنه اول !!
مهدی هم خونش به جوش اومدهROFLMAO !!
حالا منبه LG و Nokia کاری ندارم اما خواهشا در رابطه با Galaxy S اینطوری صحبت نکنید که ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه !![]()
قضیه فریم ریت رو من نمیدونم ولی تا جایی که من میدونم گالاکسی مشکل GPS داشت که اونم فک کنم حل شده در کل گوشی خوبیه اما OS ش خوب نیست !![]()
Android هنوز یه بازی 3D درست حسابی نداره
مهدی هم خونش به جوش اومده![]()
فعلاً که 3DS پوزشو خوابونده، بعدشم گوشی رو به گیم ربط نده، گوشی یکی از هزاران مزایاش باید گیم باشه ولی کنسول دستی فقط گیم.به نظر من اگه آیفون نبود سونی حالا حالا ها چیزی در مورد psp2 نمی گفت...
نیست DS خیلی رقیب سر سختیه !!
اولا به iPhone و Android ی ها نمیگن گوشی اصلا کسی در خارج از ایران به اسم گوشی نمیشناسه این ها SmartPhone هستن و قضیشون هم با موبایل خیلی فرق میکنه و میشه هم به عنوان Handheld Console به حساب بیارن در واقع به حساب میارن یه سر و سایت GameSpot و IGN بزنید متوجه میشید چرا کنسول دستی حساب میشن !فعلاً که 3DS پوزشو خوابونده، بعدشم گوشی رو به گیم ربط نده، گوشی یکی از هزاران مزایاش باید گیم باشه ولی کنسول دستی فقط گیم.
به نظر من اگه آیفون نبود سونی حالا حالا ها چیزی در مورد psp2 نمی گفت...
نیست DS خیلی رقیب سر سختیه !!