اولین بازی آیفون با موتور UE در انتظار انتشار !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
galaxy :))
شما تاحالا جفتشون رو دستت نگرفتی که این حرف رو میزنی
(سامسونگ و ای جی و نوکیا و ... هنوز تو کف iPhone 2G هستن که هی مثل میمون تقلید می کنن ازش)

ROFLMAO !!

حالا من به LG و Nokia کاری ندارم اما خواهشا در رابطه با Galaxy S اینطوری صحبت نکنید که ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه ! :)

اگه انقدر این گالاکسی ارزشمنده پس چرا از آیفون کپ زده ؟
حالا حالا ها جا داره تا سامسونگ بخواد 2g بسازه...!
بره مشکل فریم ریت و برطرف کنه اول !!

عجب !!

OK Have Fun !

پ.ن : بابت اف تاپیک از سایر دوستان عذر میخوام .

آخرین ویرایش:
galaxy :))
شما تاحالا جفتشون رو دستت نگرفتی که این حرف رو میزنی
(سامسونگ و ای جی و نوکیا و ... هنوز تو کف iPhone 2G هستن که هی مثل میمون تقلید می کنن ازش)
این طرز رفتار و گفتار خوب نیست:(
در ضمن الان چیزی از iPhone کم ندارند و اگه جلوتر نباشد عقبتر هم نیستن و میتونم با اطمینان بگم چون خودم از نزدیک Galaxy با کار کردم:d

. کپ زده ؟!!یه سری به این لینک بزن ببین نظرت عوض میشه . تازه اندروید جدید هم داره رسما براش میاد.

قضیه فریم ریت رو من نمیدونم ولی تا جایی که من میدونم گالاکسی مشکل GPS داشت که اونم فک کنم حل شده در کل گوشی خوبیه اما OS ش خوب نیست ! :دی
Android هنوز یه بازی 3D درست حسابی نداره
ROFLMAO !!

حالا منبه LG و Nokia کاری ندارم اما خواهشا در رابطه با Galaxy S اینطوری صحبت نکنید که ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه ! :)
مهدی هم خونش به جوش اومده :دی

از شرکتی که روزی ۱۰ تا گوشی میده بیرون انتظاری نمیشه داشت !!
معلمومه که نمی تونن روی یه گوشی تمرکز کنن.
(حالا کاری به ال سی دی هاش ندارم چون خودم از سامسونگ استفاده می کنم :x)
اما آیفون یکیه :x

قضیه فریم ریت رو من نمیدونم ولی تا جایی که من میدونم گالاکسی مشکل GPS داشت که اونم فک کنم حل شده در کل گوشی خوبیه اما OS ش خوب نیست ! :دی
Android هنوز یه بازی 3D درست حسابی نداره
مهدی هم خونش به جوش اومده :دی

در ارتباط با آندروید،اتفاقا یه سری برتری ها رو نسبت به iOS خودمون داره.
درسته iPhone 4 داریم اما نباید چشم رو روی حقایق بست علی.
تا چند روز دیگه آندروید 2.3 عرضه میشه و اتفاقا یکی از امکاناتی که به گوشی های آندرویدی اضافه میشه اجرای بهتر بازی های 3D هست.البته احتمالا فعلا این ورژن از آندروید برای Nexus One میاد.

=================
در ارتباط با این بازی هم اگر قرار هست برای iPhone 4 و iPod 4G عرضه بشه میتونه دلیل اصلیش رزولوشن بالای صفحه نمایش این 2 محصول باشه.

تا وقتی که بازی سازهایی مثل Capcom, EA, Gameloft و Epic Games بازی واسه Android نزنند Android از نظر بازی حتی به Windows Phone هم نخواهد رسید... چه برسه به iOS که رقیبی برای کمپانی هایی مثل Sony و Nintendo تو ساخت کنسول دستی جدیدشان هست...
درضمن Infinity Blade واسه Deviceـهای 3G به بعد عرضه خواهد شد منتها تفاوت گرافیک چشمگیری بین نسخه ها خواهد بود. در iPhone 4 هم بدلیل بالاتر بود RAM و بالاتر بودن رزولوشن (این مورد در رابطه با iPod Touch 4g هم صدق میکند) شاهد تفاوت گرافیک چشمگیری( کیفیت تکسچر ها) و همینطور Frame Rate نسبت به سایر Deviceـهای Apple خواهیم بود...
درضمن صبر کنید تا موتور هایی مثل UE و RAGE رو تا چند وقت دیگه بدن دسته Developerـها اونوقت میبینید که قدرت iPhone و iOS تا چه حد است...
مورد دیگه هم که هست اینه که لطفا هرگوشی رو با گوشی دیگه مقایسه میکنید iPhone 4 رو با گوشی ـه دیگه ای مقایسه نکنید!
ممنون...

• Like
Reactions: Danteppc
به نظر من اگه آیفون نبود سونی حالا حالا ها چیزی در مورد psp2 نمی گفت...
نیست DS خیلی رقیب سر سختیه !!

دوستان حرف من این نیست که ios بهتره یا نه !
اقای danteppc میگن galaxy از لحاظ سخت افزارم به پای 4 نمی رسه!
من خودم Galaxy دارم و یکی از هم کلاسی هام 4 ، خواستم با هم مقایسه کنیم ، دیدم نه galaxy نه 4 هیچ برتری چشم گیری با هم ندارن!(سخت افزار)
ولی در مورد os خودمم قبول دارم فعلا قسمت انترتینمنت ios بهتر از android هست!

فعلاً که 3DS پوزشو خوابونده، بعدشم گوشی رو به گیم ربط نده، گوشی یکی از هزاران مزایاش باید گیم باشه ولی کنسول دستی فقط گیم.

فعلاً که 3DS پوزشو خوابونده، بعدشم گوشی رو به گیم ربط نده، گوشی یکی از هزاران مزایاش باید گیم باشه ولی کنسول دستی فقط گیم.
اولا به iPhone و Android ی ها نمیگن گوشی اصلا کسی در خارج از ایران به اسم گوشی نمیشناسه این ها SmartPhone هستن و قضیشون هم با موبایل خیلی فرق میکنه و میشه هم به عنوان Handheld Console به حساب بیارن در واقع به حساب میارن یه سر و سایت GameSpot و IGN بزنید متوجه میشید چرا کنسول دستی حساب میشن !

شما زیادی متعصبی DS رو نمیشه اصلا دست کم گرفت چون واقعا فروشش از PSP خیلی بیشتر بوده
3Ds هم که معلوم و واضح هست که چیه و چه بازی هایی میخواد براش بیاد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or